Εκλογές 2012 Β' Γύρος

H κοτσάνα της βδομάδας (τίποτα προσωπικό φίλε). Ως γνωστόν αν κάποιος είναι αριστερός, [B][U]απαγορεύεται διά ροπάλου [/U][/B]να ακούει Burzum ή Ted Nugent. Βασικά οι αριστεροί πρέπει να ακούνε οπωσδήποτε πανκ ή Παππουκωνσταντίνου. :lol:
Η μουσική δεν κοιτάει ιδεολογίες, η μουσική ενώνει τους ανθρώπους. Τα κολλημένα μυαλά τους χωρίζουν.

Όπως καταλαβαίνεις, υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σε σχήματα με πολιτικό στίχο και κλίμα στη μουσική τους, και σε άλλα που απλά έχουν γίνει γνωστές απόψεις των μελών τους.

Τίποτα στραβό με έναν αριστερό να ακούει το Hvis Lyset Tar Oss - αν αντί για αυτό όμως ακούει NS Blackmetal, δε βρίσκεις κάποιο πρόβλημα; Τίποτα στραβό με έναν φασίστα να ακούει Minor Threat, αλλά Dead Kennedys του απαγορεύω εγώ προσωπικά να ακούει, με το συμπάθειο κιόλας.

Ωραία! Κορόιδεψε τον αριστερό που θα ακούσει NSBM, και φυσικά αν αντιληφθείς κάποιον ακροδεξιό να ακούει Dead Kennedys, να πας να τον αρχίσεις στις φάπες. Γιατί δεν είναι αρκετά αστείο και άσκοπο να δέρνονται στα γήπεδα επειδή φοράνε διαφορετικά χρώματα, πρέπει να βρούμε κι άλλες αφορμές.

Μην το γελάς, πριν 25 χρόνια στην Ελλάδα έπεφτε ξύλο και για “μουσικές διαφορές”! #-o:lol:

Βγαίνει και νέο Manowar, ώρα να θυμηθούμε τα παλιά!

Οι διεθνείς χτες μας έδειξαν τον δρόμο.Μένουμε euro.Και δεν αφήνουμε μια χούφτα μπαχαλάκηδες,δημοσίους υπαλλήλους κα μεταμορφωμένους πασόκους να μας οδηγήσουν όπως μας υπόσχονται στην δραχμή και κατ επέκταση στην απόλυτη εξαθλίωση.Μα πάνω από όλα λέμε και όχι στον Αμερικάνο που με όχημα το νεο-ταξικό του κόμμα προσπαθεί να διαλύσει την Ευρώπη προς χάρη του δολαρίου μέσω επικείμενης χρεοκοπίας της χώρας.
Υ.Γ. Αν η χρυσή αυγή είναι τρίτο κόμμα όπως ακούγεται με ποσοστά άνω του 10% τότε όσοι λέγαν ότι τα ποσοστά των πρώτων εκλογών ήταν πλασματικά λόγω άγνοιας του κόσμου θα ψάχνουν για κάποια νέα δικαιολογία.Και ο Τσίπρας θα στείλει πολλά λουλουδια στον Μιχαλολιάκο αφού θα τον έχει βοηθήσει να γίνει πρωθυπουργός κόβοντας ψήφους από Νδ.

Καλό βόλι και το κεφάλι ψηλά.

Μακριά το πας. Και στα τέλη των 90s υπήρχε αυτό.

Ναι αλλά όχι με την υπέροχη γραφικότητα των 80’ς μεταλλάδων-πάνκηδων.8)

Xεχε κάθε εποχή έχει και τα δικά της!

Ωραίες εποχές με πετροπόλεμο στη Ναυαρίνου των τριών στρατοπέδων (πάνκιδες θρασάδες κι έτσι φάση)…:stuck_out_tongue:

[SPOILER][B]Τα Ζαγοροχώρια[/B]

Νομίζω πως εσύ είσαι λίγο πιο γραφικός.[/SPOILER]

Tα έπινε ο Αλέξης??

:stuck_out_tongue:

«Καταγγέλλουμε ότι ο χαφιέδικος λογαριασμός του twitter, που παρουσιάζεται ως «επίσημος λογαριασμός της ΚΕ του ΚΚΕ» και τον οποίο πολλές φορές έχει καταγγείλει το ΚΚΕ και ο «Ριζοσπάστης», αργά χθες το βράδυ σε ανάρτησή του εμφανίζει την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ να καλεί το λαό σε υπερψήφιση άλλου κόμματος και όχι του ΚΚΕ!

Η αρμόδια εισαγγελική αρχή έχει υποχρέωση να επέμβει αμέσως. Καλούμε τους κομμουνιστές, τους φίλους και ψηφοφόρους του Κόμματος να επαγρυπνούν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, γιατί είναι πιθανό μέχρι τότε να ακούσουν διάφορα ψέματα και προβοκάτσιες».

[B]Πηγή: Newsbeast.gr
[/B]

της πόρνης γινόταν μέσα!

E με τετοιο καιρο, λογικο να το ξεχασε:dunno:

μπα, πιστεύω ότι πλέον άλλαξε κατηγορία και μόνο με κάτι τέτοιο μπορείς να αποδώσεις την γραφικότητα του post…

[SPOILER][/SPOILER]

θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος να συνδέεις τα πάντα στην ζωή με την πολιτική.αυτό κάνουμε πιστεύω σε υπερθετικό βαθμό στην ελλάδα και καταντάμε να λέμε ατάκες του στύλ “δεν κάνω παρέα με αυτόν γιατί είναι πασόκος” (τέτοιες ατάκες λέγονται κυρίως μεταξύ φοιτητών στα πανεπιστήμια) κλπ. ο καθένας έχει τις πολιτικές του αντιλήψεις και δεν χρειάζεται να αποκλείει ανθρώπους διαφορετικών πολιτικών αντιλήψεων απο τον κοινωνικό του περίγυρο.(μην αρχίσετε να λέτε κάποιοι εντάξει κάνε παρέα με χρυσαυγίτες.άτομα ακραίων απόψεων δεν τα θεωρώ λογικά άτομα).

οχι υπαρχει δικαιολογια.αυτο που πιστευω χρονια τωρα.οτι η ηλιθιοτητα ειναι ανικητη.

το οτι η ηλιθιοτητα ειναι ανικητη το καταλαβαμε με το 46% του πασοκ του 09’,δε θα μας το επιβεβαιωσει η χρυση αυγη

Και με την επανεκλογή της νδ το '07 μετά τις πυρκαγιές…

Με επιβεβαιώνεται από τώρα?Άρα άκυρο το δεν ξέραν…τώρα είναι ηλίθιοι.:lol::lol:
Μήπως φταίει λίγο και η μηδενιστική θεώρηση του στυλ όλοι είναι κλέφτες και φέρτε κρεμάλες και γιαούρτια και να καεί η βουλή και τα λοιπά?Που οδηγούν όλα αυτά?Ω ναι στον άκρατο λαικισμό των άκρων.