Αφηστε ησυχους τους μαυρους!

Χθες το απογευμα και ενω ο ουρανος ειχε ηδη σκοτεινιασει, κατεβαινα τον δρομο που ειναι η Νομικη, εκει που ειναι μαζεμενοι διαφοροι μαυροι μικροπωλητες. Οσοι εχετε περασει απο εκει, τους εχετε δει σιγουρα. Αλλωστε ειναι καθε μερα εκει. Με πλησιασε ενας τυπος και μου ειπε “να σε ρωτησω κατι φιλε;”. Ετσι που με πλησιασε με φοβισε. Το βλεμμα του με φοβισε. Δεν φαινοταν ενας απλος ζητιανος που ηθελε απλα 50 λεπτα. Πηγα να φυγω αλλα αυτος με ακολουθουσε. Ενας μαυρος μπηκε στη μεση και του εβαλε τις φωνες. Με προστατεψε. Αυτα να τα βλεπει ο Καρατζαφερης, ο Αδωνις και ολοι αυτοι οι σιχαμενοι απο το σιχαμενο τον ΛΑΟΣ. Οι ανθρωποι αυτοι εχουν καλη καρδια, ειναι ανθρωποι που γεννηθηκαν σε φτωχες χωρες και αναζητησαν την τυχη τους στη δικια μας και κανουν ο,τι μπορουν. Πουλανε αυτα που πουλανε και οποιος θελει τα αγοραζει. Δεν ενοχλουν κανεναν. ΚΑΝΕΝΑΝ! Παρα μονο τους φασιστες και τους ρατσιστες. Πηγα στη σταση λεωφορειου και διπλα ηταν μια κλουβα με αστυνομικους. Αρχισαν να βγαινουν εξω και φωναζωντας ετρεχαν προς το μερος που ειναι οι μαυροι. Ηταν καμια σαρανταρια μπατσοι. Απαισιοι σιχαμεροι μπατσοι! Αφηστε ησυχους τους καημενους τους μαυρους! Τι σας ενοχλουν; Αλλη δουλεια δεν εχετε και τα βαζετε μαζι τους; Αφου ειναι γνωστο οτι καθημερινα αυτοι οι ανθρωποι ειναι εκει περα και προσπαθουν να βγαλουν τα προς το ζην. Τι σας πιανει ξαφνικα και ορματε πανω τους; Οποτε το θυμαστε και εχετε κεφια πατε να τους ορμηξετε; Ειναι γελοιο το σκηνικο αλλα και θλιβερο. Οι μπατσοι να ορμανε και οι μαυροι να το βαζουν στα ποδια. Μεχρι ποτε θα συνεχιστει αυτο; Ελεος! Αφηστε τους ησυχους! Τι στο καλο θελετε; Να γυρισουν πισω στην πατριδα τους και να πεθανουν της φτωχειας; Τι θελετε; Να γινουν δημοσιοι υπαλληλοι; Διοικητικα στελεχη; Φοιτητες; Τι θελετε απο αυτους; Τι σας ενοχλουν; Αφηστε τους ησυχους πια!

@Μοds:
Αφήστε ήσυχο και τον ανήσυχο! :stuck_out_tongue:

Εναν καλο ψηλο και εναν να κατεβαζει μπαλα, τπτ αλλο

:lol::lol::lol:

Είναι μία δεδομένη δεξαμενή ταλέντων!
Εγώ επιμένω πως ο βάζελος στον ηλεκτρικό βρήκε τον Κουίνσυ, αλλά του βγήκε ο μπαγάσας! :lol::stuck_out_tongue:

Για να είμαι ον τόπικ: Ας δούμε άλλη μία άποψη για όσα λέει ο ανήσυχος

Μη μου συγκρίνεις τον επαγγελματία τρολα με τον ανήσυχο.

Ε όχι και ρατσιστές στο ΛΑΟΣ!!! http://www.youtube.com/watch?v=x-M02AzTl0g

Εγώ, πάντως, θα 'θελα να μιλήσω σοβαρά για αυτό, αν και δε σας βλέπω και πολύ ορεξάτους για κουβέντα, τέλος πάντων. Τυχαίνει να περνάω από κείνο το σημείο … οι μαύροι πάντα βοηθάνε - τουλάχιστον, εμένα με έχουν βοηθήσει δυο-τρεις φορές λόγω κάποιων δυσκολιών, που αντιμετώπιζα (αυτό είναι άλλο θέμα και δε θα επεκταθώ)… ενώ οι Ελληνάρες, πφ, τί να σας πω; Σκίζονταν ποιος θα κάνει πρώτος την εξυπηρέτηση!:stuck_out_tongue: … μουχαχα… Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο κατάλληλο θρεντ, απλώς το σκέφτηκα…

Προκαλείς

Χαχαχαχαχαχα. Τί προκαλώ καλέ; Πες μου…

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ. Τον είχα γνωρίσει στα γιάννενα. Γράφει στο ροκινγκ;;;; χαχαχαχαχα

^ Λολ!

Προφανώς δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι.

Ναι, δεν έγινα σαφής μάλλον. Τέλος πάντων, το ίδιο πράγμα είναι. Άντε, μην χάσετε την ευκαιρία να το σχολιάσετε, χαζάααα!.. Για αυτό κάτι δε μου “κόλλαγε”… :stuck_out_tongue:

Ούτε τώρα είσαι σαφής… Τελικά τι; :roll:

:lol2: :lol2:

Πώς καταφέρνω να πάω να γράψω κάτι και να τα μπερδεύω τελείως ; Τίποτα… το μέρος των ανθρώπων πήρα… τώρα έγινα σαφής ; :stuck_out_tongue:

ανησυχε αναρωτιεσαι πως χτιζεται ενας τοιχος μεταξυ κοινωνιας και μαυρων υψωνοντας εναν αλλο τοιχο μεταξυ κοινωνιας και “μπατσων”,ρατσιστών και πολιτικων.

this method doesn’t work for centuries.