ΒΙΝΥΛΙΑ

[FONT=“Century Gothic”][SIZE=“4”]Rock super tracks vol 2…(g+/g) 3
Quiet riot - condition critical…(g/g) 3
John fogerty - eye of the zombie…(vg+/g) 4
Loudness - lighting strikes…(vg/g+) 4
Loudness - hurricane eyes…(vg/g+) 4
Stranglers - the collection…(vg+/g) 4
Def lepard - high ‘n’ dry…(g/g) 4
Queen - the game…(vg/g) 5
Procol harum - grand hotel…(g/vg) 6
Manfred man earth band - roaring silence(nm/nm) 6
Annihilator - alice in hell…(vg/g) 6
Procol harum - a winter shade of pale…(vg+/vg) 7
Procol harum - whoosh…(nm/vg) 7
Peter gabriel - 4…(nm/vg) 7
Van halen - 1984…(nm/vg) 7
Inspiral carpets - the beast inside…(vg+/g+) 7
Camel - breathless…(nm/g+) 8
In the nursery - counterpoint…(g+/g+) 8
Tokyo blade - no remorse…(vg/vg+) 8

Fates warning - no exit…(vg/g) 8
Overkill - taking over…(vg/g) 8
Fates warning - perfect symmetry…(vg+/g+) 8
Midas touch - Presage Of Disaster…(vg/g+) 8
David bowie - ziggy stardust…(vg/g) 10
Nasty savage - indulgence…(nm/vg) 10
Motorhead - overkill…(vg/nm) 10
Iggy pop - lust for life…(vg+/g+) 10
Legendary pink dots - any day now…(vg+/g+) 10
Legendary pink dots - island of jewels…(nm/g) 10

Legendary pink dots - the maria dimension(vg+/g+) 15
Steppenwolf - born to be wild…(vg/vg) 15
Crimson Glory - s/t…(vg/vg+) 15
Fates Warning ? Night On Bröcken…(vg+/vg) 15
Kreator - extreme aggression…(vg+/vg+) 15
Mercyful fate - in the shadows 2lp/μπλε…(nm/nm) 15
Black sabbath - black sabbath…(nm/nm) 15
Paradise lost - shades of god…(vg+/vg) 17
Sonic youth - sister…(vg+/g+) 18
Destruction - sentence of death…(vg+/vg) 20

Gargoyle - Gargoyle…(nm/vg) 22
Dimmu borgir - enthroned picture…(vg/-) 22
Stormwitch - walpurgis night…(vg+/vg+) 25
Sinister - creative killings…(vg/nm) 25
Morbid angel - blessed are the sick…(vg+/nm) 25
Morbid angel - altars of madness…(vg+/vg) 25
Morgana lefay - maleficium…(vg+/vg+) 30
Bewitched - diabolical desecration…(vg+/nm) 30
Rage Against The Machine ? s/t…(nm/nm) 30
Voïvod - Nothingface…(nm/nm) 35
Όρεξη Για Τίποτα - Μη Φιλάτε Τον Βάτραχο(nm/nm) 35
Στίγμα '90 ? Φεύγω, Γεια/μωβ…(nm/nm) 40
Antisect ? Hallo There… How’s Life?/λευκο(nm/nm) 40[/SIZE][/FONT]

[FONT=“Century Gothic”][SIZE=“4”]Tuxedomoon - you…(nm/vg) 12 on hold
Rage - execution guaranteed…(vg+/nm) 12 on hold
Slayer - show no mercy…(vg/vg+) 14 on hold
Candlemass - nightfall…(vg/vg) 16 on hold
Running Wild ? Branded And Exiled(vg+/nm) 17 on hold
Running Wild - gates to purgatory…(vg+/nm) 17 on hold
Running Wild - port royal…(vg+/nm) 17 on hold
Candlemass - epicus…(vg+/vg) 24 on hold
[/SIZE][/FONT]
περιοχη παραδοσης Μεταρμορφωση/νεο Ηρακλειο και γυρω περιοχες

με [COLOR=“Red”]κοκκινο[/COLOR] χρωμα τα κρατημενα
περιοχη Μεταμορφωση, Νεο Ηρακλειο και γυρω περιοχες
αλλα και αποστολη σε ολη την Ελλαδα!

εχεις p.m.

ανανεωση!

…uuuuuUUUUUUPPPPPppppp!!!

Με κρατάς τα : Kiss ? Animalize (g/g) 3
Kiss - Crazy nights (vg+/g+) 4

μεχρι τις 15/6 που θα κατέβω Αθηνα;

καποιες προσθηκες, ανανεωση!

καποια εφυγαν…καποια ηρθανε…ανανεωση!

[FONT=“Century Gothic”]
Rock super tracks vol 2…(g+/g) 3
Quiet riot - condition critical…(g/g) 3
John fogerty - eye of the zombie…(vg+/g) 4
Loudness - lighting strikes…(vg/g+) 4
Loudness - hurricane eyes…(vg/g+) 4
Stranglers - the collection…(vg+/g) 4
Def lepard - high ‘n’ dry…(g/g) 4
Queen - the game…(vg/g) 5
Procol harum - grand hotel…(g/vg) 5
Manfred man earth band - roaring silence(nm/nm) 5
Annihilator - alice in hell…(vg/g) 5
Procol harum - a winter shade of pale…(vg+/vg) 6
Procol harum - whoosh…(nm/vg) 6
Peter gabriel - 4…(nm/vg) 6
Van halen - 1984…(nm/vg) 6
Inspiral carpets - the beast inside…(vg+/g+) 6
Anthrax - among the living…(vg/g+) 6
[/FONT]

καποιες προσθηκες…καποιες αλλαγες στις τιμες…ανανεωση!

Μπράβο σου που έκατσες και τα έκανες grading όλα αλλά τα G και G+ ισοδυναμούν με κατεστραμμένα βινύλια στην ουσία εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο που δεν το αναφέρεις…όπως και να χει G και G+ βινύλια με αυτές τις τιμές είναι κοροιδία…φιλικά στο λέω για να μην παραξενευτείς που δε φεύγει τίποτα…

τα g/g+ δεν ειναι κατεστραμενα, ειναι μεταχειρησμενα, τα gradings ειναι κατα προσεγγιση, γτ ειναι σχετικο το τι θεωρει ο καθενας g/g+, για μενα λοιπον ειναι το μετ/νο,ταλαιπωριμενο και οχι το κατεστραμενο. βεβαια γουστα ειναι αυτα ετσι, εμενα π.χ μου αρεσει να ειναι μεταχειρησμενο το βινυλιο. επισης οι τιμες ειναι αντικειμενικα λογικες και χαμηλες σχετικα, αλλα αν θες κατι απο αυτα και θες αλλη τιμη μου το λες, βρισκομαστε να δεις τι εννοω και το φτιαχνουμε. επισης επειδη φιλικα μου ελεγε και ο αλλος να του δωσω π.χ το bewitched 15 ευρω, αν πουλας εσυ κατι, κανε το παραδειγμα και κανε τιμες πιο χαμηλες απο αυτες και θα σε παραδεκτω. επισης τα πιο ακριβα g/g+ ειναι 15 ευρω το sarcofago το legendary pink dots και το dark angel που πουλιουνται 25/30 ευρω σε καλη κατασταση, οποτε ειναι λιγο ακυρη η παρατηριση σου φιλε μου. τα υπολοιπα ειναι 10 ευρω η κατω του 10ρικου και σε πακετο με αλλα που ναι σε καλυτερη κατασταση βγαινουν 3 και 6 ευρω αντιστοιχα. επισης αν εχεις ακρη να βρισκεις βινυλια σε πιο χαμηλες τιμες απο αυτες, να μας τις πεις να αγορασουμε και μεις κατι, μην κρατας το μυστικο.

Δεν θέλω κάτι να πάρω σε φτηνότερη τιμή, παρατήρηση έκανα και δεν κατάλαβες μάλλον τι εννοώ…το grading G και G+ ,εφόσον δεν έχεις δικιά σου επεξήγηση, σημαίνει για ΟΛΟΥΣ αυτό εδώ:

Generally worth 10-15 percent of the Near Mint value. Good does not mean Bad! A record in Good or Good Plus condition can be put onto a turntable and will play through without skipping. But it will have significant surface noise and scratches and visible groove wear (on a styrene record, the groove will be starting to turn white). A cover or sleeve will have seam splits, especially at the bottom or on the spine. Tape, writing, ring wear or other defects will start to overwhelm the object. If it’s a common item, you’ll probably find another copy in better shape eventually. Pass it up. But, if it’s something you have been seeking for years, and the price is right, get it…but keep looking to upgrade.

Εκτός του ότι η τιμή θα πρέπει να μειωθέι στο 10-15% της τιμής του Μ- , το G και G+ δεν είναι απλά μεταχειρισμένο…είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεταχειρισμένο, με ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ, ΓΕΜΑΤΟ ΧΑΡΑΚΙΕΣ και γενικά μαύρο χάλι, το VG σημαίνει ΑΡΚΕΤΑ μεταχειρισμένο με θόρυβο, το EX/VG+ σημαίνει μεταχειρισμένο με ελάχιστο έως καθόλου θόρυβο, το Μ- πολύ ελαφρώς μεταχειρισμένο Χωρίς θόρυβο.

Αυτά είναι κοινή γνώση για τον κόσμο των used vinyls και αυτά καταλαβαίνει ο κόσμος βάση της περιγραφής και του grading που έχεις κάνει, τώρα πές μου πώς κοστολογείται ένα βινύλιο που έχει τα μαύρα του τα χάλια 5 και 6 ευρώ εγώ δεν το καταλαβαίνω, 1 2 ευρώ το πολύ και χάρη θα σου κάνουν αν τα πάρουν τα g και g+.

Και πάντα μιλάμε για το βινύλιο, η κατάσταση του βινυλίου μειώνει την τιμή αισθητά, του εξωφύλλου όχι και τόσο αλλά και πάλι επηρεάζει. Επειδή δεν αναφέρεις στο grading τι είναι πρώτο και τι δεύτερο, δλδ cover/vinyl ή vinyl/cover, το πιο σύνηθες είναι το cover/vinyl και βάσει αυτού σχεδόν το 1/3 από αυτά που πουλάς φαίνονται ότι έχουν g ή g+ βινύλιο, για αυτό και μου φάνηκαν παράξενες οι τιμές, αν τα έχεις ανάποδα δλδ vinyl/cover τότε κάπως τρώγονται οι τιμές, και πάλι όμως πολύ σφίξιμο, αν θές να πουλήσεις τα βάζεις και ανάλογα, 5 ευρώ , 4 ευρώ, κλπ…τα πιο πολλά είναι μεταχειρισμένα βινύλια που καινούργια ή M-/M- τα βρίσκεις 10-15 ευρώ ΤΟ ΠΟΛΥ, μη τρελαθούμε.

Και εσύ μη νομίζεις ότι έκανες και κανένα έγκλημα, μια παρατήρηση έκανα για να μην παρεξηγηθεί το grading σου, σε τιμές μια χαρά είσαι σε σχέση με κάτι άλλους τραγικούς εδώ μέσα που θέλουν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι…δεν θα σωθείτε ρε από 2 και 3 και 5 ευρώ, όταν πουλάτε ένα δίσκο εδώ μέσα 10 ευρώ και στο ebay/discogs/musicstack/gemm τον πουλάνε 5 και σε καλύτερη κατάσταση είναι ξεφτίλα, ξεφτίλα για σάς και ξεφτίλα για τις αγγελίες του ροκιν, εξυπηρέτηση πρέπει να γίνεται εδώ μέσα όχι εκμετάλλευση…και όποιος πιπιλάει την καραμέλα ότι “από έξω είναι και τα μεταφορικά όμως…νια νια νια” είναι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ με το συμπάθειο8)

οχι, ειναι βινυλιο/εξωφυλλο και δεν ειναι σε χαλια κατασταση οπως λες. οποιος ενδιαφερεται μπορει να τα δει και να κρινει μονος του βεβαια, δεν ειμαι απολυτος. το g ειναι ταλαιπωριμενο αλλα παιζει, το g+ ταλαιπωριμενο αλλα σε καλυτερη κατασταση, το vg σε καλη κατασταση με λιγα σημαδια χρησης, το vg+ ειναι σε πολυ καλη κατασταση, το nm ειναι σε τελεια κατασταση/σχεδον απαικτο, ενω το m ειναι μονο το σφραγγισμενο. οποτε μην αγχωνεσαι, δεν ειμαι χθεσινος ουτε ψαχνω να βρω κοροιδα. αν και ειμαι λιγο καφρος σε αυτα και τα περισσοτερα βινυλια μου τα εχω μεταχειριστει, δεν τα χω στο ραφι να τα κοιταζω, τα χαιρομαι, και μερικες φορες γελαω με αυτους που το βλεπουν τοσο συλλεκτικα το θεμα, και παιρνουν μεγενθυτικο φακο να ανακαλυψουν τις χαρακιες για να αγορασουν πιο φθηνα, χωρις να θελω να τους προσβαλλω, αλλα καταλαβες. το βινυλιο για μενα αν δεν ακουγεται και κανα χρατς, δεν ειναι βινυλιο, ειναι cd, δεν εννοω να χοροπηδαει, αλλα να εχει αυτο το χρατς ρε παιδι μου να ξερεις οτι καποιος το χει γουσταρει, το χει ακουσει και εχει πιει μια μπυρα μαζι του. ειναι οπως τις γυναικες, εσυ τις θες παρθενες, εγω οχι. :smiley: και γω αγοραζω βινυλια εχω ξοδεψει μια περιουσια απο τα μεσα του 90, και εχω δει πολλα και δεν εχω μιλησει. γτ δεν εχω σκοπο να προσβαλω κανεναν προσωπικα, ο καθενας σκεφτεται και πραττει οπως αυτος πιστευει και δεν ειναι σε θεση να του πει ο αλλος τι θα κανει. προσφατα ας πουμε αγορασα ενα βινυλιο που το βρισκεις στους εμπορους του ebay 5 euro, θα μου ερχοτανε απο Γερμανια 12 ευρω, εδω το πηρα 15, ε και? γουσταρα να το αγορασω και δεν εκανα θεμα κανενα για 2-3-5 ευρω. ανταλλαξαμε και δυο κουβεντες με το παιδι, καναμε ενα τσιγαρο και τα λεφτα μου πηγανε σε ενα παιδι εδω στο φορουμ και τον ευχαριστω. εχω κανει ομως και θεμα με καποιον που εδινε ενα βινυλιο 35 ευρω και το βρηκα 12 στην γερμανια, 19 με τα μεταφορικα. ε 16 ευρω πανω, ειναι ενα θεμα, και απλα δεν αγορασα. κοιτα, γενικα συμφωνω μαζι σου, και αν υπαρχουν 12χρονα στο φορουμ καλα κανεις και θελεις να τα προστατευσεις απο πονηρους ανθρωπους, αλλα εδω οι πιο πολλοι εχουν κλεισει τα 18 και ξερουν τι τους γινετε, και συ εισαι λιγο παραλογος, αν και εχεις καλες προθεσεις θελω να πιστευω. και γω δεν θα σωθω με το ταληρο διαφορα, αλλα ουτε εσυ. απλα εχω προθεση να ειμαι οσο γινετε αντικειμενικος, να μην πιασω καποιον μλκα, αλλα ουτε και αυτος εμενα, ειναι απλα τα πραματα. και δεν εχω καταλαβει στην τελικη ακομα αν εισαι της εφοριας η ο μπατσος του σαιτ, η απο τροικα κατι, αλλα καταλαβε και εσυ οτι αυτη την στιγμη ειναι σα να απολογουμαι χωρις λογο και σε καποιον που ουτε καν εχει σκοπο να αγορασει κατι. αλλα δεν μαμιεται, κουβεντα να γινετε ετσι? και συνεχιζω, σε αρκετα απο αυτα που δινω θα δεις τιμες που παιζουν αυτη την στιγμη και θα καταλαβεις αν ξηγιεμαι η οχι. εγω δινω π.χ το morgana lefay 30, ο αλλος το δινει 50, ειμαι μλκας δηλ εγω? η εδω ειμαι μαγκας και μλκας αν δινω 4 ευρω πανω ενα βινυλιο? θες να κραξουμε καποιους που οντως το μλκιζουν το θεμα, οκ, ας μαζευτουμε να τους κοπανισουμε κιολας που λεει ο λογος, αλλα μην μου χαλας το στορυ, οι περισσοτεροι εδω ειμαστε παλιοι και ρομαντικοι με αυτα, πουλαμε κομματια απο συλλογη μας, και δεν κανουμε στην ουσια εμποριο, οκ? αλλα και αυτοι που κανουν εμποριο, δεν μπορεις να τους πεις κατι, οι περισσοτεροι ειναι ενταξει και καλα παιδια και εχουν καλες προθεσεις και πολλες φορες σου φερνουν στο πιατο βινυλια που ψαχνεις, μην ειμαστε και αχαριστοι. τωρα να δωσω ενα βινυλιο απο αυτα 1-2-3 ευρω ειναι λιγο ξεφτυλα δεν νομιζεις? γιατι πιστευω οτι αυτα τα βινυλια ειναι ανωτερα απο την αντιστοιχη τιμη που τα δινω. αν πιστευεις κατι αντιθετο, οκ. και αν εισαι τις λογικης, τραβα σκοτωσετα στο μοναστηρακι, οποτε τι να πω, κριμα. ευχομαι παντως να μην ερθεις ποτε στην αναγκη να πουλησεις βινυλια σου και να εχεις παρομοια θεματα να αντιμετωπισεις και να ακους διαφορες εξυπναδες απο τους γυρω σου. γτ εχω δει πολλα σου λεω και δεν ειναι ουτε να ασχοληθεις μαζι τους. ενιγουει, καλο ειναι να γινονται που και που τετοιες κουβεντες. ελπιζω να σε καλυψα και να λυθηκε η δυσαρεσκεια που χεις στο μυαλο σου. καλο βραδυ.

[FONT=“Century Gothic”]
[COLOR=“Red”]sold:[/COLOR]
[COLOR=“Blue”]Tuxedomoon - you…(nm/vg) 10
Rage - execution guaranteed…(vg+/nm) 12
Slayer - show no mercy…(vg/vg+) 14
Sieges even - lifecycle…(vg+/vg+) 14
Candlemass - nightfall…(vg/vg) 16
Running Wild ? Branded And Exiled(vg+/nm) 17
Running Wild - gates to purgatory…(vg+/nm) 17
Running Wild - port royal…(vg+/nm) 17[/COLOR]

Rock super tracks vol 2…(g+/g) 3
Quiet riot - condition critical…(g/g) 3
John fogerty - eye of the zombie…(vg+/g) 4
Loudness - lighting strikes…(vg/g+) 4
Loudness - hurricane eyes…(vg/g+) 4
Stranglers - the collection…(vg+/g) 4
Def lepard - high ‘n’ dry…(g/g) 4
Queen - the game…(vg/g) 5
Procol harum - grand hotel…(g/vg) 5
Manfred man earth band - roaring silence(nm/nm) 5
Annihilator - alice in hell…(vg/g) 5
Procol harum - a winter shade of pale…(vg+/vg) 6
Procol harum - whoosh…(nm/vg) 6
Peter gabriel - 4…(nm/vg) 6
Van halen - 1984…(nm/vg) 6
Inspiral carpets - the beast inside…(vg+/g+) 6

Fates warning - perfect symmetry…(vg+/g+) 8
Camel - breathless…(nm/g+) 8
In the nursery - counterpoint…(g+/g+) 8
Tokyo blade - no remorse…(vg/vg+) 8
Fates warning - no exit…(vg/g) 8
Overkill - taking over…(vg/g) 8
Midas touch - Presage Of Disaster…(vg/g+) 8
David bowie - ziggy stardust…(vg/g) 8

Nasty savage - indulgence…(nm/vg) 10
Motorhead - overkill…(vg/nm) 10
Iggy pop - lust for life…(vg+/vg) 10
Legendary pink dots - any day now…(vg+/g+) 10
Legendary pink dots - island of jewels…(nm/g) 10

Legendary pink dots - the maria dimension(vg+/vg) 15
Steppenwolf - born to be wild…(vg/vg) 15
Fates Warning ? Night On Bröcken…(vg+/vg) 15
Kreator - extreme aggression…(vg+/vg+) 15
Mercyful fate - in the shadows 2lp/μπλε…(nm/nm) 15
Black sabbath - black sabbath…(nm/nm) 15
Bathory - hammerheart 2lp/πορτοκαλι…(nm/nm) 15
Sonic youth - sister…(vg+/g+) 15
Virgin steele - guardians of the flame…(vg+/vg) 17

Gargoyle - s/t…(nm/vg) 20
Dimmu borgir - enthroned/picture…(vg+/-) 20
Sinister - creative killings…(vg/nm) 20
Sacred steel - reborn in steel…(nm/nm) 20
Stormwitch - walpurgis night…(vg+/vg+) 20
Morbid angel - blessed are the sick…(vg+/nm) 20
Morbid angel - altars of madness…(vg+/vg) 25
[/FONT]

Εδώ έχεις ένα point:p

Εκαλύφθειν μπορώ να πώ…

[SIZE=“5”][COLOR=“SeaGreen”]ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=“Red”][SIZE=“5”]ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ![/SIZE][/COLOR]
Rock super tracks vol 2…(g+/g) 3
Quiet riot - condition critical…(g/g) 3
John fogerty - eye of the zombie…(vg+/g) 3
Loudness - lighting strikes…(vg/g+) 3
Loudness - hurricane eyes…(vg/g+) 3
Stranglers - the collection…(vg+/g) 3
Def lepard - high ‘n’ dry…(g/g) 3
Queen - the game…(vg/g) 5
Procol harum - grand hotel…(g/vg) 5
Manfred man earth band - roaring silence(nm/nm) 5
Annihilator - alice in hell…(vg/g) 5
Procol harum - a winter shade of pale…(vg+/vg) 5
Procol harum - whoosh…(nm/vg) 5
Peter gabriel - 4…(nm/vg) 5
Van halen - 1984…(nm/vg) 5
Inspiral carpets - the beast inside…(vg+/g+) 5
Camel - breathless…(nm/g+) 7
Tokyo blade - no remorse…(vg/vg+) 7
Udo - mean machine…(vg+/vg+) 7
Overkill - taking over…(vg/g) 7
Midas touch - Presage Of Disaster…(vg/g+) 7
David bowie - ziggy stardust…(vg/g) 7
Nasty savage - indulgence…(nm/vg+) 7
Motorhead - overkill…,…(vg/nm) 7
Iggy pop - lust for life…(vg+/vg) 8
Fields of the nephilim - elizium…(vg/vg) 8
Legendary pink dots - any day now…(vg+/g+) 8
Legendary pink dots - island of jewels…(nm/g) 8
Legendary pink dots - the maria dimension(vg+/vg) 10
Steppenwolf - born to be wild…(vg/vg) 10
Kreator - extreme aggression…(vg+/vg+) 12
Fates Warning ? Night On Bröcken…(vg+/vg) 14
Sarcofago - rotting…(g/g) 14
Dark angel - darkness descents…(vg+/vg) 14
Mercyful fate - in the shadows2lp/μπλε(nm/nm) 14
Black sabbath - black sabbath…(nm/nm) 14
Bathory - hammerheart 2lp/πορτοκαλι…(nm/nm) 14
Helloween - walls of jericho…(nm/nm) 14
Sonic youth - sister…(vg+/vg) 15
Virgin steele - guardians of the flame…(vg+/vg) 15
Watchtower - control and resistance(vg+/vg+) 18
Dimmu borgir - enthroned/picture…(vg+/-) 18
Sinister - creative killings…(vg/nm) 18
Napalm death - harmony corruption(vg/vg+) 20
Stormwitch - walpurgis night…(vg+/vg+) 20
Morbid angel - blessed are the sick…(vg+/nm) 20
Sadus - shallowed in black…(vg/vg) 24
Morbid angel - altars of madness…(vg+/vg) 24
Bewitched - diabolical desecration…(vg+vg+) 25
Immortal - blizzard beasts…(nm/nm) 25
Rage Against The Machine ? s/t…(nm/nm) 30
Voïvod - Nothingface…(nm/nm) 30
Όρεξη Για Τίποτα - Μη Φιλάτε Τον Βάτραχο.(nm/nm) 30
Στίγμα '90 ? Φεύγω, Γεια/μωβ…(nm/nm) 35
Antisect ? Hallo There… How’s Life?/λευκο…(nm/nm) 35

uuuUUUPPPppp!

uuuuUUUUUUP με ανανεωσεις!

οποιος ενδιαφερεται για καμια τραμπα η να μου πουλησει καποιο απο τα παρακατω, ιδου μια wantlist με καποια κομματια που θελω. δεν με ενδιαφερει και τοσο η κατασταση, αρκει να παιζουν:)

μωρα στη φωτια/μωρα στη φωτια
dead can dance/within the realm
equinox ov the gods/images
marillion/script
mayhem/de mysteriis
morbid angel/Covenant
obituary/cause of death
possessed/seven churches
silencer/death pierce me