το πρώτο σου ποστ σαφώς και δεν είναι ποστ διαλόγου. αντιθέτως είναι φανατισμένο, αφοριστικό, γενικόλογο, δογματικό και τρομοκρατικό! σαν να προήλθε από άνθρωπο που ναι μεν ανακάλυψε τον τροχό αιώνες τώρα, αλλά αντιδράει σαν να ανακάλυψε τη λύση τον προβλημάτων του στα καλά του κλεπτικού κοινοβουλευτισμού των αντιπροσώπων, ενώ όλοι οι άλλοι μέχρι τώρα δεν είχαν σκεφτεί ποτέ να ψηφίσουν μαζικά τους μικρούς κλέφτες αντί για τους μεγάλους! έτσι, εγώ που ανακάλυψα τη χαρά του χάους και του χριστού μέσα μου, σε φίλησα που την είπες σε όλους τους μαλάκες ανεξαιρέτως, ασχέτως του τι είδους μαλάκες είναι! αυτό για την τρομοκρατία ήταν φόρος τιμής στον εραστή μου, τζοφ τέητ, πάνω στην ώρα της καύλας, βλέπεις δεν είσαι μόνο εσύ παρορμητικός, είμαι κι εγώ! κατά τ’ άλλα, ένα μέρος των ανθρώπων που δεν ψηφίζουν το κάνουν γιατί προφανώς πιστεύουν πως δεν πρόκειται να έλθει ποτέ τίποτα καλό μέσα από την στρεβλή εκπροσώπηση του ατόμου μέσω ενός άλλου ατόμου. πρακτικό το θέμα λοιπόν και έπειτα ιδεολογικό. πόσο μάλλον όταν υπάρχουν άλλα τρεις χιλιάδες σημάδια που ενισχύουν αυτή τους την άποψη. προφανώς και κάποιος θα σιχαθεί την πολιτική όταν βλέπει να τον εκμεταλλεύονται οι δεινόσαυροι που έβαλε ο ίδιος πάνω στο κεφάλι του. κάποιοι ωστόσο θεωρούν πως το πρόβλημα, αν λυθεί ποτέ, θα λυθεί γιατί θα αναλάβει καθένας τη διακυβέρνηση του ίδιου τού ατόμου του στο πλαίσιο μιας συλλογικότητας ατόμων και όχι αν βάλει μικρούς σωτήρες στη θέση των μεγάλων. άλλοι, πάλι, μπορεί να μη θέλουν αντιπροσώπους αλλά να θεωρούν πως ο κοινοβουλευτισμός είναι ένα όργανο για να το πετύχουν, ωστόσο αμφιβάλω αν θα βρεις κάποιον που να θεωρεί τον κοινοβουλευτισμό τη μεγάλη του ελπίδα. προτιμούν να προσπαθούν απ’ έξω, συνήθως. είτε τρομοκρατικά είτε ειρηνικά. τρόπους σου είπε κι ο μπαν. και, τέλος πάντων, η μαζική αποχή από μόνη της πιθανότατα δεν θα σου δώσει πολλά (ούτε άλλωστε την υποστήριξα έτσι αόριστα, χωρίς κάποια βάση), όπως άλλωστε και η μαζική συμμετοχή, αν και σε μένα είναι ξεκάθαρο ότι αυτά για κόλαση που ελπίζεις, αν και δεν καταλαβαίνω τελείως γιατί τα ελπίζεις!, επιτυγχάνονται σαφώς πιο άμεσα και εύκολα μέσω της μαζικής αποχής παρά της μαζικής συμμετοχής. και, πιο τέλος πάντων, για κάθε δεκαπέντε κόμματα που θα κάνουν τη βουλή μπουρδέλο, εγώ προτιμώ 15 εκατομμύρια νοματαίους να την κάνουν σπίτι τους. τρεις μέρες είναι αρκετές!
Εσύ δεν είσαι ακροδεξιός; Που υποστήριζες εδώ μέσα την παρακρατική βία της δεξιάς; Που δεν αποδέχεσαι το ολοκαύτωμα; Όπου έχεις δηλώσει “τι προτιμάς μια Ελλάδα δίχως δημοκρατία ή μια δημοκρατία χωρίς Ελλάδα;”; Δηλαδή πόσο πιο δεξιά πρέπει να πας για να θεωρηθείς ακροδεξιός;
Damnation, ποστάρεις στο rocking εδώ και 3 χρόνια. Κόψε την κοροϊδία.,
Καλά ρε damnation, που ζεις. Το γεγονός πως ο Καρατζαφέρης έχει συμπεριλάβει νεοναζί κατά καιρούς στο ΛΑΟΣ το αρνείσαι? Αλλά βέβαια, τώρα που οι ακροδεξιοί χάνουν ψήφους από τους ακροδεξιότερους, η Χ.Α. έχει γίνει ο εχθρός.
Αν μπορέσεις και απαντήσεις σε ΟΛΑ όσα αναφέρονται στο πάνω λινκ σου βγάζω το καπέλο.
Ωραία ας δει ο κόσμος και ας κρίνει αν αυτό το ποστ που έφαγα την ποινή και αν ήταν υποστήριξη παρακρατικής βιας.
Με αυτό παραβίασα 4 κανονισμούς
Originally Posted by thats why
Μιλα ξεκαθαρα ρε μαγκα σε κατι βιντεακια με επιθεσεις χρυσαυγιτων υποκλινοσουν ναι η οχι?
Ε μα θες να ακουσεις αυτο που θες.Δεν ειμαι εγω το θεμα των εκλογων.Λεω ΞΕΚΑΘΑΡΑ και δεν το συνεχιζω οτι αν πχ ενας ανθρωπος σταματησει εναν ληστη η εναν δολοφονο δεν με νοιαζει τι κουβαλαει στο μυαλο του.Εγω δεν θελω ουτε ακροδεξια ουτε ακροαριστερα.Οσο ομως υπαρχει το ενα θα υπαρχει και το αλλο.Ειναι νομοτελειακο.Οταν η κατασταση των ισσοροπιων χαλαει πρεπει το αντιστοιχο κομματι της κοινωνιας να αντιδρα.Οπως λοιπον με παρανομο και τρομοκρατικο τροπο οι ακροαριστεροι οδηγησαν στην ματαιωση εκδηλωσεις του περιοδικου PATRIA με θεμα τα ναρκωτικα η οπως δεν επιτρεπουν πορειες και διαμαρτυριες σε ατομα της αντιθετης ιδεολογιας και αυτο ειναι καταδικαστεο και παρανομο ετσι γινεται και απο την αλλη πλευρα σε χαμηλοτερο βεβαια επιπεδο.Σε μια ιδεατη κοινωνια αυτα δεν εχουν θεση.Σε μια κοινωνια που η αστυνομια κρατα αμυντικη σταση και γκρεμιζονται περιουσιες ανθρωπων και που τα πανεπιστημια γινανε τεκεδες τοτε ναι μπορει να χαρω αν υπαρχει μια αντιδραση.Παρανομη η μια παρανομη και η αλλη.Ε αφου δεν εχουμε κρατος τι περιμενεις?Χαρουμενος ομως οχι επειδη θελω να επιβαλλω αυτο που πιστευω στον αλλον αλλα επειδη επανερχεται μια ισσοροπια που ισως δρα προληπτικα για επομενες φορες.Οταν δεν δρα το κρατος δρα το παρακρατος.Τελος.
Για το ολοκαύτωμα μόνο ιστορικά στοιχεία ανέφερα τα οποία μπορούσε κάποιος να τα αποκρούσει.Και τα οποία υπάρχουν ακόμα και σε συνομoσιολογικά περιοδικά τύπου strange.
τι προτιμάς μια Ελλάδα δίχως δημοκρατία ή μια δημοκρατία χωρίς Ελλάδα; Σιγα τα χρυσά αυγά ρε κάρβου και ο κομμουνισμός δεν αποδέχεται την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία.Ευτυχώς με 1 μιση χρόνο μπαν ο κόσμος γλύτωσε την προπαγάνδα μου.Τροφή για σκέψη ήταν το ερώτημα.Χίλιες φορές έχει ειπωθεί εδώ ότι δεν έχουμε δημοκρατία και να κρεμάσουμε τον έναν και τον άλλον.Αλλά δεν υπήρχε ποτέ καμία πρεμούρα.
Πιο απλά δε μπορεί να στο πει κάποιος…
Τι αφελέστατη μαλακία; Για πεντάχρονα με σύνδρομο ντάουν και για “αμερικανάκια”…
Aργησα να απαντήσω γιατί παρακολούθησα όλα τα βίντεο.Συμπεράσματα με το χέρι στην καρδιά…Τα περισσότερα βιντεο είναι προ εποχής λα.ο.ς.( την νέα ελπίδα δεν την ήξερα καν).Πρέπει όλα να τα κρίνουμε στον κατάλληλο πολιτικό χρόνο.Οκ κατα διαστήματα είχε ελάχιστες επαφές και επικοινωνία με αυτόν τον χώρο.Αυτό είναι πολύ γενικό και δεν θα το καταλάβουμε με αποσπασματικές δηλώσεις.Καιροσκοπικό?Σαφώς.Απαραίτητο? Ισως…Με σημερινά δεδομένα αμα το δεις όντως μπορεί να μπεις σε σκέψεις.Παρατηρούμε επίσης αυτό που λέω τόσα χρόνια.Διαφορετικά μέτρα και δισφορετικά σταθμά.Αν δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω θα αναφέρω παράδειγμα.Φλέρταρε σε επικίνδυνα νερά.Δεν πνίγηκε όμως.Αντιθέτως απο το 2007 η παρουσία του στο κοινοβούλιο δεν νομίζω να έδωσε δικαιωμα.Και θα σου πω κάτι που ξέρω ο ίδιος.Οταν ένας συγγραφέας έκανε εκδήλωση για ένα ιστορικο βιβλιο με θέμα τις διαφορές ανάμεσα στην 21 απριλίου και στην 4 αυγούστου ήταν καλεσμένος και ο γεωργαλάς (ναι ο γνωστός που εκεί δεν είδα να λετε τίποτα περί καμμενου-γεωργαλά).Ο καρατζαφέρης απαγορεψε στους βουλευτές (πολατίδη,πλεύρη) να συμμετέχουν στην εκδήλωση.Προσεκτικές κινήσεις ενός γνώστη της πολιτικής?Ισως…Η ουσία παραμένει,με τον έναν η άλλον τροπο κατάφερε να μπει στο πολιτικό κάδρο και να κερδίσει πολλά και να προσφέρει ακομα περισσότερα.Η πρόταση μου είναι να σταθεί τώρα στην νδ που είναι η μόνη ρεαλιστική ελπίδα όχι για καλύτερες μέρες αλλά για μια ελπίδα να βγούμε απο την κρίση.Τροφή για σκέψη τώρα…Αν κάποιος τοποθετούσε ενα λινκ εδώ απο το σαιτ της χρυσης αυγης θα το έβγαζαν αμέσως οι μοντς?Ναι.Οταν μπαίνει όμως ένα λινκ απο indymedia όλα καλά.Νομίζω κατάλαβες τι λεω.Ναι η ιδεολογική ηγεμονία της άκρας αριστεράς που σιγα σιγα θα αρχίσει να πέφτει.Είναι νομοτελειακο.Σήμερα η τατιάνα είχε καλεσμένο συντακτη της αυγής(δηλαδή της επίσημης κομματικής εφημερίδας του συριζα που το Δεκεμβη του 2008 είχε βγάλει ημερολόγιο με την Αθήνα να καίγεται και συνθήματα όπως merry crisis and a happy new fear) για να σχολιάσει για την είσοδο της χρυσης αυγής.Πως θα ένιωθες αν φωνάζαν έναν χρυσαυγίτη να σχολιάσει τα ποσοστά του συριζα?Γιαυτό λοιπόν μετά και η Πυργιώτη η νδιτησα ΠΥΡΓΙΩΤΗ του τα έχωσε γιατί είπαμε.Ειναι καιρός να δούμε όλη την αλήθεια.
Ως εδώ καλά. Και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
Τα υπόλοιπα όμως δε θα τα σχολιάσω καν ε. Το οτι φτάνεις να εξισώνεις αριστερούς και αντιεξουσιαστικούς χώρους και τον Τύπο τους από τη μία, με τη Χρυσή Αυγή από την άλλη, είναι τρα-γι-κό.
Αν και εδώ που τα λέμε, για τον κόσμο του ΛΑΟΣ, γνωρίζοντας πλέον τα παρέ δώσε του με την Χ.Α., δε μου κάνει καμία απολύτως εντύπωση.
Μιλάμε για κόμμα που για λόγους “αναγκαιότητας” και “πολιτικής σκοπιμότητας” (σύμφωνα με σένα πάντα) [U]δέχτηκε να συνεργαστεί με νεοναζί.[/U] Η συζήτηση θα έπρεπε να σταματήσει [U]εδώ[/U] και επιτέλους, όσοι έχουν μυαλό εκεί στους υποστηρικτές του ΛΑΟΣ να κάτσουν να αναλογιστούν τι σημαίνει αυτό για τους ίδιους.
Έχεις δώσει πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα τροφής για σκέψη στις δύο τελευταίες σελίδες και με έπιασε κόψιμο. Πάω να την χέσω
…
H σύγκριση είναι μόνο στις έκνομες ενέργειες και πουθενά αλλού.Το τι επιρροή είχε ο κάθε χώρος στην κοινωνία και στις δομές τις.17Ν δεξιά δεν είδα.Υιούς βουλευτών γνωστού αριστερού κόμματος που είχαν συμμετοχή σε ληστείες ναρκωτικα και τρομοκρατικές οργανώσεις δεν αμφισβητούνται.Ούτε κανα άβατον τυπου εξάρχεια είχαν ακροδεξιοί .Και δεν θα πω για πανεπιστήμια επιρροή στον τύπο μπλα μπλα μπλα.Εμένα σε πρώτη ανάγνωση δεν με νοιάζει αν ο άλλος πιστεύει στον βουδα η στον κουδα με νοιάζει να είναι εντός του νομικού συστήματος.Οταν δεν είναι δεν μπορεί να υπάρχει διάκριση σε ακροαριστερή η ακροδεξιά βια.Και αυτό που με τρελαίνει στον ακροαριστερό χώρο είναι το μένος κατά της αστυνομίας οι αυθαιρεσίες των καταλήψεων το κλείσιμο δρόμων και ο λογος είναι ότι με προσβάλλει σαν άνθρωπο αυτή η συμπεριφορα.Οκ ανακωχή.
http://alithinapsemata.gr/greece/greece-news/greece-opinions/3182-2012-05-08-16-20-50.html
Ένα σπάνιο κείμενο του Μάνου Χατζιδάκι: Ο Νεοναζισμός δεν είναι οι Άλλοι
Δεν συμφωνώ σε όλα αλλά στους περισσοτέρους σας αρέσει.
Τι ανακωχή ρε συ damnation να πούμε με αυτά που γράφεις… Και στο καπάκι ποστάρεις κείμενο του Χατζιδάκι στο οποίο ανάμεσα σε άλλα καταδικάζει όχι μόνο τον νεοναζισμό, αλλά και τον ρατσισμό και τον εθνικισμό?
Τέλος πάντων. Να πω οτι περίμενα μια διαφορετική αντίδραση βέβαια, θα έλεγα ψέματα…
Μην αναμασάμε προπαγάνδες, τα εξάρχεια δεν είναι άβατο για κανέναν. Το απλούστερο και τραγικο παράδειγμα η δολοφονία του Αλέξη. Και περιοχές που η ΧΑ έχει το κομάντο και κόσμος φοβάται να περάσει υπάρχουν αρκετές και όλο και μεγαλώνουν.
Το σενάριο της μείωσης των εξόδων του κράτους με ταυτόχρονη χρηματοδότηση των αναγκών του από την τρόικα είναι πιο ρεαλιστικό…
Όπως έχει εφαρμοστεί βέβαια το μόνο που καταφέρνει είναι να επιδεινώνει την ύφεση.
Αν δεν πέσει χρήμα στην αγορά είτε μέσω ΕΣΠΑ είτε μέσω χρηματοδότησης των μεγάλων “δημόσιων” έργων τα οποία έχουν παγώσει δεν θα αλλάξει τίποτα…
Δυστυχώς, και το τονίζω ΔΥΣΤΥΧΩΣ, σε αυτό το σενάριο το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα πρέπει να πέσει σημαντικά για να μπορέσει να πάρει και πάλι τα πάνω του…επίπεδα του 70; του 80; δεν το γνωρίζω. Αν το ήξερα προφανώς δεν θα έγραφα εδώ μέσα αλλά θα προωθούσα νομοσχέδια
Οι επικριτές αυτού του μοντέλου, πρέπει να πουν τι και πως προτείνουν να παρακάμψουμε κάτι τέτοιο για να μπούμε και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης.
Άλλωστε και οι υπέρμαχοι της δραχμής κατανοούν πως τα πρώτα χρόνια με το παλιό εθνικό μας νόμισμα θα υποστούμε τα πάνδεινα…
Για να προλάβω τον όποιο θα το κάνει…δεν μιλάω για θεωρίες αλλά για πράγματα που μπορούν να εφαρμοστούν. Βέβαια αν κάποιος επιμείνει στο σενάριο εξόδου από το ευρώ απλά θα καταλήξουμε πως “συμφωνούμε ότι διαφωνούμε” και θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι.
και για να το κάνω λίγο πιο μουσικό…
[SPOILER]Show me a sign give me meaning
Leave me to life let me know
Why all the lies I?m believing
Have lead me so far far from home[/SPOILER]
οκ sry ήμουν τσιτωμένος, ίσως ήταν διότι έχω ακούσει την κάθε μαυρομαλακία τις τελευταίες μέρες από άτομα που απείχαν, σε κουβέντες με άτομα κυρίως του αριστερού και ακροαριστερού χώρου. όλα αυτά σε συνδυασμό με τα μεγάλα ποσοστά ΧΑ και ΝΔ κυρίως στην περιοχή μου επόμενο ήταν να λέω τέτοια…
Είχα πάρει μπαρουτιάσει και απλά έπεσα πάνω σας.
απλά μου φαίνεται τραγικό η γενιά μας που είναι ‘‘μορφωμένη και ανοιχτόμυαλη’’ να φαντάζει άχρηστη και χειρότερη μπροστά σε αυτή των γονιών μας επειδή δεν κάνει κανείς τίποτα.
σέβομαι τι λες, συμφωνώ σε κάποια [I](λ.χ. κάποιοι ωστόσο θεωρούν πως το πρόβλημα, αν λυθεί ποτέ, θα λυθεί γιατί θα αναλάβει καθένας τη διακυβέρνηση του ίδιου τού ατόμου του στο πλαίσιο μιας συλλογικότητας ατόμων)[/I] … αλλά δεν πρόκειται να ασπαστώ τα υπόλοιπα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν γίνεται να αλλάξει κάτι από την μια μέρα στην άλλη… σιγά σιγά θα γίνουν όλα πράττοντας κάθε φορά ανάλογα με όλα τα όπλα που έχεις στην εκάστοτε εποχή που βρίσκεσαι…
πως και postαρες χατζηδακη; αφου ηταν γκεη, ο αρχηγος σας δε τα συγχωρει αυτα
εδώ δεν του το συγχώρησε το σοσιαλιστικό πασοκ και η δημοκρατική εφημερίδα αυριανή
Εμφανής έλλειψη αστικής συνείδησης στην χώρα,όλοι μία μεγάλη παρτούζα.
Η βλακεία που έχει το κεφάλι σου είναι τόσο συμπυκνωμένη όσο και οι προτάσεις που παραθέτεις χωρίς κενά. Το να είσαι βλάκας δεν είναι κακό, αλλά το να είσαι οπαδός ακροδεξιού κόμματος και βλάκας σε καθιστά κοινωνικά επικίνδυνο και αν δεν καταλαβαίνεις ότι οι ιδέες σου είναι ανεπιθύμητες κάτσε και άκου τα.
Την Πέμπτη 13 Απριλίου του 2006 ήμουν σε μάθημα στην Πάντειο όταν έγινε επίθεση χρυσαυγιτών με επικεφαλής τον Ζαφειρόπουλο, τον οποίο ήθελε να έχει υποψήφιο ο πρόεδρός σου το 2007 και το 2009, αλλά αναγκάστηκε να τον αποσύρει μετά από εκβιασμούς του Μιχαλολιάκου (αναφέρονται στο λινκ του ellanor). Τρεις συμφοιτητές μου μαχαιρώθηκαν και οι υπόλοιποι αντί να κάνουμε μάθημα, κάναμε οδοφράγματα για να μην μπουν στο πανεπιστήμιο τα “παλικάρια με τις μαύρες μπλούζες”. (λεπτομέρειες [U][I]εδώ[/I][/U]
Και τολμάς να πεις ότι δεν υπάρχει ακροδεξιά βία κι ότι σε ενοχλεί η ανομία;
Τις προάλλες που πόσταρα το σχόλιό σου σε βίντεο αντιφασιστικής συγκέντρωσης όπου προέτρεπες σε βία δεν απάντησες επί της ουσίας, αλλά με είπες χαφιέ, λες κι αυτά που έγραψες δεν ήταν δημόσια ή λες και σε έδωσα κρυφά στην ασφάλεια. Αλλά η θρασυδειλία συνήθως χαρακτηρίζει άτομα με μειωμένη αντίληψη και ροπή σε ακροδεξιές απόψεις, δεν περίμενα τίποτα λιγότερο ως αντίδραση.
Τράβα κάνε like σε κανένα βίντεο του δηλωμένου και περήφανου ναζιστή, φασίστα, ρατσιστή μπαμπά Πλεύρη που ήταν υποψήφιος του κόμματός σου και σε βίντεο εθνικιστικού χιπχοπ τρίτης διαλογής που σε εκφράζουν, γιατί εδώ τα λόγια σου περνάνε μόνο σε γκαζμάδες σαν τον zap.
Θες και ανακωχή μπετόβλακα.
παιδιά να πω και εγώ την παπάτζα μου
παρακολουθώ το τόπικ από κοντά πολύ καιρό, αν και δεν ποστάρω. αυτό το κάνουν όσοι έχετε κουράγιο να γράφετε κατεβατά και σέβομαι πολύ την συζήτηση που γίνεται.
δυστυχώς όμως η επιμονή και η υπομονή του damnation να απαντά στις θέσεις του και στα σχόλιά σας, θεωρώ ότι εκτρέπει την συζήτηση. η χώρα μάλλον ξαναπάει σε εκλογές, έχουμε πολλά πράγματα να συζητήσουμε και να αναλύσουμε, και ασχολούμαστε με το τι έκανε το ΛΑΟΣ κ ο χρήστης πριν κάποια χρόνια. γνωστά δεν είναι ? τουλάχιστον σε όσους ποστάρετε εδώ μέσα, θεωρώ πως είναι.
δεν θέλω να τον μπανάρουμε, γιατί βλέπω πως παρόλες τις προσβολές, συζητάτε. δεν θεωρείτε όμως ότι “παίζετε το παιχνίδι του”? δλδ, αντί να χαρούμε που ξεκουμπίστηκε ο ΛΑΟΣ και να μιλήσουμε ελάχιστα για την ΧΑ (που θεωρώ πως θα ξεφουσκώσει) και κυρίως για το μέλλον της χώρας (Btw πάμε για τρελή πόλωση καθώς πολλοί κουλ δεξιοί του καμμένου και των τζήμερων θα τρέξουν πίσω στην ΝΔ για να μην δουν τον Τσίπρα πρωθυπουργό), καθόμαστε και μιλάμε για τους ανύπαρκτους (εν γένει) και εξωκοινοβουλευτικούς (πλέον).
εκτός αν νομίζετε ότι θα τον πείσετε :!:
θα μιλήσω και με τους μοδς, αλλά για αρχή θα κάνω μια παράκληση να ασχοληθούμε όλοι με σοβαρότερα πράγματα από τους κρυφο/φλωρο/φασίστες.
ευχαριστώ