εχετε αναρωτηθει καπου μεταξυ του μεσημεριανου φαγητου και της απογευματινής εκκενωσης τα πιο απιστευτα πραγματα…αλλα με ποιον να τα μοιραστείτε; περναει ολή αυτη η κριση εξυπναδας σα νερακι μεσα απο τα δακτυλα σας και κατι το πολυ ποτο, κατι το ατιμο το τσιγαρο, αυτο το ρημαδομυαλο εχει αρχισει και καιει φλατζα…θα θελατε να ειχατε χαρτι να τα συγκρατησετε και μετα να τα στειλετε στη στηλη του Ρενου(στο υπεροχο free magazine, ονοματι Look), αλλα η τουαλετα δε διαθετει ΜΠΙΚ με λαστιχακι περιτυλιγμενο στη βαση για ανετο γραψιμο…τωρα ειναι η ευκαιρια…ειμαι το χαρτι σας, το πληκτρολογιο ειναι το στυλο σας…
εαν ήμουν αντρας, ανακαλυπτα το μοριο μου οτι ειναι μικρο…ποιον θα επρεπε να κατηγορησω; τον αθλιο τον πατερα μου? τον αθλιο τον πατερα της μητερας μου? την μητερα μου, πριν την εγχειριση??? δωστε (απαντησεις) και σωστε…
Eγώ κατηγορώ τους πάντες για την δυσκοιλιότητα μου που με κρατάει πολύ ώρα στην τουαλέττα και με κάνει να σκέφτομαι παραπάνω απ’ ότι πρέπει…
Ρωτάω λοιπόν “τους πάντες” γιατί πρέπει να χέζουν και οι άνδρες; Τέτοιου είδους “προνόμια” θα πρέπει να τ’ “απολαμβάνουν” μόνο οι γυναίκες…
πρίν κατηγορίσω τον οποιονδήποτε θα έκανα μια ανάλυση DNA για να δώ ποιανού τα γεννετικά χαρακτηριστικά έχω και επομένως ποιανού τα μούτρα πρέπει να σπάσω, σαφώς αφού είχα αναρρώσει από την επέμβαση … :twisted:
αν ήμουν άντρας… ευτυχώς είμαι γυναίκα και τι γυναίκα … 8)
Εγω ποιον να κατηγορησω που το μουσι μου ειναι εκ φυσεως στραβο και αναγκαστικα κοβω το σημειο που το στραβωνει με ψαλιδι πολυ συχνα? Επεισης γιατι πολλες φορες με πιανει χεσιμο 5 λεπτα πριν βγω απο το σπιτι για να παω για καφε με αποτελεσμα να στεινω τους αλλους κανα δεκαλεπτο να με περιμενουν και εγω αναγκαστικα να πρεπει να τους πω τα εντερικα μου? Οποιος φταει για αυτα τα 2 προβληματα που μου εχουν καταστρεψει τη ζωη και την εχουν κανει ενα σκετο μαρτυριο για μενα την οικογενια μου και τους φιλους μου θα το πληρωσει πολυ ακριβα θα τον βρω και η εκδικηση μου θα ειναι τρομερη!
giati otan katourao apo psila, kamia fora ta katoura apo tin ormi ksexynontai deksia kai aristera kai de stoxevoun kentro?giati oi metallades arnountai tin moda? giati oi metalloudes perpatane san antres?
oxi, einai anerastes gynaikes…nomizo oti exei na kanei me tin mousiki… exoun tin entyposi oti an ntynontai san antres tha exoun megalyteri perasi ston metalliko kosmo…den einai etsi oles pros allah… kai min xairesai…liges apo daftes einai lesvies…