Στο power,στην Ευρωπη ο,τι βγηκε απο πρωτοκλασσατες μπαντες ηταν δισκαρα
Time of the Oath(μαζι με Blood on Ice και Holy Land τα αγαπημενα μου της χρονιας)
Planet E
Episode
End of All Days
ενω βεβαιως ειχαμε Holy Land και Dark Saga απο HΠΑ(inbe4 Outshined “δεν ειναι power το χολι λαντ”:p)
2-3 αγαπημενα σουηδοβλαξ ειναι επισης απο τοτε+Moon in the Scorpio,Dusk and her Embrace,Dol Guldur.Δισκαρες και τα 2 “Race”, Jesters και The Gray=P ,oπως εννοειται και τα Nevermore(που ομοιως με Dark Saga και Episode ειναι τα αγαπημενα μου γενικοτερα απο τις αντιστοιχες μπαντες)και Pantera.
Ουσιώδες ποστ, η ελένη λουκά δίνει κούντος και οι υπόλοιποι φέησπαλμ.
Οντόπικ,
Neurosis - Through silver in blood
COC - Wiseblood
Pantera - The Great Southern Trendkill
Metallica - Load
Ministry - Filth Pig
Napalm Death - Diaribes
Type O Negative - October Rust
Mairilyn Manson - Antichrist Superstar
Skyclad - Irrational Anthems
μόνο μερικά από τα αμέτρητα άλμπουμ που βγήκαν τότε.
Αλλά το ένα μόνο που πρέπει να ακούσουν όσοι δεν έχουν είναι το PRONG - Rude Awakening. Aπλά καταστροφή!
carcass - swansong
social distortion - white light…
the fugees - the score
bad religion - the grey race
sepultura - roots
down - nola
c.o.c - wiseblood
dj shadow - endtrodusing
tool - aenima
τον ατελειωτο εχει η λιστα του 96… συνεχιζω αργοτερα…
Αυτά θυμήθηκα , καλύτερα όλων το Blood On Ice , το Load και το Use.
Αν και το Rhytmeen το καραγουστάρω ,όπως και το Overnight Senasation (don’t talk to me , i don’t believe a word)
Arch Enemy - Black Earth
The Black Crowes - Three Snakes And One Charm
Cathedral - Supernatural Birth Machine
Mercyful Fate - Into The Unknown
Motorhead - Overnight Sensation
Nightstalker - Use
RAGE - End of all days
Spiritual Beggars - Another wy to shine
The Hellacopters - Supershitty to the Max!
ZZ Top - Rhythmeen
πολλοι δισκοι! αλλα εγω επιλεγω εναν συγκεκριμενο του 1996 στο αλλο ποιο; απαντω
μπορει ο πρωτος δισκος 4 χρονια νωριτερα να ειχε πιο δυνατα hit-ακια αλλα και αυτος ειναι ενας δισκος σταθμος ΟΧΙ ΜΟΝΟ για την μπαντα.
δυνατος οσο χρειαζεται. Αφηνει το στιγμα τ. Ενας δισκος π αλλαξε πολλα ακουσματα και επηρεασε ΠΟΛΥ κοσμο. Γι αυτα και αλλα πολλα το evil empire ειναι κατ’ εμε στα top 10 τουλαχιστον (μην πω λιγοτερα και ξαναφαω κραξιμο) της χρονιας.