Η μάχη των τιτάνων

+1 ακόμα εγώ, είμαστε 10 πλέον

Άντε 4 ακόμα για 14αδα, κανείς;

Βλέπω να κλείνω το 5x5 :grinning:. Ας το αποφασίσουμε αύριο το πρωί, ελπίζω ότι θα είναι ελεύθερο.

ας το κλείσουμε λεω @pantelis79
10άδα και όποιος έρθει extra αλλαγή, δεν μας βλέπω να μαζεύουμε άλλα 4 άτομα μέχρι αύριο

Αυτό θα κάνω. Θα στείλω PM με πληροφορίες.

1 Like

Πείτε και συντεταγμένες για όσους δεν έχουμε ξανάρθει.

Έγινε μάχη, έπεσαν κορμιά, αλλά δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα.

Αυτό που μετράει είναι ότι κέρδισε το θέαμα, το ποδόσφαιρο και τα φαρμακεία.

Εσύ που είπες ότι “μακάρι να είμαι έτσι στην ηλικία σου” κι εσύ που είπες “γιατί τον πήραμε αυτόν μαζί μας”, κοιτάξτε λίγο κάτω από τα αυτοκίνητα σας. Μπορεί να έχετε δωράκι.

Hasta la proxima vez.

Υ.Σ.: Είχαμε και κάτι εορταστικά μπαλονια στην κολώνα πίσω από Lupin και Pantelis, αλλά είναι τόσο βουνά που τα κάλυψαν. Ούτε αυτά δεν ήμασταν άξιοι να πετύχουμε.

21 Likes

@osfp7 χρωστάς 2 post λατρείας για τη μεγαλύτερη ομάδα του Βόρειου Λονδίνου

3 Likes

Ηρωική ήττα…

1 Like

Μαρτυράς χωρίς ξύλο. Δεν είναι καλό αυτό.

1 Like

Θα θελα για τα τυπικά να μου πει ένας τρίτος ότι δεν σε άφησαν και τα έβαλες με την αξία σου :joy:

Αυτά είπα αυτολεξεί στα επόμενα 2 ματς της τότεναμ στο πρωτάθλημα θα δώσω πόνο. Τουλάχιστον με αφήνεις να βάλω κάνα υστερόγραφο του τύπου “lost a bet”;;;;;;

3 Likes

Θα γίνεις Τότεναμ για δύο αγωνιστικές λοιπόν :stuck_out_tongue:

Ούτε καν ποιος έχασε δεν έγραψα!

2 Likes

Το δέχομαι. Έγώ τα χρέη μου τα πληρώνω για να μην νομίζετε το αντίθετο :sweat_smile:

Δύο εντός, με Southampton και Wolves, κλάιν μάιν.

2 Likes

Λοιπόν το ματσακι ήρθε 4-2, αν παίξαμε 100 λεπτά, στο 90’ ήταν 1-0 και μετά είχαμε goal bonanza.

Ωραία ήταν, παίχτηκε επίπεδο οριακά καλύτερο της Arsenal, αλλά το καλό ήταν πως ήμαστε όλοι ψιλοσαπιοι. Συνήθως αυτά τα ματς, τα χαλάει ένας που μπορεί να τρέχει σαν ελάφι και το κατέχει, αλλά ευτυχώς εδώ αυτό δεν έγινε. Κάποιοι είχαν καλύτερη φυσική κατάσταση (εγώ μπήκα 2 φορές τέρμα στο πρώτο μισάωρο από μόνος μου γιατί σίγουρα ανέβασα 130 σφιγμους με 2 σπριντ) , κάποιοι ήταν ψιλοκαλοι, αλλά ήταν ωραίο ματς γιατί είχε ωραία ένταση και κάθισαν οι ομάδες ωραία. Βγήκαν κάποιοι συνδυασμοί, αλλάξαμε 5 πασουλες για ανάπτυξη, σεντρες άρχισαν να βγαίνουν προς το τέλος που δεν μπορούσε να τρέξει κάνεις, η μπάλα κάτω σχεδόν συνέχεια, δε χτύπησε κανένας και μετά καθίσαμε να πιούμε και 2 μπυριτσες.

Ωραία φάση να ξαναγίνει σύντομα :beers:

10 Likes

Πρέπει να είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχω διαβάσει από τότε που ο Τσίπρας είπε ότι θα σκίσει τα μνημόνια.

Ισχύει ήταν και κρίσιμα, μας κράτησε στο ματς.

8 Likes

Τρίζω ολόκληρος αλλά άξιζε 100% και το απόλαυσα δεόντως. Χάρηκα που (ξανα)είδα κόσμο από εδώ, χάρηκα που επιτέλους ξαναέπαιξα μπαλίτσα, χάρηκα που οι περισσότεροι μπήκαν σκουριασμένοι και καμουφλαρίστηκε (λίγο) η ανύπαρκτη φυσική μου κατάσταση. Ωραία ατμόσφαιρα, δυνατό ματσάκι, επική χασογκολίαση για 90 λεπτά από άπαντες (θα λέμε πως παίζαμε περισσότερο με τακτική), αλλά υπερτίμια και φιλότιμη προσπάθεια να παιχτεί στρωτή μπαλίτσα.

Μακάρι επαναληπτικός στο εγγύς μέλλον με περισσότερες συμμετοχές!

8 Likes

Μπράβο ρε αλητρες!

4 Likes

Φαίνεστε όλοι πιο γαμιαδες κι από τον Dave Filoni όταν βγάζει επεισόδιο με Luke Skywalker.

Ζηλεύω αφάνταστα ε. Πρέπει να γίνει αυτή η φάση τον Ιούνιο ξανά. Θα προσπαθήσω να χαλάσω το ματσάκι με τον τρόπο που περιέγραψε ο @nnnkkk αλλά λογικά θα μείνω από βενζίνη.

Καλό είναι αυτά να γίνονται.

Πείτε και ποιος είναι ποιος αν και μάλλον το έχω αποκρυπτογραφήσει ήδη.

3 Likes

Εσυ θα πεις :stuck_out_tongue:

1 Like

8 Likes