2 ερωτηματα

Καταρχας μολις εχθες πηρα μια SQUIER και εναν ενισχυτη Marshall 15αρι για να ξεκινισω μαθηματα στο σπιτι.
Εσεις πιστευετε οτι τα ιδιαιτερα μαθηματα στο σπιτι ειναι καλυτερα απο το να πας σε ωδειο? αν καποιος εχει κανει μαθηματα στο σπιτι και εχει μεινει ευχαριστημενος απο αποδοση-τιμη, θα ήθελα να μου συστησει τον καθηγητη του.

Και ενα δευτερο ερωτημα…μετα απο ενα χρονο μαθηματων και με μεσο ορο 2 ωρες την ημερα εξασκησης ποσο πιστευετε οτι μπορει να αναπτυχθει καποιος κιθαριστας? σε τι επιπεδο μπορει να φτασει?

Thanks![FONT=“Arial Black”][/FONT]

Οι 2 ώρες τη μέρα δεν είναι άσχημα για αρχή, αλλά θα δείς μόνος σου πως θα φτάσεις σε ένα σημείο που θα προχωράς πιό γρήγορα και θα θέλεις να τις αυξήσεις. Ας πεί και κανένας Bluezlick ή JimmyPage γνώμη ως δάσκαλος αλλά εγώ τουλάχιστον εκτιμώ πως αφού φτάσεις σε ένα βασικό επίπεδο και αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι γίνεται θα θέλεις τουλάχιστον 4 ώρες την ημέρα για να καλυψεις όλα όσα θέλεις.

εγω παντως ως πορωμενος και στο 1ο χρονο που κανω εντατικα παντα μελετουσα 2 ωρες εντατικα και που και που σε μια μερα την επιανα και βαρουσα
εφτανα 4 ωρες συνολικα

αναλογα τι θελεις να παιξεις…βεβαια μπορεις να καταλαβεις και απο μονος σου τον εαυτο σου ποσο βελτιωνεται με ενα ταδε χρονο εξασκησης καθε μερα.

σε ενα χρονακι μπορεις να παιζεις ανετα συγχορδιες και αργα σολακια…

αλλα πρεπει να σε τραβαει και οχι να το τραβας<— βασικο