Εκλογές 2012 Β' Γύρος

Αφού το ζήτησε ο κόσμος και όλοι βαριόντουσαν να ανοίξουν καινούριο, ανοίγω εγώ και στο poll αλλάζω την επιλογή ΛΑΟΣ με την επιλογή Δράση-ΦΣ-Δημιουργία Ξανά που είναι και πιο πιθανή να μπει και φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις.

Νέα δημοκρατία.Θα εξηγήσω αναλυτικά μια μέρα γιατί.

Το ΦΣ τι είναι?

Φιλελεύθερη Συμμαχία του Βαλλιανάτου. Κατέβηκε μαζί με Δράση στις προηγούμενες νομίζω και σε αυτές το ίδιο ισχύει, δηλαδή διατηρεί την αυτοτέλεια της ως κόμμα.

Τhanks,δεν το γνώριζα το συγκεκριμένο κόμμα.

Γιατί δημόσια πάλι ρε ρουφιάνοι; :stuck_out_tongue:

Μάλλον ΔΗΜ.ΑΡ. Ο Τζήμερος με απωθεί απ’ το να ξαναψηφίσω Δράση (μάλλον δε θα το έκανα ούτως ή άλλως μετά το 1,8 βέβαια…).

EDIT: Ήταν δημόσια ή είμαι ακόμα μεθυσμένος από χτες;

Απο τη στιγμη που στις νεες εκλογες η Δεξια κατεβαινει ενωμενη (ΝΔ+ΔΗΣΥ+ουσιαστικαΛΑΟΣ με την Δραση+Δημιουργια ξανα ετοιμες να στηριξουν και να συμμετασχουν στην κυβερνηση), πιστευω πως η ‘‘ιδεολογικη καθαροτητα’’ την ημερα των εκλογων πρεπει να περασει σε δευτερη μοιρα και να ψηφιστει μαζικα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Nα ψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ;Θες να καταστραφούμε;[-X

Μόνο ΝΔ, ο Σαμαράς θα δώσει όλες τις λύσεις.

Πληροφοριες εκ των εσω λενε οτι ο Τσιπρας εχει κανει μυστικη συμφωνια με τον Αντιχριστο για μετεκλογικη συνεργασια. 8)

Δεύτερη σελίδα ήδη και ακόμα δεν το έγραψε κανείς.

[B]Ο Τσίπρας φταίει.[/B]

Ωραία συνεχίστε. :stuck_out_tongue:

Νομίζω το να ψηφιστεί μαζικά ο Σύριζα είναι μια (αριστερή) ουτοπία. Τα προσωπικά συμφέροντα και τα κολλήματα του καθενός θα δώσουν την πρωτιά στον κωλοτούμπα και με την ευλογία (και ψήφο ανοχής) του χοντρού το πιο πιθανό είναι να συνεχίσουμε απο κει που το αφήσαμε πριν τις πρώτες εκλογές.

Καλα μαλλον αυτο θα γινει, δεν περιμενω να σκεφτουν λιγο πιο πρακτικα οι ηγεσιες αλλα η βαση που τους ακολουθει και να καταλαβει οτι οι επικειμενες εκλογες δεν ειναι οπως ολες οι αλλες.
Ακομα και τιποτα να μην καταφερει να αλλαξει ο Συριζα, εστω και μονο για να βλεπω τα ξυνισμενα μουτρα των καθε ειδους διαπλεκομενων…:smiley:

Συμφωνώ και οι δικές μου πληροφορίες το ίδιο λένε, άλλωστε ακολουθεί τις επιταγές του Λένιν: "…για να πετύχει η επανάσταση θα συνεργαστούμε ακόμα και με τον διάολο και μετά θα τον στείλουμε στο διάολο…! :wink:

Καλά, ναι…το άκρον άωτον του σουρρεαλισμού. Πρωθυπουργός ο Τσίπρας, και να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας οννεδίτες μαζί με πασόκους και κνίτες (όπου δουν πορεία αυτοί μπαίνουν μέσα) και να τις παίζουν με μπάτσους έπειτα από εντολή του υπουργού προστασίας του πολίτη Μανώλη Γλέζου :stuck_out_tongue:

Η επιτυχία σχηματισμού “Αριστερής Κυβέρνησης”, είναι ένα τεράστιο χτύπημα για την…Αριστερά:wink:

[SPOILER][/SPOILER]

Αυτο ομως απο την συντριπτικη πλειοψηφεια των ανθρωπων μεταφραζεται ως ‘‘η Αριστερα υπαρχει μονο για να διαμαρτυρεται και να φωναζει’’. :wink:

Δεν παύει να είναι όμως η αλήθεια.Και δε χρειάζεται να περιμένουμε έναν Πινοσέτ ή κάτι παρόμοιο για να “επαληθευτεί η προφητεία”, υπάρχει και η αριστερά που προβάλλει την αυτοοργάνωση και την Επανάσταση.Τώρα.

Έξυπνη Γκεμπελική τακτική της Κουμουνδούρου που συναντάται σε όλα τα sites, ώστε κάθε κρτική στον Τσίπρα και το ρεμπετασκέρι των συνιστωσών να απαξιώνεται σαν γραφική, είτε προέρχεται από τα δεξιά, είτε από τα αριστερά, είτε από φιλελέυθερους, είτε από ξένους…

Δεν θα σας αφήσουμε έτσι εύκολα όμως να παίζετε επικοινωνιακά παιχνιδάκια!
Εδώ θα είμαστε να ποστάρουμε την κάθε παπαριά, τον κάθε φόρο, χαράτσι, δήμευση, κρατικοποίηση κλπ. που θα αναγγέλει κάθε μέρα και ένας μαθητευόμενος μάγος της οικονομίας ή μία "συνιστώσα"
Xωρίς σχόλια, ούτε “ο Τσιπρας φταίει”, ούτε τίποτα…

Και ας κρίνει ο καθένας μόνος του αν ο συριζα είναι για ψήφο ή για τα θηρία…

Συμφωνω και επαυξανω.
Αλλα τι να κανουμε τωρα που οι αριθμητικοι συσχετισμοι δεν ειναι τετοιοι που εκλογικα τουλαχιστον να μπορουν να περασουν αυτο το μηνυμα.

Το θεωρω παραλογο να προτιμα καποιος την πιο αντιδραστικη ως προς αυτον κυβερνηση της Δεξιας απλα και μονο για να κανει ‘‘αγωνιστικη γυμναστικη’’ πιο συχνα και πιο εντονα.

Mιλάς εκ μέρους κάποιας συλλογικότητας Mule;