Κασέτες Πόκεμον

Γκειμ Μποι ε.Λοιπον στα μερη μου οι ΑΝΤΡΑΙ ειχαν τη κοκκινη,οι ψιλοφλωροι τη μπλε και οι χιπστερς τη κιτρινη.Δε συγκρινουμε προφανως gameplay και τετοια γιατι στις πρωτες ολα ηταν σχεδον ιδια,αλλα με ποια εχουμε ταυτιστει κι ετσι.Οταν συγκρινουμε πρωτη γενια με τις φολς εκει προφανως συγκρινουμε και τα in game.H αφορμη για το θρεντ μια κοντριτσα Τσαριζαρντ/Μπλαστοις που εχω στο μσν με εναν γραφικοτατο χρηστη.

Η συκριση μεταξυ Charizard και Blastoise δεν υφισταται.Ξερουν και οι πετρες οτι Charizard>Blastoise>Venusar.Δηλωνω φαν της κοκκινης ΑΛΛΑ ειχα τσιμπησει και τη κιτρινη γιατι ημουν φανμπους και το λιγο παραπανω που μου πλασαραν οι γιαπωνεζοι επρεπε να το αγορασω.

Καλοκαιρια ολακερα φυγαν,game link φυσικα αλλα ποτε 150 ποκεμον :frowning:
Η συνεχεια με silver ηταν εξισου δυνατη και συνολικα μπορω να πω μεγαλυτερο καψιμο.Αυτα τα λιονταρια μου χαν φαει τη ζωη…Μετα την εχασα τη φαση.
Επισης ποτε δε μου αρεσε η σειρα αλλα οι 2 πρωτες ταινιες ηταν μεγαλες αγαπες με κορυφαια τη πρωτη.

[SPOILER]Ειχα αγορασει και το OST…[/SPOILER]
Μισιγκνο και rare candy στην 6η θεση… :!:

Edit απο τις πρωτες ψηφιζω κοκκινη αλλα δεν θα το παιξω δηθεν και θα ριξω silver γιατι αυτη με γονατισε περισσοτερο και επειδη το νεο οτι πας πισω στο kanto για αλλα τοσα εμβληματα αφοτου εχεις “τερματισει” ηταν απο τα καλυτερα που πηρα στη ζωη μου…

δαγκωτό κόκκινη…τρελό κάψιμο,έπαιζα με τις ώρες
τις άλλες τις έχω παίξει από φίλους αλλά οι αγάπες είναι αγάπες!

ποσο αληθεια ομως,ε? οταν το χα συνειδητοποιησει ημουν καπως ετσι 8O8O

κιτρινη>κοκκινη+μπλε,γιατι μπορουσες να παρεις και τα 3 αρχικα ποκεμον(bulbasar,charmander,squirtle)…ασε που ο πικατσου σε ακολουθουσε απο πισω επειδη δεν εμπαινε ποτε σε ποκεμπολ:lol::lol:

απτις επομενες ειχα παρει την ασημενια,ηδονη x10…και γαμω τα legendary pokemon ειχε,lugia ho-oh και τα 3 θρυλικα σκυλια(?) που τα πετυχαινες εντελως τυχαια στο χαρτη

[SPOILER]
ωστοσο ψηφισα ζελντα για σπασιμο:lol:[/SPOILER]

κόκκινη εγώ, μπλε ο αδερφός μου και μετά ήρθε η χρυσή/ασημένια αλλά μπροστά στις ορίτζιναλ δεν έλεγαν μια!

Αλλα στο Game Boy, αγαπαμε κοκκινη κασετα (λογω ολυμπιακου) και Τσαριζαρντ. Ειχα και τις αλλες δυο, μαζι ΠΑΡΑ πολλες καρτες Ποκεμον και δυο αλμπουμ αυτοκολλητακια Ποκεμον.

Βασικα αυτο…


π.σ. εχω ακομα N64 με το παιχνιδι Ποκεμον…

χωρις συζητηση κοκκινη
ατελειωτες ωρες στο game boy color[SPOILER]και ποσα λεφτα για μπαταριες:roll:[/SPOILER]

Εγώ είχα μπλε αλλά τι να κάνω μόνο αυτήν είχε στο κατάστημα όταν πήρα το γκειμποι αλλιώς θα έπαιρνα κόκκινο άλλωστε η φωτιά ήταν το στοιχείο μου και ο τσαρμαντερ το πόκεμον που πάντα διάλεγα
Πήρα και την Crystal μετά.

Ποοο ακόμα θυμάμαι πώς μου την έδινε όταν τελείωναν οι μπαταρίες:lol:

Γενικά Πόκεμον 2 πρώτες γενιές ε. Έπαιξα και πουστρίλα ονόματι Ruby αλλά ό,τι και να βαζαν δεν αγγίζει ‘gotta catch em all’ ρομαντισμό των πρώτων.

Game Boy αγάπη,Classic μάλιστα,τα χρώματα είναι γκέι.

Πωωωω τι καψιμο ηταν εκεινο.Ειχα πολλες.Αλλα σαν τη ασημενια τιποτα:D

Εγώ έχω κόκκινη, κίτρινη,silver,crystal και ruby.
Αγαπημένη μου η κλασσικότατη κόκκινη αλλά πάντοτε squirtle για πρώτο pokemon

Εγω δεν ειχα gameboy. Είχα μονο ενα πακετο με ολες τις κασετες στο προηγουμενο κινητο μου και ειχα πορωθει με την κιτρινη.

Πωωω τι λες τώρα; Ρεντ ρε, γιατί είμαστε και μάγκες γκέιμερς όχι σαν κάτι άλλους φλώρους με μπλου, και χρυσή γιατί είχε το πιο γαμάτο χρώμα έβα. Κλάμα πολύ όταν μου κλέψανε gold και crystal στην κατασκήνωση. Γενικώς, όποιος θέλει να ξεφορτωθεί καμιά g/s/c ξέρει πού να απευθυνθεί. :lol:

[SPOILER]Η υπέρτατη καύλα η όλη διαδικασία για να μπορέσεις να πιάσεις τα legendaries στην δεύτερη γενιά. Ειδικά αυτή η κωλοσπηλιά του Lugia μου έχει αφήσει εφιάλτες. Ήθελε και την μαλακισμένη ΑΧΡΗΣΤΗ κίνηση whirlpool. Μόνο το flash χειρότερα ρε, μόνο το flash.[/SPOILER]

[SPOILER]Α, και καλά σας γαμάει ο Venusaur.[/SPOILER]

πωω τι θυμήθηκες!

Για παμε.

Λοιπον, καλες, χρυσες οι μπλε/κοκκινες/κιτρινες κασετες αλλα το στορυ και το γκεημπλεη της χρυσης/ασημενιας ήταν μίλια μπροστα. Κατι το νυχτα-μερα, το breeding/αυγα, το οργανωμενο μπαγκ, το οτι απο κει που δε περιμενες τιποτα ξαφνικα σε παει στο καντο και συγκινεσαι, τα δυο ποδηλατα, ΤΟ ΚΕΥ ΙΤΕΜ ΣΤΟ ΣΕΛΕΚΤ, το μυστηριο των unown που ακομα δε ξερω αμα γινοταν τιποτα, τα σκυλια, ΤΟ ΑΕRΟBLAST, το ότι διαφορετικα πραγματα συνεβαιναν διαφορετικη μερα της βδομαδας, την εξελιξη με τη φιλια/αγαπη, το γεγονος πως οντως πολεμαγες των Ash σενα βουνο καπου στο τελος, και καθε φορα αυξανοταν λεβελ τα ποκεμον του, και συν το οτι ηταν η μονη κασετα με αποδεκτα εξπανσιον στα 151, τις βαζουν ανετα στα καλυτερα παιχνιδια που’χω παιξει ποτε. ΧΑΜΟΣ ρε, θυμαμαι συνεχεια λεπτομεριες καινουργιες… Ψηνω επικινδυνα να παρω την soulsilver που ειναι πανω κατω επανεκδοση αμα δε κανω λαθος για το DS.

Proud κατοχος και των 251 στην ασημενια μου, αν και ειναι πλεον corrupt, αλλα τα ειχα καταφερει, μεγαλη περηφανια. Και celebi. Και προφανως εξαδα με φυσικη εκπαιδευση στα 100, αν και το κολπακι με την κλωνοποιηση το ξεραμε. Typhlosion κι ας μη γαμησετε ποτε.

Χαχ! Εδω δες καμμενο τοπικ. Γουσταρω :stuck_out_tongue:

Λοιπον κι ργω κοκκινη ειχα αλλα οσο και να γουσταρα τσαριζαρντ, ειχα ξεκινησει με σκουιρτλ γιατι προτιμουσα μπλαστοιζ. Θυμαμαι μολις ειχα δει το Zapdos μπροστα μου ειχα πανικοβληθει και του πεταξα τη Masterball με τη μια ο μαλακας. Ευτυχως καταφερα μετα απο 100 προσπαθειες και επιασα το Mewtwo στη σπηλια με ultraball :p. Ειχα κανει και μια ανταλλαγη το mew απο ενα φιλο και τα ειχα ολα.

Απο τις επομενες ειχα τη χρυση. Θα συμφωνησω με τον Ιασωνα… Μπορει η red να εχει τη μαγεια της κλασσικουρας αλλα η gold/silver ειχε πολλα γαματα features. Τι πειραματισμο ειχα ριξει με τα αυγα των ποκεμον… Κατι κολπα που επρεπε να κανεις μονο οταν ηταν βραδυ… και τα παζλ με τα ανοουν που ποτε δεν καταλαβα τι σκατα κανουν και τα παρατησα και μετα απο λιγο παρατησα και την κασετα γενικα.

Πριν λιγο καιρο παλι ξαναβρηκα το gameboy color σε ενα συρταρι μου ξεχασμενο μαζι με την red. Συγκινηση κανονικα. Η μονη μαλακια με το gameboy ηταν οτι δεν φωτιζοταν η οθονη και το βραδυ επρεπε να εισαι κοντα σε φως για να μη στραβωθεις.

ΝΑΙ ΡΕ ΙΑΣΟΝΑ. :’) Μόνο και μόνο για Typhlosion και Aeroblast. Θυμήθηκα τώρα κι άλλα μπόλικα. Το σιγουράκι εξάδας Ampharos. Πιστό απ’ την αρχή. Μέχρι να πιάσεις Raikou. Houndoom, Tyranitar πολλές καρδούλες επίσης. Και το γαμάτο κόκκινο Gyarados.

Ντακς, κιτρινη δαγκωτο.

Ειμαστε φανμποηδες Πικατσου και δεν το κρυβουμε. 8)

Απειρο λιωσιμο, ολα τα μυθικα ποκεμον και περιπου 25 πρωταθληματα.

Απλα δεν καταφερα, δυστυχως, να μαζεψω ολα τα ποκεμον που υπαρχουν. :frowning:

πφφφφφφφφφφφφ… ρε παμκιν μας κατεστρεψες…
κοκκινη εννοειται κ τρελα με charizard… ακομα θυμαμαι τη μερα που την πηρα, θυμαμαι οτι στην αρχη δεν μπορουσα να βγω απ’το σπιτι γιατι την πορτα την περναγα για χαλι…:stuck_out_tongue:
κ επειδη πλεον δεν πολυεπαιζα τα αλλα παιχνιδια (εκτος απο dk country2 κ kirbys) ειχα φτασει τον charizard level 94 χωρις να κλεψω…
αργοτερα πηρα κ τη χρυση κ ελιωνα κ στο μαθημα καθε πρωι… ωραιες εποχες…

μισιγκνο κ rare candy στη θεση 6 λεει ο θεος…:respect:

κοκκινη και γω αλλα επειδη ειμαι λιγο μεγαλυτερος σας, στον χρονο πανω το παρατησα το σπορ-αν και συνεχισα για λιγο καιρο με RPG και καρτες απο καϊσσα ποκεμονγκοτακατσδεμολ…τσαριζαρντ\m/

επαιξα λιγο και το arena η καπως ετσι, στο n64 αλλα ας πουμε την αληθεια, ψηφιζω Μονο Ζελντα γιατι ειναι Η Αληθεια…