Εκλογές 2012

Επρεπε να υπαρχει ενα thread. Aς γινει κουβεντα με ηρεμια, ψυχραιμια, χαμηλους τονους κτλ κτλ. Οχι μπινελικια, ας σεβαστουν ο ενας τη γνωμη του αλλου :stuck_out_tongue:

WAAAAR :lol:

edit. Το σύνολο των κομμάτων εδώ:

http://www.kommata.gr/

Βαλε και ανωνυμο poll ομως, εστω με 8 κομματα + ακυρο/λευκο + αλλο κομμα γιατι χανουμε το μισο γελιο ετσι:p

Εdit: Ωραιος, δεν μου το ειχε βγαλει στην αρχη

Εγινε πριν καν το πεις ομως εεε, οπως το πες ακριβως. Χαχαα :lol:

θα ηταν ωραιο να μπει και πωλ με κομματα (χωρις να φαινεται ποιος επιλεγει τι) για να χουμε σωστο θρεντ :wink:

οκοκ τωρα το πηρα χαμπαρι :stuck_out_tongue:

τα φιλαράκια του νταμνέησον που θα το ρίξουν ΛΑΟΣ θυμούνται τα παλιά passwords ή θα φτιάξουν νέα account?
Αυτό είναι κάτι που αξίζει δικό του θρεντ.

Γιατί να μην φαίνεται; Ντρέπεστε για κάτι;

Ελα δεν εβαλα και public poll. Αν γινει νοθεια να επιληφθουν οι mods :lol:

@BAN: Βασικα ξεχασα να το βαλω public, τωρα βλεπω υπαρχουν διαφωνιες να φαινεται

α οχι εγω δεν εχω θεμα πιο πολυ ηταν για καποιους που ντρεπονται που θα ψηφισουν χρυσα αυγα :stuck_out_tongue:

Εγω θα το βαζα public, τωρα να θελει καποιος mod ας το κανει τι να σας πω.

Πιο ωραιο ειναι το public, αλλιως δεν εχει τζερτζελο και ενδιαφερον.

Πρόβλεψη : Στο παρατσάκ ποσοστό δικομματισμού στο 42%, άρα και αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Προφανώς θα παίξει ρόλο η καταστραφολογία των ΜΜΕ για μη σχηματισμό ισχυρής κυβέρνησης, συνεπακόλουθο χάος, εκδίωξη απο ΕΕ κλπ κλπ.

Αν δεν πιάσουν το 42% , θα κάνουν το παν να πιάσει το 3% ο Καρατζαφέρης και να κάνει μια ακόμη κωλοτούμπα υπέρ της ευρωπαικής πορείας της χώρας μπλα μπλα. Μην ξεχνάμε και την ΔΗΜΑΡ που είναι το ιδανικό “αριστερό” δεκανίκι του συστήματος. Το ΠΑΣΟΚ που δεν είναι ΠΑΣΟΚ αλλά θα ήθελε να είναι ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ.

Σημαντικά συμπεράσματα προέκυψαν και από τις Γαλλικές προεδρικές εκλογές, και τις πιθανές μεταεκλογικές αλχημείες που θα στηθούν. Κεντροδεξιοφασιστό-κυβέρνηση; Κεντρο"αριστερο"φασιστό-κυβέρνηση? Στο ΣΥΡΙΖΑ πάει αυτό και στις ψευδαισθήσεις που καλλιεργεί για ενδοσυστημική και εντός ευρωπαικής ένωσης φιλολαϊκή κυβέρνηση.

Εγώ δεν βλέπω να ξεκαθαρίζει το τοπίο μετά τις εκλογές πάντως,και να σχηματιστεί κυβέρνηση δεν πρόκειται να αντέξει πολύ.Προβλέπω συνέχιση της όλης κατάστασης

Εγώ ψηφίζω αδέσμευτους έλληνες

Το μονο που θελω να δηλωσω προς ολους ειναι :

OXI AΠΟΧΗ - ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ - ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ

Διοτι και οι Χρυσαυγιτες ειναι αντι-δημοκρατικοι και αντι-κοινοβουλευτικοι, αλλα μια χαρα μαγκες ειναι που αξιοποιουν και αυτη τη δυνατοτητα που τους παρεχεται για τη διαδοση των ιδεων τους.

Οσοι ζειτε λοιπον στο ροζ συννεφακι της ‘‘ιδεολογικης καθαροτητας’’ και ‘‘αποχης απο ιδεολογια’’, καιρος να κατεβειτε ΤΩΡΑ, γιατι αυριο θα ειναι πολυ αργα με τους σκινχεντς ως επισημους και νομιμους εκπροσωπους μερους του λαου.

Σε περίπτωση δικομματισμού < 42% και έλλειψης συνεργασιών θα έχει φάση η διαδοχική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης σε κάθε κόμμα. Ειδικά στην περίπτωση εντοιλής σχηματισμού κυβέρνησης σε ΚΚΕ, θα αναστηθεί ο Ζαχαριάδης. :stuck_out_tongue:

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει με αυτές τις εκλογές.

Απλώς ο δικομματισμός διέγνωσε τη δυσαρέσκεια του κόσμου και προκειμένου να επιβιώσει έσπασε σε μικρότερα κομμάτια, καθώς η πλειοψηφία των καθυστερημένων ψηφοφόρων θεωρεί ότι ο Καμμένος ή ο Κουβέλης είναι μια σοβαρή εναλλακτική προοπτική έναντι των ΠΑΣΟΚ/ΝΔ που ψήφιζαν μέχρι τώρα.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ-ΔΗΣΥ-ΑΝΕΛ (όλοι εκφραστές των ίδιων πολιτικών ιδεών και στρατηγικών) θα πιάσουν γύρω στο 60-65% και οι διαφορές από πριν θα είναι η επίσημη εμφάνιση της πραγματικής ακροδεξιάς (και όχι των κακομοίρηδων του Καρατζαφέρη) και η άνοδος ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μέχρι και σήμερα μοιάζουν τόσο ανώδυνοι για το σύστημα ώστε τελικά να μη σημαίνει τίποτα.

Εγώ θα ψήφιζα Κοινωνία(Πολιτική παράταξη Συνεχιστών του Καποδίστρια yeah).
Αλλά είχαμε και μεγάλη είσοδο της παράταξης: Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.)

Είμαι διχασμένος…

Α ναι ξέχασα και τους ΑΝΕΛ, το νέο “κεντρο”-δεξιό αδερφάκι του δικομματισμού. Η ΝΔ που ήταν ΝΔ αλλά δεν είναι πια αλλά θέλει να γίνει ΝΔ στη θέση της ΝΔ.

Καταγγέλω την απουσία της Δημοκρατικής Συμμαχίας από το poll, σημάδι της αντισυστημικότητας της αρχηγού, Ντόρας Μπακογιάννη.

Υ.Γ.: Συγνώμη, το διόρθωσα. Το μπέρδεψα με το κόμμα Κατσέλη / Καστανίδης. Αλλά εδώ ο καμμένος μπερδεύει το όνομά του κόμματός του, νομίζω δικαιολογούμαι.

Δημοκρατική Συμμαχία δεν ήταν αυτοί;

  • Συγγνώμη μπερδεύτηκα