εγώ λέω να βγείτε έξω να τις παίξετε και ο νικητής να μπει στο πόντιουμ τροπαιούχος και κερνώντας τεκίλες:!:
Καλά, κάτσε τότε εσύ να σέβεσαι τη διαφορετική άποψη της Χρυσής Αυγής μέχρι να γίνει κι η Ελλάδα Γερμανία του Τρίτου Ράιχ όπου όλες οι απόψεις θα είναι σεβαστές.
και θες τώρα εσένα να σε πάρουμε στα σοβαρά;
Μα αφού δε σέβεσαι την άποψή μου δεν είσαι δημοκράτης, ναζί είσαι :!:
γιατι νομιζεις οτι δεν εχει γινει ηδη?εχει περασει η χωρα χουντα 7 χρονια στο παρελθον και ολοι οι μεγαλυτεροι που το εζησαν λενε οτι η κατασταση ειναι χειροτερη αυτη την στιγμη απο τοτε…
κρισπ…κουνα λιγο το κεφαλι σου αγορι μου να ξελαμπικαρεις…μιλαμε για πολιτκες αποψεις και αναφερεις την μανα μου…παρολαυτα κανω διαλογο μαζι σου…νοιωσε…
σε κανα διωρο και πάλι μαζί σας
εδιτ: οχι μάνες, υπάρχει κ ένα όριο
παιδια κρατήστε ένα επιπεδο παρακαλώ. το επιμαχο ποστ άλλαξε
συνεχιστε, ελπιζω πιο κοσμια
Θα ανεβάσω το επίπεδο σε δυσθεώρατα ύψη:
http://www.newsbay.gr/δήλωση-προκόπη-παυλόπουλουαν-σηκωνό/
Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση:
«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γ[B]ιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου[/B] και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα»
Τελικά τρόλινγκ του πιτσιρίκου είναι, αλλά το συγχωρούμε λόγω επικότητας http://pitsirikos.net/2012/06/δήλωση-προκόπη-παυλόπουλου/#more-20395
epic metal
Ωραία.
Ρε Στορμ, ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ.
Αυτό που λες είναι το πιο κλασσικό επιχείρημα που ακούς από κάθε Χρυσαυγίτη όταν λες το κόμμα του φασιστικό, νεοναζιστικό και όλα τα υπόλοιπα. “Γιατί τώρα δεν έχουμε φασισμό;” Δηλαδή επειδή δεν έχουμε δημοκρατία να καταργήσουμε κάθε έννοια δημοκρατισμού. Αν αυτή η ταύτιση δε σε προβληματίσει, δεν ξέρω τί μπορεί να σε προβληματίσει.
Άσε που από το ποστ σου συμπεραίνω ότι μπροστά στο ενδεχόμενο να γίνει και η δική μας χώρα κάτι ανάλογο με τη ναζιστική Γερμανία των δεκαετιών του '30 και του '40 λες κάτι σαν “ε οκ και τί έγινε”.
Είσαι σοβαρός;
Το έγραψα και στο άλλο θρεντ, ήταν ένα ακραίο παράδειγμα για να δειχτεί ότι η δημοκρατία αποδέχεται πολλές απόψεις αλλά όχι όλες.
κ επειδη δεν τις δεχεται ολες, το εσβησα
Point taken.
Η κουβέντα είναι σοβαρή αλλά προς το παρόν θα χαβαλεδιάσω κι εγώ λίγο.
ΤΟ ΞΕΡΑ.
Κρίμσον πες. Το λεγα ή δεν το λεγα;
καταρχιν εχω γραψει πολλες φορες οτι δεν μου αρεσει η χρυση αυγη…απο τα γραφομενα σου σε προηγουμενα ποστ νομιζω οτι αυτο ηταν κατανοητο…Ποσο παραπανω κακο πιστευεις οτι μπορει να γινει στην εννοια δημοκρατιας πλεον?Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι εχουμε πιασει πατο και ευθυνονται ολα τα κομματα για αυτο…αλλα με μεγαλυτερο ποσοστο και αλλα με μικροτερο…
ναι
κρίμα ομως. θα είχε φάση αν ήταν αλήθεια.
παντως εντελώς ατάραχος ο πούστης. έκανε διαχείριση εκείνη την ώρα. σου λεει αν ανακατευτώ θα χάσουμε κατι ή θα κερδίσουμε κάτι? ηταν κάπου στη μέση, φοβήθηκε και το ξύλο, και έκατσε στα αυγά του
Με δουλεύεις ρε, κι οι ναζί πώς έφτασαν στην εξουσία το '36 στη Γερμανία; Επειδή τους σεβάστηκε η “δημοκρατία”!
Δε μας αφορα αν σ’ αρεσει η χ.α.
Μονο και μονο που δεχεσαι να περνανε τις αποψεις τους στα πλαισια της “δημοκρατιας” ειναι αρκετο.
Φημες λενε παντως πως το ανελεητο ανθρωποκηνυγητο που χουν εξαπολυσει οι μπατσουληδες για να βρουν τον κασιδα θα γυριστει σε ταινια .
Εδω μια φωτογραφια.ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθουν σκληρες εικονες βιας. :!:
[SPOILER]
Ποιους κοροιδευετε ρε ?[/SPOILER]