Χαιρετω τους συμπαιχτες

Λεγομαι Αχιλλεας και ειμαι 18 χρονων,υποψηφιος φοιτητης πλεον :p. Ειχα φτιαξει το λογαριασμο εδω και 2 μηνες περιπου και εχω κανει καποια ποστς, αλλα κατι οι Πανελληνιες,κατι η βαρεμαρα με απετρεπαν απο το να συστηθω σωστα :roll: Τωρα λοιπον που τελειωσε και αυτος ο βραχνας,σχετικα με μουσικα ενδιαφεροντα προσπαθωντας να μην συμπεριλαβω τα καθολικως αποδεκτα ιερα τερατα σε φαση Zeppelin,Floyd,Metallica,Priest κτλ εχουμε τα εξης: ELOY,Creedence Clearwater Revival, Wishbone Ash (εντελως υποκειμενικα η κορυφαια ροκ μπαντα εβερ), Hawkwind,Jethro Tull, Ultimate Spinach, Εnya, UFO, Pavlov’s dog, Uriah Heep, Εlectric Wizard, Down, Ensiferum, Manowar, Overkill, Black Label Society, Fates Warning (κυριως με Arch στα φωνητικα), Εxodus, Rotting Christ, Quiet Riot, The Machine, Samsara Blues experiment,Burzum, Primordial, Mayhem, Bolt Thrower, The Dandy Warhols, Sex Pistols,The Black Keys, Saracen, Metal Church, Manilla Road, Tool, Venom, W.A.S.P, Toxic Holocaust, Nuclear Assault, Graveyard, Machine Head, Celtic Frost και και και και… Στανταρ κατι θα μου ξεφευγει,αλλα γενικα οτιδηποτε ακουγεται ωραιο απο οποιοδηποτε ειδος μουσικης (με εξαιρεση deathcore και house) τιμαται δεοντως,απλα τωρα παραθετω τα βασικα απο ροκ/μεταλ.
Επιπλεον αγαπες ειναι οι ταινιες οποιουδηποτε ειδους και χρονολογιας,κομιξ (κυριως κυκλοφοριες Μαρβελ), βιντεoπαιχνιδια (φαγαμε τα νιατα μας στο d-pad :lol:),ποδοσφαιρο/μπασκετ τοσο να παιζω οσο και να ξερω τα απαντα και να σχολιαζω καθως πιο μικρος ηθελα να γινω αθλητικογραφος :smiley: και αααραγμα. Καλως σας βρηκα λοιπον συμφορουμιτες!

Και αναρωτιόμουνα προχτές αν σου άρεσε ο Sonny Landreth ή ο Spiderman! :stuck_out_tongue:

Επίσης οι Metallica δεν είναι καθολικώς αποδεκτό ιερό τέρας.:stuck_out_tongue: Mην κράζετε.Ευχαριστώ.

Κατά τ’άλλα καλωσόρισες!Καλά posts!

γεια

φαινεσαι κατασταλλαγμενος νεος…

Καλώς σε βρήκαμε Αχιλλέα! Καλά να περάσεις και καλά ποστ!!

Επίσης, αν και κάποιες από τις μπάντες που παρέθεσες δεν τις έχω ακούσει :oops:, σε γενικές γραμμές, τα σπας!! :stuck_out_tongue: Και τέλος, να ευχηθώ καλά αποτελέσματα και καλές διακοπές!!

γεια σου ρε συ. απο συρο είσαι? εχω μείνει κάμποσους μήνες εκει εξαιτίας των σπουδών της κοπέλας μου. να χαίρεσαι το νησί σου. εχω περασει ωραία εκεί.

*ακόμη ένας δεν ηταν από συρο εδώ>??

Πολυ ωραια η Συρος.Ειχα παει κανα 20ημερο διακοπες και μετα 3μερη με σχολειο:p
Καλως ηρθες φιλε Αχιλλεα.Καλα αποτελεσματα και καλη συνεχεια στο φορουμ:D

Χαίρεται Συριανέ,έχω κάτι φιλαράκια εκεί που σπουδάζουν Ρέθυμνο.Να περάσεις και εσύ Ρέθυμνο να μην σπάσει η παράδοση.

Θα γίνει μάχη για το πιο στρατόπεδο θα σε πάρει μαζί του,οι ροκάδες ή οι μεταλάδες,αλλά οι άλλοι είναι περισσότεροι γαμώ:p

Χαιρετω Αχιλλεα, γαματα ακουσματα, καλη συνεχεια και καλα μας αποτελεσματα!

Εμείς έχουμε καλύτερες μπάντες…:wink:Θα νικήσουμε.

Καλώς ήρθες Αχιλλέα! Καλά ποσταρίσματα

Kαλως ηρθες Αχιλλεα και απο μενα!!!

Καλώς ήλθες Αχιλλέα και καλά αποτελέσματα…:smiley:

γεια σου ρε Αχιλλεα! καλη διασκεδαση στο φορουμ! :stuck_out_tongue:

ενας καλος μου φιλος ειναι απο συρο.επισης θεωρω οτι ειστε ενα απο τα 3 καλυτερα νησια στην ελλαδα.γουελκαμ:D

Ε ρε αγαπη για τη Συρο! Σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα και τις ευχες για τα αποτελεσματα,οσο για την ξεκουραση την τιμαω ηδη δεοντως :lol: Kαι οσο για τα στρατοπεδα του Ρεθυμνου που λετε,ε που ξερεις,αμα περασω εκει μπορει να το παιζω διπλος πρακτορας 8)

Γεια σου ρε Αχιλλέα! Καλά ποστ! :slight_smile:

Καλωσόρισες Αχιλλέα, εύχομαι να περάσεις καλά με τις μαλακίες που γράφουμε.