DOORS: Ο ηρωας καταφτανει τυφλα απ’το μεθυσι. Η πριγκιπισσα βλεποντας τον ουρλιαζει απο ενθουσιασμο. Ο ηρωας κατουραει τον δρακο κι απαγγελλει ενα ποιημα στην πριγκιπισσα. Οταν αυτη κατεβει να τον συναντησει, τον βρισκει λιποθυμο απ’το μεθυσι. Η ασφαλεια διακοπτει την διασωση της πριγκιπισσας και συλλαμβανει τον ηρωα.
Jimi Hendrix: ο ηρωας σκαει μυτη ντυμενοσ με οτι πιο χιπικο κ φαντακτερο υπαρχει! βαζει τερμα μια σειρα απο 100αρια Marshall κ αρζιζει να παιζει. Γκρεμιζονται τα παντα
κ καταπλακονουν τον δρακο κ την πριγκιπισα.
Stryper: Oι ήρωες καταφθάνουν ντυμένοι στα λευκά και με φτερά αγγέλων. Κάνουν μία προσευχή στο Θεό εκφράζοντας την πίστη τους σ’εκείνον! (In God We Trust )
Ύστερα του υπόσχονται να τηρήσουν τις εντολές του (Soldiers Under Command ) και να σώσουν τη πριγκήπισσα. Φτάνοντας στο δράκο βάζουν μπροστά του ένα μεγάλο σταυρό κι αρχίζουν να ψέλλουν το To Hell With The Devil
Ο δράκος εξαφανίζεται μιά για πάντα στα άδυτα της κολάσεως! Οι ήρωες παίρνουν τη πριγκήπισσα και τη κλείνουν σε μοναστήρι ώστε να γίνει δούλη του Θεού.
Guns n’ Roses: Εδώ δε μπορούν να τελειώσουν ένα δίσκο, σιγά μην τρέχουν και για την πριγκίπισσα. :D/
:lol: :lol:
:lol:
Ariel Atom για παραλία
Peugeot 207 RCup για την πόλη (2λιτρος, 280 άλογα!!! και παρκάρεται παντού!!!, μάλλον δε θα βγει στην αγορά όμως )
Μ3 για την επαρχία (να πηγαίνω χωριό!!!)
Κατάφερε τα και θα σε κάνω Πρωθυπουργό!!![/quote]
Προτείνω μια μετατροπή που έχω στα σκαριά…
ΒΜW M3 CSL… απλα τις φοράμε ένα V8 μοτέρ 5.5… bi-turbo με 2 υπερσυμπιεστές μεταβλητής γεωμετρίας (για να είναι ροπάτο σε όλο το φάσμα rpm) bi-VANOS, διευρυμένους αυλούς εισ + εξ, μια βόλτα στο flowbench για να έρθει η κεφαλή στα ίσα της… με λόγο συμπίεσης 10.5:1 (για να αποφύγουμε φαινόμενα backfire) μεταλική φλάντζα , ελαφρομένες μπιέλες τιτανίου-κοβαλτίου, καθώς και σφυρύλατα πιστόνια, γρανάζια και στρόφαλο (όλα ελαφρομένα) , εκκεντρα 296’ με 12mm (special specs για το bi-VANOS), αγελάδες SAMCO καθώς και και FMIC παροχής στο θεό… + προκ/τες 250h
Επίσης επεξεργασία cryo στους -1500 για 48 ώρες!
Υπολογιζόμενη απόδοση 980 bhp 820kW με 456 Νm
karvou μόνο για πάρτη σου…
:roll: :!: :roll: :!: :roll: :!: :roll:
Τίποτα δεν κατάλαβα! :lol: :lol:
Πφφφ, κάγκουρες…
Χώρεσε μου κάπου έναν roots για να έχω καλύτερη επιτάχυνση και υποκλίνομαι!!! (δεν πειράζει, ας πέσει η max ισχύς…)
Θέλω να πιστεύω ότι δε θα έχει λαμπάκια απ’ έξω, γιατί τότε θα μας πω και εγώ κάγκουρες!!!
Καλά, να οδηγάς ένα αυτοκίνητο που παράγει 1ΜW περίπου… Ο κινητήρας σου θα ισούται με 20 στρέμματα φωτοβολταϊκά ή μία ανεμογεννήτρια διαμέτρου 30-40 μέτρων… 8) 8)
Τα μεγάλα μοτέρ αγορίνα φοράνε compressors τύπου Lysholm! (βλ. AMG)
Οι roots ή eaton είναι για σηκώνουν μέγιστο 1,3 bar…
Χαχ, θα έχουμε ενα μοτέρ TSI τύπου JUMBO! … bi-turbo/compressor χαχα!
Όχι ποτέ λαμπάκια…
Κλασσικά όμως Bi-Xenon H4 στα 8000Κ και στα προβολάκια Kit Xenon Η3!
Και ενα αυτοκόλητάκι: karvou… for those about to rock/drift
Αν διατηρήσουμε τους bi-turbo, τότε θα έχουμε με τον roots λόγο πιέσεων περίπου 13:1. Με Lysholm ακόμα περισσότερο… Θα αντέξει? Σηκώνω χέρια ψηλά!!! Πλέον δεν έχω ιδέα τι θα επακολουθήσει!!!
Powerslave is our leader!!!
και για να είμαστε on topic:
Scorpions:
Φτάνουν στη σπηλιά του δράκου και παίζουν μία μπαλάντα για να πάρουν δύναμη. Ο δράκος που πριν τον τραβήξει το καζανάκι, ήταν κατοικίδιο των Manowar, βάζει τα γέλια και τους λέει φλώρους. Αυτό ήταν το τέλος του. 100,000 φανατικοί οπαδοί, μέλη της φονταμενταλιστικής οργάνωσης “Σκληροί Σκορπιοί” (Ες-Ες) επιτίθονται στο δράκο και τον σκοτώνουν. Στη συνέχεια οπαδοί και συγκρότημα φεύγουν για να πάνε να τα πιούνε και να δούνε τον ντράμερ να σπάει τη μπύρα στο κεφάλι του. Την πριγκίπισσα την ξέχασαν όλοι…
Metallica: Οι ηρωες καταφτανουν βλεποντας τον δρακο να ειναι ετοιμος να τους κατασπαραξει. Ο ντραμερ του πεταει ολα τα κατσαρολικα που κουβαλουσε μαζι του για την περιοδεια του St Anger. Ο δρακος τους κυνηγαει αλλα τον παταει το λεωφορειο των Metallica. Οι ηρωες ανεβαινουν στο δωματιο της πριγκιπισσας για να την σωσουν, βλεπουν ομως οτι κατεβαζει τραγουδια τους απο το λαπτοπ της. Οι ηρωες μηνυουν την πριγκιπισσα.
ΘΕΟΣ
Γαματο
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Θα κάνουμε και cryo επεξεργασία… το πολύ να σηκώνει 1.6 στο overboost…
Νομίζω τόσο σηκώνει ο Lysholm και 1.1 σταθερό… Κατα AMG πρότυπα!
Κατα MKB έχουμε με 1.1 και 1.3…
Ρε μλκ. led zeppelin μέσα στο κεφάλι μου είσαι κάτι παρόμοιο ετοίμαζα κι εγώ… 8O 8O 8O 8O
I see dead people…
Deep Purple: Οι ηρωες καταφτανουν στο καστρο με τον Μαυρο Ιπποτη να ξαναπαιζει μια ανουσια 5λεπτη εισαγωγη κοιμιζοντας τον δρακο. Ο τραγουδιστης αναλαμβανει να τον ξυπνησει με τις κορωνες του αλλα με το που ξεκιναει δεχεται την επιθεση ενος μενομενου μελους του φορουμ με ιδιαιτερη αδυναμια στα μπλουζ. Τον τραγουδιστη σωζει επιφανης moderator με ιδιαιτερη αδυναμια στους Deep Purple κανωντας ban τον Bluezlick. Στην πορεια προς το δωματιο της πριγκιπισσας ο Μαυρος Ιπποτης διωχνει 2 απο τους ηρωες προσλαμβανοντας αλλους και σπαει με την κιθαρα του μια καμερα δημοσιογραφου που πηγε ν’αποθανατισει το γεγονος.
Scorpions-Pearl Jam-GnR: Οι ηρωες κανουν κοινη περιοδεια προκειμενου να σωσουν την πριγκιπισσα. Φτανοντας εξω απο το καστρο, δεχονται ισχυρη επιθεση απο μελη του rocking.gr, μια μυστικη αδελφοτητα γνωστη και ως “Αι πολεμιοι των παντων”.
__Xaxaxa!! Led, ζωγραφίζεις!! 8)
:lol: :lol: :lol:
Είναι σε φόρμα ο άτιμος…
Led Zeppelin για προπονητής στον ΜΠΑΟΚ!!!