Δε πιστευω οτι χρειαζεται, αλλα ουτε και θελω να φτιαξω θρεντ για την μπαντα στην οποοια παιζω. Ενημερωνω απλώς, ότι μολις παραλαβαμε σε φυσικη μορφη την πρωτη μας κυκλοφορια (για οποιον ενδεχομενως μπορει να ενδιαφερεται!)
να σαι καλά αγορινα! ειναι σιγουρα στα πλανα μας, και μαλλον το φθινοπωρο θα παιχτει σκηνικο. Μεχρι τοτε το πιο κοντινο σας θα ναι ο τυρναβος τον αυγουστο!
Ποιος ο λόγος να μην το κάνεις; δε νομίζω να σε πει κανένας ψώνιο. Έξαλλου άμα εγώ για παράδειγμά αρχίσω να γράφω για το συγκρότημά που παίζω θα είναι λίγο χαζό, κάλο είναι να υπάρχει και λίγη οργάνωσή.
Όσο για τα CD πιστεύω ότι δεν είναι πολύ δύσκολο να βγάλετε 50-100 cdr. Θα τα αρίθμησετε κιόλας και όταν γίνετε γνωστοι θα τα πουλατε στο eBay για 50? το ένα
Βασικά ντάξει υπάρχει το “site” που τα γράφει πλήρως, οπότε προτιμούμε στα λοιπά σαιτ που επισκεπτόμαστε να κάνουμε κάποια updates κλπ.
Από κει και πέρα αυτό με τα 50-100 cdr κι ένα μπουκλετακι που θα τυπωσουμε οι ιδιοι πραγματι δεν ειναι δυσκολο! Ειδωμεν! Επειδη παντως τους επομενους μηνες θα κυκλοφορησουμε κι αλλα πραγματα ισως υπάρξει ενα τελικο κανονικο cd που θα τα συγκεντρωνει ολα!
Η σου στελνω ταχυδρομικα ενα ή οταν τελειωσουν οι εξεταστικες, αμα βρεθεις αθηνα συναντιομαστε!
Θα πάρουμε τύρναβο μπλουζάκια, αλλά έχουν φύγει αρκετά και τα νούμερα είναι περιορισμένα! κοκκινα υπαρχουν ολα τα νουμερα, αλλα μαυρο δε θυμαμαι τι εχει απομεινει!
α θενξ και το κόκκινο καλό είναι/από τον σκαλκράσερ χεχ.και ωραίο χαρτί ρε και [U]στιχοι[/U]/εγω έχασα τους προηγούμενους δύο κ δε βλέπω την ώρα για τόσες μπάντες μαζεμένες !!
θα ναι ωραια πιστευω. Ετοιμασου να δεις cut off και gutter! Εγω θελω να τσεκαρω και τους ολλανδους που απο οσα ακουσα στο ιντερνετ μου αρεσαν φουλ. Αντε ναδουμε!