Γιατι κλειδωμενα;

Γεια σας
δε μπορω να καταλαβω γιατι κλειδωνετε τα ποστ μου και μαλιστα τοσο γρηγορα. Εξηγηστε μου. Πηγα σημερα να απαντησω και ηταν κλειδωμενο. Γιατι; Εξηγηστε μου παρακαλω.

γιατί είσαι καθυστέρας

γιατι εκτος απο [B]αν[/B]ησυχος εισαι και [B]αν[/B]αισθητος

Οταν ανοιξεις ενα θρεντ της προκοπης με σκοπο την κουβεντα
και οχι τα σχολια πανω στις μπλογκοαναρτησεις σου τοτε μπορει
και να μεινει ανοιχτο.

ο ανησυχος προσπαθει αποτυχημενα να τρολαρει σε οποιο ελληνικο φορουμ εχει βρει τα τελευταια 2 χρονια… δυστυχως ομως το τρολινγκ θελει χιουμορ κι απο χιουμορ… γιοκ :slight_smile:

Αυτό.

Κούρασες ρε άνθρωπε! Πώς αλλιώς να σου δώσουμε να το καταλάβεις;
Καλή συνέχεια στο blog σου :roll: εδώ δεν χρειάζεται άλλη διαφήμιση.

Καλά δεν το πιστεύω πως ζητάει και τα ρέστα! #-o
ΘΕΟΣ! :lol:

[SPOILER]Τα χαιρετίσματα μου στην Ανθούλα! :bye:[/SPOILER]

Μα γιατι;; Εγω τα ανοιγω τα ποστ με σκοπο την κουβεντα και την ανταλλαγη αποψεων. Αλλα δεν προλαβαινω να μπω να απαντησω και το εχετε κλειδωσει. Αυτο ειναι αδικο. Τι πειραζει που τα ποστ αυτα ειναι απο το μπλογκ μου; Δεν καταλαβαινω. Ουτε καν διαφημιζω το μπλογκ μου. Πρεπει δηλαδη να κανω ξεχωριστα ποστ για το φορουμ; Νομιζετε πως εχω τοσο χρονο; Και τι να κανω; Να ειμαι συνεχεια πανω απο το φορουμ και να βλεπω τις απαντησεις ανα λεπτο;

Έλεος πια. Εδώ είναι φόρουμ, υπάρχουν ήδη θρεντ με συγκεκριμένη θεματολογία και στα οποία θα μπορούσες να συμμετάσχεις όπως όλοι οι χρήστες αλλά οοοχι, εσύ θες να ανοίγεις τα δικά σου, αντιγράφοντας τα ποστ από το blog σου, ξανά και ξανά.

Αν έχεις την οποιαδήποτε άλλη απορία να στείλεις pm στους moderators (των οποίων τα μηνύματα ως τώρα αγνοείς). Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τα ίδια εδώ μέσα κάθε φορά, και να ανοίγεις συνέχεια καινούργια θρεντ όπου πάντα στο τέλος διερωτάσαι τι συμβαίνει.

Ξέρεις τι είναι το pm φαντάζομαι.

Όχι, δεν έχει.

και να μην εχει, μπορει να το κατεβασει δωρεαν απο εδω www.pm-download-free.com.

SPOILERτρολαρουμε τωρα, αλλα πραγματικα ο τυπος δεν υπαρχει…[/SPOILER]

Ρε παιδιά, ξέρω πως σηκώνει πολύ δούλεμα η ιστορία αλλά μη τρολάρετε. Μπας και βγάλουμε καμιά άκρη.