Αφηστε ησυχη την Αννα Διαμαντοπουλου!

Αφηστε ησυχη την Αννα Διαμαντοπουλου! Ελεος! Η εφημεριδα “Δημοκρατια” τα εβαλε ΠΑΛΙ μαζι της. Την ισοπεδωσε. Την υποτιμησε. Την εκανε λιωμα. Μα πως τολμησε; Ειπε λογια σκληρα, πολυ σκληρα. “Η Αννα Διαμαντοπουλου ειχε απο σχετικα νεαρη ηλικια ολες τις προδιαγραφες για να σιτιζεται απο το πρυτανειο μιας διεφθαρμενης πολιτικης ζωης”. Τι προσπαθουν να υπονοησουν με αυτο ωστοσο; Υπονοουν οτι ειναι διεφθαρμενη; “Διοριστηκε στα 26 χρονια της νομαρχης”. Και ποτε δηλαδη επρεπε να διοριστει; Στα 50; Ελεος!

“Δεν χρειαστηκε διαδικασιες…ΑΣΕΠ, αλλα απλως την “ευλογια” του Ανδρεα Παπανδρεου, ο οποιος ηταν ο πρωτος ηγετης που διεκρινε σ’ εκεινη τα χαρισματα μιας πολιτικου…καριερας”. Πως τολματε να ειστε τοσο ειρωνικοι και γιατι αμφισβητειτε τον Ανδρεα Παπανδρεου; “Διχως να εργαστει σοβαρα στη ζωη της…”. Τρισαθλια σκουληκια δεν εχετε το δικαιωμα να λετε αυτα τα επαισχυντα ψευδη. Η Αννα εχει δουλεψει πολυ σκληρα και το εχει αποδειξει αυτο. Ειναι μια καταξιωμενη πολιτικος και εσεις ειστε κατι ταπεινοι δημοσιογραφοι που ξερετε μοναχα να βριζετε τα στελεχη του ΠΑΣΟΚ, επειδη μισειτε το ΠΑΣΟΚ, το απεχθανεστε και θελετε να το εξοντωσετε. Αυτο ομως δεν ειναι σωστη δημοσιογραφια.

Τι σας πειραζει που ηταν στη λεσχη Μπιλντερμπεργκ; Θαρρειτε πως μοναχα αυτη φταιει που δεν υπηρχαν βιβλια στην αρχη της χρονιας; Δεν ειναι καθολου φασιστικου τυπου η εκτιμηση της να μη γινουν συντομα εκλογες, επειδη δεν θα ειναι σωστο το αποτελεσμα. Πολυ σωστα και ορθα εκτιμησε οτι “θα ειναι μια προσκαιρη νικη του λαικισμου, των αντιμεταρρυθμιστικων δυναμεων, οι οποιες συσπειρωνονται”. Πως τολματε να την χαρακτηριζετε ανεκδιηγητη εκπροσωπο του πολιτικου προβληματος της χωρας και να λετε οτι τρεμει τη λαικη ετυμηγορια; Ο κοσμος σεβεται και συμπαθει την κ. Διαμαντοπουλου. Εσεις καλα θα κανετε να κρατησετε βαθια μεσα σας το μισος και την εμπαθεια που τρεφετε για την Αννα και το ΠΑΣΟΚ.

Επισης, πως τολμα ο Παναγιωτης Λιακος να λεει οτι η Αννα αποτελει…δημοσιο κινδυνο απλα και μονο επειδη ειπε τη λεξη “ευελφαλεια” και χρησιμοποιησε τον ορο “Πασοκ Plus” και προτεινε να γινει η αγγλικη δευτερη επισημη γλωσσα μας; Ειναι αυτοι λογοι να την αποκαλει επικινδυνη; Ελεος! Αφηστε την ησυχη πια!

Δειτε και αυτο : http://www.e-observer.gr/2012/01/blog-post_3026.html

:-({|=:-({|=:-({|=:-({|=:-({|=:-({|=:-({|=

Ο κόσμος είναι κακός. Και δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης.

/third !!!

και πασοκτζής λοιπόν

Μακάρι να βγω ψεύτρα, αλλά δεν τον βλέπω καλά τον φίλο μας. Τουλάχιστον, τοποθετήσου. :stuck_out_tongue:

ΠΑΟΚ !

Τα είπες όλα ανήσυχε! Περιμένουμε ποστ στήριξης σε Χρυσοχοϊδη.

Για κάποιον περίεργο λόγο οι 2-3 σειρές που διάβασα(και πολλές ήταν) αντηχούσαν με αυτή τη φωνή μες στο μυαλό μου
http://www.youtube.com/watch?v=cco6BV95Yj0&feature=related

Πραγματικα,εχετε δικιο.τσαντιστηκα με το troll!!!
Παω να κανω edit!!!

Τετριμμένο, αλλά: http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc

:lock::ban::anyone::please:

[maevious φωνη mode on]μικροι και ανοητοι τσομπανηδες που να καταλαβετε εσεις το μεγαλειο αυτου του μυαλου που θελει να αλλαξει την παιδεια μας.θα γινουν τα πανεπιστημια μας χαρβαρντ.[/maevious φωνη mode off]

anisixe αγορινα εγω να ξερεις σε στηριζω στη σταυροφορια που εχεις ξεκινησει να αποκαταστησεις προσωπικοτητες οπως η διαμαντοπουλου.ή η ναταλια η γερμανου. :-({|=

Προλαβα!!!:-({|=:-({|=:-({|=

Double post αλλα αξιζει,απο το blog του Anisixou

ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ!
Χθες το απογευμα και ενω ο ουρανος ειχε ηδη σκοτεινιασει, κατεβαινα τον δρομο που ειναι η Νομικη, εκει που ειναι μαζεμενοι διαφοροι μαυροι μικροπωλητες. Οσοι εχετε περασει απο εκει, τους εχετε δει σιγουρα. Αλλωστε ειναι καθε μερα εκει. Με πλησιασε ενας τυπος και μου ειπε “να σε ρωτησω κατι φιλε;”. Ετσι που με πλησιασε με φοβισε. Το βλεμμα του με φοβισε. Δεν φαινοταν ενας απλος ζητιανος που ηθελε απλα 50 λεπτα. Πηγα να φυγω αλλα αυτος με ακολουθουσε. Ενας μαυρος μπηκε στη μεση και του εβαλε τις φωνες. Με προστατεψε. Αυτα να τα βλεπει ο Καρατζαφερης, ο Αδωνις και ολοι αυτοι οι σιχαμενοι απο το σιχαμενο τον ΛΑΟΣ. Οι ανθρωποι αυτοι εχουν καλη καρδια, ειναι ανθρωποι που γεννηθηκαν σε φτωχες χωρες και αναζητησαν την τυχη τους στη δικια μας και κανουν ο,τι μπορουν. Πουλανε αυτα που πουλανε και οποιος θελει τα αγοραζει. Δεν ενοχλουν κανεναν. ΚΑΝΕΝΑΝ! Παρα μονο τους φασιστες και τους ρατσιστες. Πηγα στη σταση λεωφορειου και διπλα ηταν μια κλουβα με αστυνομικους. Αρχισαν να βγαινουν εξω και φωναζωντας ετρεχαν προς το μερος που ειναι οι μαυροι. Ηταν καμια σαρανταρια μπατσοι. Απαισιοι σιχαμεροι μπατσοι! Αφηστε ησυχους τους καημενους τους μαυρους! Τι σας ενοχλουν; Αλλη δουλεια δεν εχετε και τα βαζετε μαζι τους; Αφου ειναι γνωστο οτι καθημερινα αυτοι οι ανθρωποι ειναι εκει περα και προσπαθουν να βγαλουν τα προς το ζην. Τι σας πιανει ξαφνικα και ορματε πανω τους; Οποτε το θυμαστε και εχετε κεφια πατε να τους ορμηξετε; Ειναι γελοιο το σκηνικο αλλα και θλιβερο. Οι μπατσοι να ορμανε και οι μαυροι να το βαζουν στα ποδια. Μεχρι ποτε θα συνεχιστει αυτο; Ελεος! Αφηστε τους ησυχους! Τι στο καλο θελετε; Να γυρισουν πισω στην πατριδα τους και να πεθανουν της φτωχειας; Τι θελετε; Να γινουν δημοσιοι υπαλληλοι; Διοικητικα στελεχη; Φοιτητες; Τι θελετε απο αυτους; Τι σας ενοχλουν; Αφηστε τους ησυχους πια!

Όαση στον μικρόκοσμο μας… Ο άνθρωπος κατέχει την τέχνη του γραπτού λόγου και υπερασπίζεται την θέση του με επιχειρήματα και όχι με άναρχες κραυγές όπως μερικοί μεταλλάδες εδώ μέσα…

ΡΙΣΠΕΧΤ με ψηλά την γροθιά…

@SylBlashyrkh
τα έχει γραψει και εδω αυτα ρε

Ανησυχε δεν την παλευεις καστανο μου φαινεται :trumpet::trumpet: