ώρες ώρες πιστεύω ότι κάποιος νορμάλ άνθρωπος μπορεί να συζητήσει μαζί σου.καλά κάνεις και μου θυμίζεις να μη σε ξαναπάρω ποτέ στα σοβαρα :thumbup:
Μα είναι ύφος και ήθος αυτό που μιλάει?Πέρα απο αυτό έχει ουσία ο λόγος του?Γιατί ένας εδώ δεν έχει πει τι θα γινόταν αν το κκε ειχε 70%?.Καμία ανοχή σε όσους συκοφαντούν τον πρόεδρο και τον ταυτίζουν με κατάπτυστες ιδεολογίες.Όλοι θα έχουν την απάντηση που τους αρμόζει.Αρκετά τα λογια για το πιο δημοκρατικό κόμμα στην βουλή και βάση μαθηματικών δεδομένων.
Και κάποιοι άλλοι θα έχουν και την κατάληξη που τους αρμόζει.
στη προηγούμενη βουλή θες να πεις
Όχι λέει ο Κούβελης.
1.05 η απόδοση για κωλοτούμπα.
λίγο ξύδι στο 4 κάποιος έπαθε εγκεφαλικό. νταξει δεν μπήκε ο γλίτσας ο κωλοτούμπας ο καρατζαφέρης και δεν πήρε έδρα ο ανατολάκης που πιο εύκολα βάζει λόμπα με ανάποδο ψαλιδάκι από διαστημόπλοιο παρά συντάσσει μια παράγραφο.με τέτοια άνοδο των χρυσων αυγών δεν μπορούμε να χαρούμε όσο θέλουμε την ξεφτίλα της τηλεδεξιάς του πλεύρη και της βάνας μπάρμπα. καθίστε τώρα να βλέπετε παλιά εξώφυλλα της βάνας μπας και στανιάρετε.
Κατά τα άλλα ο ellanor τα λέει άψογα. Πασόκ/νδ/λάος επένδυσαν στη ξενοφοβία. πάψαμε να αναρωτιόμαστε αν γίνεται ένας άνθρωπος να είναι λαθραίος λες και είναι αναπτήρας. τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ο χρυσοχοίδης τα προώθησε. ο ίδιος που μαζί με τον παπουτσή μας έχουν πνίξει στα χημικά. Ο λοβέρδος έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες με ιερόδουλες μπας και πάρει καμιά ψήφο. ε τελικά όλοι αυτοί πήραν τα @@ μου , μιας και ο κόσμος προτίμησε τους ορίτζιναλ τρου μάχιμους φασίστες. εξάλλου ακτιβιστές της δεξιάς είναι. που ξέρεις μπορει ο καιάδας σε μια 20ετία να φιλοξενείται στην εκπομπή του Θεοδωράκη στους πρωταγωνιστές.
Πάντως εγώ περίμενα ο Κουβέλης να πασοκιάσει άμεσα . μπορεί να πιστεύει πως αξίζει για παραπάνω , μπορεί και να τον αδίκησα. άντε να δούμε.
Περαστικα
τα ίδια ακριβως λένε και οι φιλελευθεροι. ο κόσμος δεν μας καταλαβαίνει. προσοχή σε αυτό
όσο για την κανέλλη, μόνο σε εμένα χτυπάει που την ίδια στο σωματείο του αλαφούζου μαζί με καπιτάλες που υποτίθεται πως θα τους πάρει την περιουσία όταν έρθει το κκε στα πράγματα? και όχι δε θέλω να χτυπήσω το κκε ούτε είμαι προδότης αστός.ο χρόνος κυλάει και αν δεν αλλάξει η κατάσταση θα μας φάνε λάχανο.ήδη έχουν καταργηθεί εργασιακά δικαιώματα που είχαν κατακτηθεί με αίμα.
Κατά τον ζουγκλα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λαθρομετανάστευσης και υπάρχει ξενοφοβία.Σόβαρές θέσεις,μάλιστα.Κατευθείαν λιγο συκοφάντηση ότι δήθεν εγώ έχω σαλέψει επειδή δεν μπηκε ο κάρα ενώ έχω πει ότι και να ήταν μέσα τα ίδια θα έλεγα.Προφανώς το παλικάρι βλέπει επιλεκτικά.Κατα τα άλλα κουντουρα,μπεζος,κοντογιανίδης και τόσοι σταρ δεν πειράζουν τον δίκαιο ζουγκλαου αφού δεν είναι στο λα.ο.ς.Υποκρισία δηλαδή άλλα μέτρα και άλλα σταθμά.Τον χαλάει ο Ανατολάκης αλλά ο χαλβατζής και η τσόνογλου και όλα τα ραμολυμέντα ούτε κουβέντα.Ο όρος λαθρομετανάστης ας υπάρχουν νόμοι και λοιπές αηδίες πρέπει να καταργηθεί και να έχουμε ανοιχτά σύνορα να ικανοποιήσουμε τον δήθεν ανθρωπισμό του ζουγκλαου.Δεν έπρεπε να δουμε τις φώτο απο τις ιερόδουλες με το aids που μόνο από αυτό σωθήκαν 2 ζωες και δεν ξέρω πόσες άλλες δεν έπρεπε να φτιάξουμε χώρους φύλαξης λαθρομεταναστών και ποιος ξέρει ο κουβέλης του βρώμικου 89 δηλαδή ο καρατζαφέρης της αριστεράς να αξίζει.Συμπέρασμα ο ζουγκλας μένει στο εξωτερικό και τρολάρει αβέρτα.Κάτι λεπτομέρειες περί κοινωνικού παντοπωλείου και αγνώστων φιλανθρωπιών (πχ ο βουλευτης κολοκοτρωνης έδινε ολα τα λεφτα της βουλευτικής αποζημίωσης στους φτωχούς) είναι ο λαικισμός της άκρας δεξιας που θέλει ψηφαλάκια.
Α ρε σοφία…προοδευτισμός…απάντηση στα καυτά ερωτήματα τι θα έκανε η αριστερά και τι πρόγραμμα έχει δεν βλέπω.Ρηχότητα πλήρης.100 ποστ για χρυσή αυγή και για το τι κάνουν οι άλλοι.
Κάνεις και αλλού προπαγάνδα για το κόμμα σου ή μόνο εδώ?
Είστε 100 και είμαι 1 και επειδή αντιδράω κάνω προπαγάνδα?Αφου δεν απαντάει κανείς.Ρώτησα τι θα έριχνε ένας δεξιός πατριώτης αφου για τους περισσότερους λαος,χα είναι απέξω μένει ο πινόκιο καμμένος και η νδ.Κάλα αυτό με την προπαγάνδα έχει γίνει γραφικό,οταν δεν μπορεί κανείς να απαντήσει αμέσως έχουμε προπαγάνδα.Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν αρκεί να μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν.Και δεν είμαι καν στέλεχος του λα.ο.ς και πιθανόν θα ρίξω νδ στις επόμενες.Αρα μην λέμε ότι θέλουμε.
Για να μην πω για το άλλο ψέμα ότι στις προηγούμενες δήθεν έκανα ψεύτικα account για να ανεβάσω το λα.ο.ς.
Προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα λαθρομετανάστευσης. τα ελληνικά μου επαρκούν για να συζητήσω τα όποια προβλήματα με άλλους όρους και σε άλλα επίπεδα. γενικά talking loud and just saying nothing είσαι που λέει και ο james brown. και έχω διαβάσει το 1984 και δεν μπορώ να χρησιμοποιώ όρους σαν “στρατόπεδα φιλοξενίας” ή “χώρους φιλοξενίας”. πάει το λάος μας τελείωσε. δεν σας χρειάζονται άλλο ούτε τα μμε ούτε οι καπιτάλες. πλέον παίζουν με τη χρυσή αυγή.
Τα τελευταία σου 150 (μπορεί και περισσότερα, βαρέθηκα να κοιτάξω) ποστ σε ένα μουσικό φόρουμ έχουν όλα περιεχόμενο σχετικό με τις πολιτικές εξελίξεις και στη συντριπτική πλειοψηφία τους παρουσιάζουν θέσεις του ΛΑΟΣ.
Είναι προφανές ότι ο μόνος σου σκοπός εδώ είναι η προπαγάνδα για το κόμμα σου, ίσως και επί πληρωμή χωρίς να με απασχολεί και ιδιαίτερα.
Απλώς ρώτησα από περιέργεια αν το κάνεις και αλλού, αν είναι δηλαδή συγκεκριμένη τακτική μπας και μαζέψετε καμιά ψήφο παραπάνω. Αν είστε ρε παιδί μου επιφορτισμένοι με projects του τύπου “εσύ στο ρόκιν και στο phorum.gr, εσύ που σαι και πιο καφρούλης στο webwar4” κτλ.
Πάντως εμένα ακόμη μου ακούγεται κάπως να λέει κανείς “τι να ψηφίσει ένας δεξιός πατριώτης” ή “ενας αριστερός πατριώτης” δεν ξέρω ρε παιδιά, αριστερά κ δεξιά κ η πούτσα μου στη μέση.
Πρέπει να βλέπουμε και πρακτικά τις προτάσεις κάθε κόμματος, δεν συμφωνώ με την κατηγοριοποίηση σε δεξιούς κ αριστερούς.
Ξενερώνω με κάτι τέτοια γιατί μου φαίνεται κλειστομυαλιά, ελπίζω να μην προσέβαλα κανέναν και αν το έκανα με συγχωρείτε.
Άνοιξα thread σε λάθος σημείο και κλειδώθηκε… #-o
[B]Ο Kaiadas (Naer Mataron) της Χρυσής Αυγής, στη Βουλή![/B]
http://metalcube.gr/?p=954
Πιο συγκεκριμένα το 83,4% των ερωτηθέντων κρίνει ως πολύ σημαντικό πρόβλημα τη λαθρομετανάστευση στη χώρα μας, ενώ “αρκετά σημαντικό” το θεωρεί το 14%. Σταδιακή απομάκρυνση όλων των μεταναστών που βρίσκονται ήδη στη χώρα μας ζητεί το 48,3% ερωτηθέντων, όταν πριν από 3 χρόνια, σε αντίστοιχη δημοσκόπηση, το ποσοστό αυτό βρισκόταν στο 19,5%.
Μετά εμένα κράζετε.Οχι κρισπ απλά το να λες την αντίθετη γνώμη στην φώλια του κούκου είναι σαν να παίζει πανιώνιος μπαρτσελόνα.Και όταν έρχεται 1-0 μετράει…
σκάσε πια βρε εμετέ
Δηλαδή είναι ένα είδος αυνανισμού για σένα?
Την ώρα που πατάς post reply στο πόντιουμ βρέχεσαι κιόλας?
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ανωμαλίας, πες μας περισσότερα.
Σκέψου πχ το “posting αντίθετης άποψης στη φωλιά του κούκου” να μπορεί να αντικαταστήσει το βιάγκρα.
Φασισμός.