Βοηθεια για επιλογη συγκροτηματος

Παιδια εχω μια απορια για τη δημιουργια συγκροτηματος.Υπαρχουν Ελληνικα καθαρα Blues συγκροτηματα???Μιας και το αγαπημενο μου ειδος ειναι η BLues εχει μελλον η δημιουργία ενος Blues συγκροτηαμτος???

καταρχας λογω ψευδωνυμου πρεπει να σε ρωτησω μηπως με ξερεις???

κατα δευτερον κανεις δεν κοιταξε αν θα εχει μελλον αυτο που κανει.Το εκανε γιατι το γουσταρε ,το αγαπουσε και το πιστευε.Αυτοι που τα υπολογιζουν τα πραματα για το αν θα πετυχουν ειναι οι σκυλαδες της heaven.
αν γουσταρεις κανε μπαντα και ολα τα αλλα δε μετρανε.

Well said. Πάντως στην Ελλάδα, να λέμε και το καλό το πράμα, υπάρχει πολύ παράδοση στη Blues σκηνή, από τους βετεράνους και μεστούς Blues Wire ως καινούρια και πολλά υποσχόμενα “μικρά” συγκροτήματα όπως οι Rosewood Brothers (είχα την τιμή να παίζω πριν πολλά χρόνια στο ίδιο συγκρότημα με τον μπασσίστα τους) για περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.facebook.com/profile.php?id=100001031215491

Και ξανά θα συμφωνήσω με τον DonConstantino. Η ερώτηση όπως την θέτεις είναι λίγο σε λάθος βάση, και παρότι φαντάζομαι οτι απλά είναι θέμα έκφρασης, ακούγεται λίγο σαν να αναρωτιέσαι αν δεν πρέπει να φτιάξεις κρέας για τους καλεσμένους σου μην τυχόν και είναι κανείς χορτοφάγος (νταξει, το ξέσκισα και γω τώρα…)

Αντε μη το σκέφτεσαι πολύ, βρες φιλαράκια, μπειτε σε ένα υπόγειο, και βαράτε. Η μουσική είναι πολιτισμός ανεξάρτητα σε ποιούς και πόσους αρέσει.

Η μήπως η ερώτηση ήταν μπλόφα ραϊτ φρομ δε σταρτ?

[QUOTE=DonConstantino;1333565 καταρχας λογω ψευδωνυμου πρεπει να σε ρωτησω μηπως με ξερεις??? [/QUOTE]

Δεν νομιζω να σε γνωριζω

Μαλλον εχεις δικιο.Δεν την εθεσα σωστα.Τι να κανω δεν ειμαι θεωριτικη κατευθυνση:D

xaxaxa το ειπα επειδη μπαινει και ενας φιλος μου με nickname pankar στα ιντερνετικα του και λεω μηπως εισαι συ :stuck_out_tongue:

Εξαρτάται τι εννοείς μέλλον. Να κάνεις το συγκρότημα επάγγελμα πχ; Προφανώς αυτό για να απαντηθεί θέλει ένα φόρουμ αφιερωμένο μόνο σε αυτό το θέμα και η απάντηση στο τέλος θα είναι όχι.

Να αποκτήσεις κοινό ώστε να παίζεις 3-4-5-10 live το χρόνο; Αυτό φυσικά και γίνεται θεωρητικά τουλάχιστον. Πρακτικά θέλει προπόνηση και σπάσιμο αρχιδιών και από εκεί και πέρα υπάρχει ο εύκολος δρόμος “παίζω διασκευές”. Αν είστε καλοί θα παίξετε και live θα βγάλετε και εξτραδάκια.

Υπάρχει και ο δρόμος να γίνετε κανονικό συγκρότημα με δικά σας τραγούδια όπου το πράγμα αλλάζει δραματικά. Για το blues πάντως εμένα η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για ένα χιλιοπαιγμένο είδος και δεν ξέρω αν υπάρχει χώρος, ειλικρινά δεν ξέρω.

Όλα αυτά για το μέλλον που ρώτησες. Αν το γουστάρεις πραγματικά, εννοείται κάν’το και η ευχαρίστηση που θα πάρεις θα είναι τεράστια. Το μέλλον αν είναι να έρθει, θα’ρθει!

Μηπως αυτός ο φίλος είναι και ΑΕΚ;

α δε ξερω.

δε νομιζω να ασχολειται αλλα εχει μουσι τεραστιο ,μουτζαχεντιν φαση!

διαφωτιστικη απαντηση η απαντηση σου.