Εκλογές 2012 Β' Γύρος

Ρε ψηλέ, δεν είμαι ο χριστός, σ’ένα φόρουμ γράφω και γουστάρω να κάνω χαβαλέ, να τρολλάρω και να καυτηριάζω τις βλακείες που θα πει κάποιος μια στο τόσο. Με άτομα τα οποία δεν έχουν στο κεφάλι τους σκατά είμαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος και προφανώς δεν είμαι αγενής με όλο τον κόσμο αλλά μόνο με όσους λένε εξοργιστικές μαλακίες που είναι μόνο για μούτζες. Σε επίπεδο εκτός ίντερνετ, μιλάμε για άλλη συμπεριφορά (όχι οτι εκεί υπάρχει περίπτωση να πείσεις π.χ. τον μάτια οτι ο φασισμός δεν είναι άποψη όταν δεν σου επιβάλλεται, λολ), αλλά επειδή σίγουρα είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να έχει την μεγαλύτερη επαφή σε διάλογο με κάποιον. Και σίγουρα δεν περιμένω (μέσα μου) από τους damnations και τους shadowkings αυτού του κόσμου ν’αλλάξουν κάτι μαζί μου, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Όσο για την κοινωνική συνείδηση, είσαι σίγουρος οτι απευθύνεσαι σε μένα;

Δεν μπορω να απαντησω σοβαρα σε αυτο που ειπες, sorry. Δλδ ειλικρινα, ξαναδιαβασε το και σκεψου.

Μπακογιάννη: Εγώ θα τον είχα πλακώσει τον Κασιδιάρη

«Εγώ δεν έχω την ψυχραιμία του Μητσοτάκη για να είμαι ειλικρινής?.Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πάρει και από την μαμά μου ένα κομμάτι του εκρηκτικού της χαρακτήρα.
Εγώ θα τον είχα πλακώσει«, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη για την επίθεση του Η. Κασιδιάρη στην Ρένα Δούρου και την Λιάνα Κανέλλη.8)8)

Εντάξει δεν τρέχει τίποτα, ας επιστρέψουμε στις κοινωνικά συνειδητοποιημένες ζωές μας όπως ορίζει ο καθένας αυτές.

Συγνωμη ενα πραγμα. Καθεσαι και βγαζεις συνεχως πορισματα και κρισεις απο πραγματα που βλεπεις να γραφουν ανθρωποι στο internet χωρις να τους ξερεις. Και τωρα λες οτι οταν το κανουν αλλοι για σενα ειναι λαθος. Πες σε τι βαθμο αυτοαναιρεισαι, μονο αυτο δλδ. Εκτος αν δεν το χεις συνειδητοποιησει.

Ε; Δεν είπα οτι με ενόχλησε το συμπέρασμα που έβγαλες για μένα εσύ η οποιοσδήποτε άλλος από το φόρουμ (όσοι με ξέρουν με ξέρουν και αυτό αρκεί), το σχόλιο αναφέρθηκε στην ειρηνική σου διάθεση, στο σχόλιο για το “φάγωμα μεταξύ μας” (λες και έχουμε καμιά κοινή βάση όλοι μαζί) και στην έλλειψη κοινωνικής συνείδησης που είπες.

Συν τοις άλλοις, τα συμπεράσμα που βγάζω (εγώ και άλλοι 100 όμως από δω μέσα, ακόμα κι αυτοί που έχουμε διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις) για συγκεκριμένα άτομα, είναι πάνω σε δηλώσεις είτε ρατσιστικού είτε σεξιστικού περιεχομένου κι όχι σε κάτι που απλά πλανάται στον αέρα (α ο BAN μ’έβρισε στο Podium).

Για του λόγου το αληθές, as we speak

Μιλαω σε τοιχο. Ενταξει ας επιστρεψουμε ο καθενας στις ιδεες του.

Μάλλον το αντίθετο. Και στο μπλακμεταλ θρεντ την ίδια τακτική είχες όταν έφτασες σε τέλμα, whatever όμως! Peace brooooo

Για πες μου ποιες δηλωσεις σε ενοχλησαν

Προς το παρον ομως ακολουθει μια αντιμνημονιακη πολιτικη. Και ο ΣΥΡΙΖΑ της κλεβει ψηφοφορους

Μου αρεσει που ασχολησε…

Ο τατσοπουλος στη ΝΕΤ μιλαει για τη βια… Μην τον χασετε…

Εγώ πάω για ύπνο ρε συ, κάνε μια περίληψη να τα δω το πρωί.
Ξέρεις πως σε εμπιστεύομαι. :wink:

http://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DRcgBlQlLQ3w&v=RcgBlQlLQ3w&gl=GR

Πάντως πέρα απ την πλάκα ο Τσίπρας είναι η πιο σοβαρή και υπεύθυνη φιγούρα από το 1945 και μετά. Ο Λαός είναι έτοιμος να του δώσει εντολή για κυβέρνηση.
Καταγγελία του μνημονίου με ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.
Άντε δεν ντρεπόμαστε λέω γω. Ανεχόμαστε να συζητάμε με δευτεροκλασάτα στελέχη της Τρόικας. Α ΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΡΕ ΜΑΝ

Καλά σου λέει angmar. Κάποια άτομα εδώ μέσα δεν αξίζουν ούτε το μπινελικι μας καν… Μην ασχολείσαι…

Ε ναι ρε, αυτό το “τέρας ψυχραιμίας” λογικό είναι να μιλάει για τη βία… loool

Εντάξει ρε Giannis… loool!

Μπράβο ρε αγόρι μου, επιτέλους μίλησες σαν άνθρωπος και όχι σαν το επίσημο τρολ του ροκιν…είχα αρχίσει να ανυσηχώ μήπως τελικά μόνο με φωτιά θα σε εξοντώναμε:p

Το ποστάρω για ένα μόνο λόγο.Είναι γραμμένο στις 2/5/2012.

Τελικά η ηγεσία του ΚΚΕ ελάχιστη σχέση έχει με την πραγματικότητα και την πολιτική. Σε λογική υπερβατική, φαίνεται να μην πολυαπασχολείται με τα εγκόσμια και δίκην νεοχριστιανών τα μέλη της κεντρικής Επτροπής να περιμένουν από άλλη μεριά τον ?Σωτήρα και την πολιτική λύτρωση. Σαν να θέλουν να μοιάσουν στους αυστηρούς καθολικούς μοναχούς των ταγμάτων των Ιησουιτών, οι οποίοι αυθυποβάλλονταν σε αυστηρές τιμωρίες με στόχο τον εξαγνισμό από το προπατορικό αμάρτημα. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι επιλέγουν να μένουν διαρκώς στην σκιά των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. [B]Δεν εξηγείται επίσης διαφορετικά το γεγονός πως σε οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας ακόμα και από τον ριζοσπαστικό κι ελάχιστα διαφοροποιημένο πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ η κα. Παπαρήγα λέει πεισματικά όχι.
[/B]
Άκουγα σήμερα λοιπόν να αναφέρει η γενική γραμματέας του ΚΚΕ το εξής εξωφρενικό. Πως το κόμμα της λέει όχι στην κυβερνητική συνεργασία καθώς ο λαός τότε δεν θα μπορεί να διαδηλώνει! Το άκρον άωτο δηλαδή της υποκρισίας. Και το λέω αυτό διότι εάν ο λαός έχει μια αριστερή και φιλολαϊκή κυβέρνηση κοντά του, τότε ποιος ο λόγος να διαμαρτύρεται; Εάν τα μέτρα που μια τέτοια κυβέρνηση θα λάβει θα είναι υπέρ του, τότε ποιος ο λόγος να βγαίνει στους δρόμους;

Με πρόσχημα πως δήθεν ο (ακραίος αριστερός κατά την άποψη του γράφοντος) ΣΥΡΙΖΑ πατά στη σοσιαλδημοκρατία, το ΚΚΕ κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας. [B]Είναι όμως σοσιαλδημοκρατία να συμμετέχει στον ΣΥΡΙΖΑ μια οργάνωση με την επωνυμία Κομουνιστική Οργάνωση Ελλάδος ή ΡΟΖΑ; Είναι σοσιαλδημοκράτες ο Ρινάλντι, ο Γλέζος ή ο Λαφαζάνης; Σαφώς όχι.
[/B]
Το ΚΚΕ λοιπόν με την άρνησή του σε κάθε μορφής συνεργασία με όμορους ιδεολογικά χώρους λειτουργεί ουσιαστικά σαν [B]κόμμα ακραία συντηρητικό[/B]. Ένα κόμμα που [B]συντηρεί άθελα ή και ηθελημένα, τον δικομματισμό, ένα κόμμα φοβικό προς την εξουσία. Ένα κόμμα που βολεύεται στην εύκολη καταγγελία και που τα μέλη του κάνουν τον σταυρό τους μην τυχόν κατά λάθος πάρουν ποτέ την εξουσία.[/B]

Όμως έτσι, με πολιτικές ορθοδοξίες, η κοινωνία δεν πηγαίνει μπροστά. Με την διατήρηση κομματικών και πολιτικών κεκτημένων δημιουργούνται αδιέξοδα.[B][U][I] Αδιέξοδα που έχουν αφήσει χώρο στις δυνάμεις της Άκρας Δεξιάς η οποία στις λαίκές περιοχές αλωνίζει. Κι αν το ΚΚΕ δεν το καταλάβει σύντομα αυτό, ας δει τα ποσοστά που συνολικά η Άκρα δεξιά θα πάρει την Κυριακή.[/I][/U][/B]

Ο άνθρωπος τα είπε πριν ακόμα και από τις πρώτες εκλογές.

εμενα αυτο το οποιο δεν βρισκω παντως σωστο ειναι η λογικη που λεει " ειναι εγκληματιες που θελουν να επιβαλουν τον ναζισμο , να τους περιορισουμε να τους περιθωριοποιησουμε ειναι γεννημενοι δολοφονοι " κτλ
επισης δεν θεωρω σωστο να αποκλειστει απο τα μεσα. Μαλλον οι δημοκρατες στην ελλαδα μου φαινονται οτι δεν ειναι και πολυ σιγουροι για την δημοκρατια που εχουμε και προσπαθουν με φασιστικους τροπους να την προστατεψουν.
Επισης με εκνευριζουν ολες αυτες οι αμορφωτες διεφθαρμενες κοτες που βγαινουν και λενε ¨" μα εδειρε 2 γυναικες το κτηνος" εμεις βεβαια μπορουμε να λεμε χωρις σεβασμο οτι θελουμε… Παρακμη… μονο το συμφερον μου ειναι το απολυτα σωστο