ΓΑΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΕΤΖΗΣ, ΓΑΜΑΤΗ ΚΑΙ Η ΕΑΜΙΤΙΣΣΑ ΔΟΥΡΟΥ :!:
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΡΟΜΑΝΤΙΚ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ :!:
ΓΑΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΕΤΖΗΣ, ΓΑΜΑΤΗ ΚΑΙ Η ΕΑΜΙΤΙΣΣΑ ΔΟΥΡΟΥ :!:
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΡΟΜΑΝΤΙΚ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ :!:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63666039
Παράνομη η απεργία στη Χαλυβουργία
Δικαίωμα στην απεργία ιερό όμως και το δικαίωμα στην εργασία.
Εγώ πάντως είμαι υπερ του να τηρούνται οι νόμοι του κράτους και αν δεν μας αρέσουν υπάρχει η βουλή με τους εκπροσώπους μας για να τους αλλάζει όπως και το συμβούλιο τη επικρατείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκεπτικό του το δικαστήριο έκρινε την απεργία παράνομη για τυπικούς λόγους, όπως είναι το ότι η απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων είχε ληφθεί με ανάταση των χεριών και όχι με κάλπη.
Στην ουσία η ελεύθερη αγορά έχει τους δικούς της νόμους όπως αυτόν του ανταγωνισμού.Η το καταλαβαίνεις και προχωράς η δεν το καταλαβαίνεις και σου συμβαίνει ότι συνέβη στην τελευταία σοβιετική αποικία.Ε στην χώρα μας εννοώ.
Κινήσεις σαν το κίνημα της πατάτας για μένα είναι η απάντηση στα καρτέλ και προσωπικά θα ήθελα και μια κρατική παρέμβαση σε αυτό που λέμε ελεύθερη αγορά γιατί παρα είναι ελεύθερη.
Δεν θεωρώ λύση να εκβιάζεις τον εργοδότη για τον απλο λόγο ότι εσύ τον έχεις ανάγκη και όχι αυτός εσένα όσο και κυνικό και αν ακούγεται.Πρακτικά οι εκβιασμοί μόνο στο κράτος πιάσαν όπου πάντα έκανε πίσω.
Τον εχει ο Αδωνις απο το πρωι μεχρι το βραδυ να ποσταρει γνωμες, αρθρα, τα παντα ολα, και παρ’ολ’αυτα κανει τον ΣΥΡΙΖΑ να εχει σταθερα πανω απο 40% και την ΝΔ με 3 ψηφους. και ποιες 3 ε… :lol:
Φωστηρες του μαρκετινγκ οι της ΝΔ.
Μια το σποτακι με τα παιδια το οποιο κραζουν ολοι, μια ο damnation για promoter, μια ο Ψωμιαδης και το αδελφικο κομμα της ΧΑ…
#-o
εγω προσωπικα ειδα τη δημοσιογραφο 8O
Όσων αφορά τον ρόλο της αριστεράς στο κοντινό παρελθόν έχει δίκιο.
Τώρα για τη δραχμή οπως φαίνεται ούτως η άλλως προς τα εκεί πάμε.
Το ποιος θα οδηγήσει τη χώρα εκεί δεν έχει μεγάλη σημασία…
[SPOILER]Οι sepultura στηρίζουν πασοκ (εχουν πάρει εργολαβία ενα greek tour κάθε χρόνο)
[/SPOILER]
[SPOILER]1) Κλασσικός γραφικός Κρίμσον, όπως πάντα μες στο θρεντ της ΑΕΛ και στα bookmarks να βλέπει συνέχεια τα καινούρια ποστς στο ρόκιν χαχαχαχαχ
2) Ταπετσαρία Slipknot στον Firefox. Πόσο χαμηλά θα πέσεις ρε άνθρωπε;
3) Τί γίνεται ρε, όλοι το καινούριο Rush ακούτε αυτό τον καιρό; Παίζει κάτι ή μόνο φανμποϊσμός;[/SPOILER]
*πρακτορα[/SPOILER]
Η ίδια διαφήμιση παίζει και στο rocking καθώς γράφω αυτό το μήνυμα!!
Ρε μάγκες, αν σας τη σπάει να βλέπετε παντού τον πράσινο ήλιο στα ίντερνετς, υπάρχει και το adblock.
Δεν υπάρχει λόγος, θέλω να πάρω ένα ωραίο, πράσινο χρώμα για την παραλία.
Λολ, ο τύπος που θέτει τις ερωτήσεις είναι πατέρας φίλου μου.
Δηλαδή υπάρχει κάποιος από τους υπάρχοντες πολιτικούς που ψιφίζετε, ο οποίος πιστεύετε πως θα κάνει κάτι διαφορετικό απο αυτό που του λέει η “Ευρωπα’ι’κή 'Ενωση”? Πείτε μου έναν.
Θεωρώ πως αν πρώτα εσύ ο ίδιος δεν έχεις κάνει ποτέ κάτι για κάποιον συμπολίτη σου τότε καλύτερα μην πας να ψηφίσεις μπας και καταλάβεις τί σημαίνει δημοκρατία. Δεν είναι μια πίπα, για να περνάει η ώρα, οι εκλογές όπως η Eurovision παρόλο που έτσι θέλουν να το κάνουν. 'Αντε γιατί όλα τα κάναμε παιχνίδι και ζούμε σε έναν πλασματικό κόσμο νομίζοντας πως τα γεγονότα που συμβαίνουν δεν θα μας αγγίξουν ποτέ. Γιαυτό και προκύπτουν τέτοια αποτελέσματα στις εκλογές γιατί δεν έχουμε τη συναίσθηση του τί επέρχεται μετά απο αυτή μας την πράξη.
Τα νεοφιλελεύθερης κατεύθυνσης μνημόνια #1 & #2 δεν τα έφερα εγώ στην Ελλάδα. Το ΠΑΣΟΚ τα έφερε και μάλιστα υπερασπιζόμενο την ενέργεια αυτή ως μονόδρομο. Δηλαδή μας είπαν ότι η Σοσιαλδημοκρατία που υποτίθεται ότι είναι η ιδεολογία τους δεν αποτελεί λύση. Δεν πιστεύουν στην ιδεολογία τους αρά τι μας μένει; :-k
Πως θα σου φαινόταν αν έβγαινε ο Μάνος κι έλεγε ότι η πορεία προς το σοσιαλισμό και την αταξική κοινωνία είναι μονόδρομος; Θα θεωρούσες ότι παραμένει ακόμα νεοφίλ ή ξεμωράθηκε και το γύρισε στον αναρχοκομμουνισμό στα γεράματα;
Εγώ πάντως δεν εξέφρασα άποψη αν δεν έγινε καλώς ή κακώς αυτό, είπα ότι δεν έγινε και από τη στιγμή που δεν έγινε, δεν έχει καμία σημασία αν μιλάμε για νεοφιλελέυθερο καπιταλισμό ή για κευνσιανό. Σημασία έχει ότι μιλάμε για καπιταλισμό. Το έχω πει και θα το ξαναπώ ότι δεν υπάρχει οικονομικό σύστημα που να ονομάζεται κρατισμός, δεν υπάρχει σε κανένα βιβλίο οικονομίας και κανένας δεν έχει αποδέιξει κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα.
Ίσως το έχω αναφέρει και παλιότερα, αλλά πάντως το έλεγαν αρκετοί σοβαροί οικονομολόγοι στο παρελθόν (μην ζητήσει κανείς ονόματα και λινκς, πάνε χρόνια και δεν είμαι του χώρου):
“καπιταλισμός χωρίς κρατική παρέμβαση και ενίσχυση δεν θα επιζούσε ούτε μία μέρα.”
Οπότε αυτά περί κρατισμού δεν έχουν και πολύ νόημα.
Αλήθεια, το νερό, η ενέργεια (ηλεκτρισμός κλπ) ως τα βασικότερα αγαθά του ανθρώπινου είδους, πρέπει να μην ελέγχονται από το κράτος; Ρωτάω τους φιλελεύθερους συνφορουμίτες.
Επίσης, τα ορυκτά πλούτη (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, μεταλλεύματα κλπ) ανήκουν στη χώρα και το λαό της, ή σε ιδιώτες; Αν ισχύει το πρώτο, τότε δεν πρέπει να τα ελέγχει το κράτος; Αν, κατά την άποψη κάποιου, ισχύει το δεύτερο, πως αιτιολογείται κάτι τέτοιο;
(off-topic mode off)
Κάτι μας είπες…προφήτη
Εν τω μεταξυ η Ρωσια ιδιωτικοποιει το συμπαν
Έχω δίσκους των Dead Kennedys από τη δεκαετία του '80 στη δισκοθήκη μου. Αλλά δεν είμαι και δεξιός, είμαι libertarian. Δεν συμφωνώ με όλα όσα λέει αλλά μπορώ να εκτιμήσω την μπάντα και το χιούμορ κάποιων στίχων. Αυτό που με ενόχλησε πιό πολύ στους στίχους του είναι που τα χώνει στον υπεραγαπημένο, αγνό και δουλευταρά όσο δε πάει rocker Sammy Hagar!
Το War ensemble είχε αφιερωθεί στους Αμερικανούς πιλότους που συμμετείχαν στον πρώτο πόλεμο του κόλπου στο Operation Desert Storm. Μάλιστα ο Hanneman τότε δήλωνε στα περιοδικά πως ο Bush (πατέρας) θα πρέπει να προχωρήσει και σε εκτεταμένες χερσαίες επιχειρήσεις to get the fucker (Σαντάμ). Toν δικαίωσε ο γιός 15 χρόνια μετά… :roll:
To Dittohead είναι εμπνευσμένο από την μανία του King να ακούει στο ραδιόφωνο τον Rush Limbaugh (ψάξτον στη wikipedia) που χρησιμοποιεί συχνά την λέξη ditto.
Να συνεχίσω;
Toυς ακούω μανιωδώς από το 1987, έχω διαβάσει τα βιβλία του Peart που αναφέρει και ο Hokam στο παρακάτω κατατοπιστικότατο ποστ
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1365102&postcount=67
και επίσης έχω διαβάσει και τα κυριότερα βιβλία της Ayn Rand που τον έχει εμπνεύσει.
Τι να κάνουμε ρε παιδιά, εκτός Ελλάδας διαβάζουν (και γράφουν) και οι μη-αριστεροί!
Και συνεχίζω πέρα από όσα πόσταρε o Ηokam.
Προσέξτε στίχους:
Tom Sawyer
"No, his mind is not for rent
To any god or government. "
Free Will
"You can choose a ready guide in some celestial voice.
If you choose not to decide, you still have made a choice.
You can choose from phantom fears and kindness that can kill;
I will choose a path that’s clear-
I will choose Free Will."
Αλλά και οι στροφές του τραγουδιού στο ίδιο πνεύμα είναι.
The Trees
"There is unrest in the forest
There is trouble with the trees
For the maples want more sunlight
And the oaks ignore their pleas
The trouble with the maples
(And they’re quite convinced they’re right)
They say the oaks are just too lofty
And they grab up all the light
But the oaks can’t help their feelings
If they like the way they’re made
And they wonder why the maples
Can’t be happy in their shade
There is trouble in the forest
And the creatures all have fled
As the maples scream 'Oppression!'
And the oaks just shake their heads
So the maples formed a union
And demanded equal rights
’The oaks are just too greedy
We will make them give us light’
Now there’s no more oak oppression
For they passed a noble law
And the trees are all kept equal
By hatchet, axe and saw"
Και για όσους δεν τα πάτε καλά με τις αλληγορίες και αναρωτιέστε που η ισότητα επιβλήθηκε με τσεκούρια και πριόνια, γίνεται και πιό σαφής:
Ηeresy
All around that dull grey world
From Moscow to Berlin
People storm the barricades
Walls go tumbling in
The counter-revolution
People smiling through their tears
Who can give them back their lives
And all those wasted years?
All those precious wasted years
Who will pay?
All around that dull grey world
Of ideology
People storm the marketplace
And buy up fantasy
The counter-revolution
At the counter of a store
People buy the things they want
And borrow for a little more
All those wasted years
Who will pay?
Do we have to be forgiving at last?
What else can we do?
Do we have to say goodbye to the past?
Yes I guess we do
All around this great big world
All the crap we had to take
Bombs and basement fallout shelters
All our lives at stake
The bloody revolution
All the warheads in its wake
All the fear and suffering
All a big mistake
All those wasted years
Who will pay?
Τα μνημόνια μπορεί να ευαγγελίζονταν και κάποιες μεταρρυθμίσεις σε φιλελέυθερες κατευθύνσεις (ιδιωτικοποιήσεις, εξάλλειψη δημοσιονομικού ελλείματος, άνοιγμα επαγγελμάτων) αλλά και άλλες κάθε άλλο από φιλελεύθερες (άυξηση φόρων, αντικειμενικών αξιών κλπ.)
Πράγματι το πασοκ κλήθηκε να κάνει πράγματα κόντρα στο DNA του, το παραδέχθηκαν άλλωστε αρκετοί δικοί του και για αυτό και τα έκανε με μισή καρδιά ή και καθόλου…
Στην ουσία πάντως (και το είχα γράψει και τότε όταν μπαίναμε στο πρώτο πριν δύο χρόνια) τα μνημόνια είναι ουσιαστικά όροι που μας θέτουν οι “εκκαθαριστές” μίας χρεοκοπημένης χώρας. Η έννοια του εκκαθαριστή είναι πρώτα να διασφαλίσει τα συμφέροντα των πιστωτών και όχι να σε κάνει μακροπρόθεσμα βιώσιμο. Ο Παπακωνσταντίνου δεν το καταλάβαινε αυτό… #-o#-o
Υπάρχον πολλές εκδοχές του κρατισμού στα βιβλία της Οικονομίας και ας μην ορίζονται με αυτή την λέξη αλλά ως μερκαντιλισμός, κεϋνσιανισμός, κομμουνισμός (και ας λέει η θεωρία όσα λέει, στην πρακτική που εφαρμόστηκε αναφέρομαι!)
:lol::lol: Αυτό το αστείο δεν το βαριέμαι ποτέ!!