Η μάχη των τιτάνων

Περαστικά και να το περάσεις ήπια! Περαστικά και σε μας, γιατί θα κάθεσαι σπίτι και θα μαλώνουμε με αυτά που γράφεις :stuck_out_tongue:

@jonkyr και @Leviathan σας μετράμε?

2 Likes

1ον, ποτε ξεθαψατε αυτο το τοπικ ( που δεν ηξερα καν οτι υπαρχει)
2ον, μη γαμιεστε, κανονιστε κατι για Ιουνιο να ειμαι κι εγω

3 Likes

έχουμε καιρο μεχρι τοτε

Μόλις σήμερα κατάφερα να βρω χρόνο από τη δουλειά για να τσεκαρω το σάιτ. Τρομερός όγκος εργασίας.

Παρότι νιώθω τρομερή κούραση, έχω ένα ματς 11Χ11 το Σάββατο, μία υποχρέωση ως το μεσημέρι της Κυριακής, δεν με αφήνετε να φορέσω τα παπούτσια μου για πλαστικό χορτάρι και το 5Χ5 δεν με ψήνει, μετρήστε με κανονικά διότι το υποσχέθηκα.

3 Likes

Τέρμα παίζεις, άσε τα σάπια :stuck_out_tongue:

Σε φάγανε οι Metallica ρε φανμπόη!

2 Likes

Για 3Χ3 μας βλέπω, έχω μια φοβερή πλατεία δίπλα στο σπίτι που δεν μαζεύει κόσμο αν ενδιαφέρεστε :stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 Likes

Μου φαίνεται θα έρθω κατευθείαν γήπεδο από Σπάρτη αλλά ναι μέσα

2 Likes

Θελω να το πω καιρο - το το οτι οργανωνετε 5χ5 και οχι εξοδο για μπυρες σε ροκαδικο ή τσιπουρα σε καφενειο μαλλον δεν ταιριαζει σε φορουμ ροκαδων. Στερεοτυπα θα ελεγε καποιος

Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Οι μπύρες θα συμβούν μετά το ματσάκι.

1 Like

Μαλλον εχετε καλη φυσικη κατασταση, μετα το ματσακι συνηθως ακολουθει ποδόλουτρο και εσωτερικος διαλογος με υποσχεση οτι δεν θα παρθει ποτε ξανα αποφαση για συμμετοχη σε τετοιου ειδους νεανικες τρελες

2 Likes

στις καλες εποχες, μετα ακολουθουσε η μπυρα, το κασερι εκ κρητης (Lupin), το νουμπουλο εκ κερκυρας (απο μενα), διαφορετικα σουβλακια με μπυρα στον Αβρααμ στο Χαλανδρι… :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ο 5x5 έχει επί τόπου τις μπύρες και δίπλα δυνατό σουβλάκι για delivery :stuck_out_tongue:

3 Likes

Τότε που το ντέρμπι με τους Gunners ήταν το ζέσταμα για το πραγματικό ντέρμπι με την χοληστερίνη μετά το ματς… (και κατα τη διάρκεια βέβαια, δεν θυμάμαι αν πρόλαβες τα Προεδρικά ρεψίδια σουτζούκι στις μάπες αντιπάλων)

Άντε βρε λέσια δηλώστε, 7x7 με αλλαγές βγάζαμε μια βδομάδα πριν και τώρα είμαστε οριακά «φέρτε και ένα έξτρα χειριστήριο και σπίτι μου για τουρνουά Fifa κ σουβλάκια»!

Δεν ξεχνιούνται αυτές οι επικες στιγμές και μυρωδιές! Gunners ακόμα θα το γαμοσταυριζω που πήραν το Χ με το ζόρι και το γαμωδιαιτητη.
Παντελή χτυπά και για μένα. Πλάκα πλάκα σε θυμάμαι από ένα θεϊκό ματς στου Ντιέγκο στις καλές εποχές ρόλον που ήμασταν πάνω από 20 άτομα για μπαλιτσα.

2 Likes

μήπως να αρχίσουμε από τώρα να ψάχνουμε και φίλους μπας και βγει 7x7?

Θα έλεγα ας κοιτάξει ο καθένας και ας συμπληρώσει στη λίστα εάν μπορεί να φέρει κάποιον έξτρα

1 Like

Εγω τρωω μονο αβοκαντο. Κανονιστε.

2 Likes

Και γκολάκια :sunglasses:

3 Likes

Απο εκει ξεκιναμε.

2 Likes

+1 φίλο εγώ πάντως

1. Lupin
  2. nnnkkk
  3. pantelis79
  4. martian
  5. dude
  6. jonkyr
  7. Leviathan
  8. Φίλος Lupin
  9. Φίλος pantelis79
  10. Δευτερος φιλος Lupin

Θα βρω κι άλλους. Ας μιλήσουν και όσοι δεν έχουν μιλήσει, σήμερα πρέπει να κλείσουμε το γήπεδο για να είμαστε σίγουροι.