[FONT=“Century Gothic”][SIZE=“4”]Rock super tracks vol 2…(g+/g) 3
Quiet riot - condition critical…(g/g) 3
John fogerty - eye of the zombie…(vg+/g) 4
Loudness - lighting strikes…(vg/g+) 4
Loudness - hurricane eyes…(vg/g+) 4
Stranglers - the collection…(vg+/g) 4
Def lepard - high ‘n’ dry…(g/g) 4
Queen - the game…(vg/g) 5
Procol harum - grand hotel…(g/vg) 6
Manfred man earth band - roaring silence(nm/nm) 6
Annihilator - alice in hell…(vg/g) 6
Procol harum - a winter shade of pale…(vg+/vg) 7
Procol harum - whoosh…(nm/vg) 7
Peter gabriel - 4…(nm/vg) 7
Van halen - 1984…(nm/vg) 7
Inspiral carpets - the beast inside…(vg+/g+) 7
Camel - breathless…(nm/g+) 8
In the nursery - counterpoint…(g+/g+) 8
Tokyo blade - no remorse…(vg/vg+) 8
Fates warning - no exit…(vg/g) 8
Overkill - taking over…(vg/g) 8
Fates warning - perfect symmetry…(vg+/g+) 8
Midas touch - Presage Of Disaster…(vg/g+) 8
David bowie - ziggy stardust…(vg/g) 10
Nasty savage - indulgence…(nm/vg) 10
Motorhead - overkill…(vg/nm) 10
Iggy pop - lust for life…(vg+/g+) 10
Legendary pink dots - any day now…(vg+/g+) 10
Legendary pink dots - island of jewels…(nm/g) 10
Legendary pink dots - the maria dimension(vg+/g+) 15
Steppenwolf - born to be wild…(vg/vg) 15
Crimson Glory - s/t…(vg/vg+) 15
Fates Warning ? Night On Bröcken…(vg+/vg) 15
Kreator - extreme aggression…(vg+/vg+) 15
Mercyful fate - in the shadows 2lp/μπλε…(nm/nm) 15
Black sabbath - black sabbath…(nm/nm) 15
Paradise lost - shades of god…(vg+/vg) 17
Sonic youth - sister…(vg+/g+) 18
Destruction - sentence of death…(vg+/vg) 20
Gargoyle - Gargoyle…(nm/vg) 22
Dimmu borgir - enthroned picture…(vg/-) 22
Stormwitch - walpurgis night…(vg+/vg+) 25
Sinister - creative killings…(vg/nm) 25
Morbid angel - blessed are the sick…(vg+/nm) 25
Morbid angel - altars of madness…(vg+/vg) 25
Morgana lefay - maleficium…(vg+/vg+) 30
Bewitched - diabolical desecration…(vg+/nm) 30
Rage Against The Machine ? s/t…(nm/nm) 30
Voïvod - Nothingface…(nm/nm) 35
Όρεξη Για Τίποτα - Μη Φιλάτε Τον Βάτραχο(nm/nm) 35
Στίγμα '90 ? Φεύγω, Γεια/μωβ…(nm/nm) 40
Antisect ? Hallo There… How’s Life?/λευκο(nm/nm) 40[/SIZE][/FONT]
[FONT=“Century Gothic”][SIZE=“4”]Tuxedomoon - you…(nm/vg) 12 on hold
Rage - execution guaranteed…(vg+/nm) 12 on hold
Slayer - show no mercy…(vg/vg+) 14 on hold
Candlemass - nightfall…(vg/vg) 16 on hold
Running Wild ? Branded And Exiled(vg+/nm) 17 on hold
Running Wild - gates to purgatory…(vg+/nm) 17 on hold
Running Wild - port royal…(vg+/nm) 17 on hold
Candlemass - epicus…(vg+/vg) 24 on hold
[/SIZE][/FONT]
περιοχη παραδοσης Μεταρμορφωση/νεο Ηρακλειο και γυρω περιοχες
και γω αγοραζω βινυλια εχω ξοδεψει μια περιουσια απο τα μεσα του 90, και εχω δει πολλα και δεν εχω μιλησει. γτ δεν εχω σκοπο να προσβαλω κανεναν προσωπικα, ο καθενας σκεφτεται και πραττει οπως αυτος πιστευει και δεν ειναι σε θεση να του πει ο αλλος τι θα κανει. προσφατα ας πουμε αγορασα ενα βινυλιο που το βρισκεις στους εμπορους του ebay 5 euro, θα μου ερχοτανε απο Γερμανια 12 ευρω, εδω το πηρα 15, ε και? γουσταρα να το αγορασω και δεν εκανα θεμα κανενα για 2-3-5 ευρω. ανταλλαξαμε και δυο κουβεντες με το παιδι, καναμε ενα τσιγαρο και τα λεφτα μου πηγανε σε ενα παιδι εδω στο φορουμ και τον ευχαριστω. εχω κανει ομως και θεμα με καποιον που εδινε ενα βινυλιο 35 ευρω και το βρηκα 12 στην γερμανια, 19 με τα μεταφορικα. ε 16 ευρω πανω, ειναι ενα θεμα, και απλα δεν αγορασα. κοιτα, γενικα συμφωνω μαζι σου, και αν υπαρχουν 12χρονα στο φορουμ καλα κανεις και θελεις να τα προστατευσεις απο πονηρους ανθρωπους, αλλα εδω οι πιο πολλοι εχουν κλεισει τα 18 και ξερουν τι τους γινετε, και συ εισαι λιγο παραλογος, αν και εχεις καλες προθεσεις θελω να πιστευω. και γω δεν θα σωθω με το ταληρο διαφορα, αλλα ουτε εσυ. απλα εχω προθεση να ειμαι οσο γινετε αντικειμενικος, να μην πιασω καποιον μλκα, αλλα ουτε και αυτος εμενα, ειναι απλα τα πραματα. και δεν εχω καταλαβει στην τελικη ακομα αν εισαι της εφοριας η ο μπατσος του σαιτ, η απο τροικα κατι, αλλα καταλαβε και εσυ οτι αυτη την στιγμη ειναι σα να απολογουμαι χωρις λογο και σε καποιον που ουτε καν εχει σκοπο να αγορασει κατι. αλλα δεν μαμιεται, κουβεντα να γινετε ετσι? και συνεχιζω, σε αρκετα απο αυτα που δινω θα δεις τιμες που παιζουν αυτη την στιγμη και θα καταλαβεις αν ξηγιεμαι η οχι. εγω δινω π.χ το morgana lefay 30, ο αλλος το δινει 50, ειμαι μλκας δηλ εγω? η εδω ειμαι μαγκας και μλκας αν δινω 4 ευρω πανω ενα βινυλιο? θες να κραξουμε καποιους που οντως το μλκιζουν το θεμα, οκ, ας μαζευτουμε να τους κοπανισουμε κιολας που λεει ο λογος, αλλα μην μου χαλας το στορυ, οι περισσοτεροι εδω ειμαστε παλιοι και ρομαντικοι με αυτα, πουλαμε κομματια απο συλλογη μας, και δεν κανουμε στην ουσια εμποριο, οκ? αλλα και αυτοι που κανουν εμποριο, δεν μπορεις να τους πεις κατι, οι περισσοτεροι ειναι ενταξει και καλα παιδια και εχουν καλες προθεσεις και πολλες φορες σου φερνουν στο πιατο βινυλια που ψαχνεις, μην ειμαστε και αχαριστοι. τωρα να δωσω ενα βινυλιο απο αυτα 1-2-3 ευρω ειναι λιγο ξεφτυλα δεν νομιζεις? γιατι πιστευω οτι αυτα τα βινυλια ειναι ανωτερα απο την αντιστοιχη τιμη που τα δινω. αν πιστευεις κατι αντιθετο, οκ. και αν εισαι τις λογικης, τραβα σκοτωσετα στο μοναστηρακι, οποτε τι να πω, κριμα. ευχομαι παντως να μην ερθεις ποτε στην αναγκη να πουλησεις βινυλια σου και να εχεις παρομοια θεματα να αντιμετωπισεις και να ακους διαφορες εξυπναδες απο τους γυρω σου. γτ εχω δει πολλα σου λεω και δεν ειναι ουτε να ασχοληθεις μαζι τους. ενιγουει, καλο ειναι να γινονται που και που τετοιες κουβεντες. ελπιζω να σε καλυψα και να λυθηκε η δυσαρεσκεια που χεις στο μυαλο σου. καλο βραδυ.