Αμφιβαλεις οτι θα ημουν καλυτερος απο τον Ντουμι?
Ο μόνος τρόπος να ήσουν χειρότερος, ήταν να παίζεις με 4 αμυντικά χαφ…
Σε έχω για τρελλιάρη, αλλά όχι και τόσο…
Στο μανατζερ παντως οι ομαδες μου φημιζονται για τα πολλα γκολ που ριχνουν.
Γιατι πισω ειναι αστα να πανε… (By the way, πρωτη χρονια στον ιστορικο ΜΠΑΟΥΓΚ εκανα νταμπλ και εφτασα στους 4 του ουεφα.
)
:lol: :lol: :lol:
Καλά στα μανατζερ όλοι το Champions League σηκώνουμε.Αν και από τον Ντούμι θα ήσουν καλύτερος
τελικα εχεις χιουμορ
Εμένα ποιος θα με σώσει?
8O
ΕΓΩ
Άστοδιάολο ρε τσουτσέκι.
Εδώ δε μπορείς να παίξεις μισή ώρα μπάλα, θα σώσεις και το γκομενάκι από το δράκο.
Θα του κανει κλακ ρε !!! χαχαχαχαχαχα
Έχω μυαλό εγώ ρε…
Στην Τροία όλοι οι μαλάκες σκοτωνόντουσαν και ο Οδυσσέας γαμούσε γκόμενες… Μόλις βαρέθηκε, τους χάρισε την πόλη και έτρεξε στα βυζιά της Κίρκης… Κάπως έτσι κι εγώ…
Και κλακ μου κάνει και σηκώνεται ψηλά όσο ένα κλάρκ
Θα πάει να ντριμπλάρει κ τον δράκο… ε ρε γλέντια… :lol: :lol: :lol:
XAXAXAXAXAXAXAXAXA !!! Μικρός θεούλης !!! πολύ καλό !!! Τώρα το είδα !!!
Η αδελφότητα παραμονεύει και σβήνει ποστ…BEWARE !!!
Οι τέσσερις mod ξεκινούν να σώσουν την πριγκίπισσα.
Όταν πλησιάζουν ο δράκος πάει να φάει τον kourou, αλλά εκείνος θυμάται ότι γράφει με greeklish κ τον ξεκοιλιάζει άμεσα. Πάνω που πάνε να μπουν στο κάστρο, περνάει ένα φτιαγμένο καγκουροάμαξο κ ο powerslave φεύγει για να το κυνηγήσει… Ανεβαίνοντας τις σκάλες ο cozy συνειδητοποιεί ότι εκεί κοντά παίζουν live οι deep purple και φεύγει να πάει να τους δει. Στον πρώτο όροφο φτάνουν οι kourou κ montecristo, αλλά ο kourou φεύγει για να πάει να ελέγξει τα προβλήματα του server. Τελικά στο δωμάτιο μπαίνει περήφανα ο montecristo, ο οποίος πλακώνει στις σφαλιάρες την προγκίπισσα, γιατί έβριζε τους υπόλοιπους τρεις σε άλλο τόπικ από το προβλεπόμενο…[/list]
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Με διαφορά το καλύτερο!
Motorhead style istoria:
Skaei myth o Lemmy me th Harley pita stis byres kai to speed,
vlepei ton drako kai afou tou tragoudaei me thn gnwsth fwnh
to Ace of sprades kai ta aftia tou drakou exoun mmatwsei apo
thn hxorypansh o Lemmy ftanei sto dwmatio ths prigipisas
panw ston pyrgo opou meta apo ateleiwto gamhsi thn anevazei
sth Harley kai pane gia mia omadikh kraipalh me ta ypoloipa melh
tou sygrouotimatos
Οι διάσωση Part2 - Πρωταγωνιστές: Οι Mods!
Οι πρωταγωνιστές σκάνε μούρη στο κάστρο μετά απο μερικές μπυρίτσες στο Τέξας… με το ολοκαίνουργιο Hummer (μετατροπή 1200 άλογα τετρατούρμπινο την μετρατροπή έχει επιμεληθεί ο karvou) του οποίου τα Xenon σχίζουν το πέπλο της νυχτιάς ακούγοντας στο cdφωνο Χαρά Βέρα (… θα κααανω ζημιές)
Αφου έχουν κάνει 3 ώρες να βρούνε το κάστρο (λίγο το οτι είναι στο Χαλάνδι και λίγο οι μπύρες… άστα) Ο kourou μιλάει στο βιντεοτηλέφωνο με τη γυναικα ενώ ο ο Cozy διαγράφει ποστ μέσω W@P! Ο Powerslave οδηγεί (μπαντιλίκια χειροφρενα κλπ κλπ) και ο montecristo σχεδιάζει στο Blackberry, το επομενο του ταξιδι στην Παταγωνία…
… Φτάνοντας κάτω απο το κάστρο σκάνε αναπάντητη, κατεβαίνει ο δρακος, τον φορτώνουν και πάνε ΣΕΦ μετα Λιμανάκια για να κοζάρουν καμια κόντρα και στα καπάκια Ζάχο για σουβλάκια και Πρώτο της Βαρης για προφιτερόλ…
…Γυρίζοντας ο δράκος τους καλεί να αράξουν για λιγο…
… Οταν σκάνε στο δωμάτιο, αντικριζουν τον Unholy να ερωτοτροπεί με την πριγκιπεσα και την deathbitch να περιμένει να πάρει σειρα για σαδομάζο ενώ στο διπλανό δωμάτιο οι Rangel, Bloody_Angel και tinkerbel παίζουν σε ένα τεράστιο κουκλοσπιτο με τα γατιά τους
…Τους κάνουν ολους ban απο το forum, block απο το MSN και ειδοποιούν τον telisvas να ετοιμάσει 10σέλιδο αφιέρωμα για το μακελειό και τους Eurppe το οποίο δημοσιεύει σε 10 κομμάτια (κάθε μήνα δηλαδή) στην εφημερίδα του…
ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ββββ τσσσσσς)
Το ποστ της δεκαετίας χαλαρά…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Συμπληρωματικό:
Ο telisvas βρίσκεται στο δωμάτιο με τα γατιά και πείθει Rangel, Bloody_Angel και tinkerbell για την αξία της ανδρικής υπόστασης
[size=1]Μόνο για παντρεμένους θα τις πείσω[/size]
Και όλοι μαζί βλέπουν στο youtube την επική διπλή ντρίμπλα του Τέλη, εξαιτίας της οποίας το πόδι του έκανε “κλάκ”, τον έκανε να ανακράξει “Norum βοήθα” και τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης ένα εξάμηνο…
Ξεχνάς ότι ο Τέλης έχει τρίτο πόδι νεαρέ…