Κι εγω παιδιά έχω κόψει το 5Χ5 μονο 8Χ8.
Συν ότι λόγω covid δεν θα ερχόμουν. Έχω κόψει και τις προπονήσεις γι αυτό το λόγο
Κι εγώ είμαι off δυστυχώς μέχρι να τελειώσει όλο αυτό το χάος με κόβιντ.
Αλλά, όποτε, το βλέπουμε και για μπασκετάκι (!)
Για μπασκετάκι αν δεν έχω σοβαρές υποχρεώσεις κατεβαίνω και με τα πόδια στην Αθήνα να σας μάθω
Με κόβιντ, δεν υπάρχει κανένα μπάσκετ.
Αν μαζευτούμε λίγοι, μετακομίζουμε στο 5x5, είναι αρκετά κοντά. Θα ρωτήσω για διαθεσιμότητα.
EDIT: εκτός αν υπάρχουν άλλες προτάσεις, εννοείται!
μόλις φτιαξει η κατασταση μπασκετακι ρε ετσι κ αλλιως
Στην post-covid εποχή με υπολογίζετε και εμένα για μπασκετάκι.
Δεν θα υπάρξει post-covid εποχή.
Μπαλίτσα ρεε. Να δείξουμε ότι το έχουμε
Ουτε μπαλιτσα θα υπαρχει προφανως. Ραντεβου στο Vinyl Bazaar της Κυριακής, στο Γκάζι.
AΣΕ ΡΕ ΜΛΚ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ!!
καλή ανάρρωση @Chrisp
Μη μασάτε με 5χ5, 7χ7 πάμε λέω εγώ και θα συμπληρώσουμε από φίλους όπως είπαμε
Ας κάνουμε μια τελική σούμα μεσοβδόμαδα να δούμε πόσους extras θα χρειαστούμε πριν κλείσει ο @pantelis79, αλλά πιστεύω θα ήμαστε οκ
Γιατί ρε ? Μεγαλώσανε τα παιδιά τώρα. Θα είναι 5 ο μικρός φαντάσου. Όχι μηνών να τρέχω για πάνες και γάλα . Κάτσε μην τρέχεις εσύ βέβαια τότε και γελάω μουλωχτα…
τί λέει
Πάμε για καμία σούμα σιγά σιγά, να κλείσουμε αν είναι για την Κυριακή?
Παρών
Ένα μικρό update από μένα, αν αποφασίσουμε για 5x5 ο έτερος που ξέρω μπορεί να μας βάλει Κυριακή. Κοντά στο Campeon είναι, δεν αλλάζει κάτι χωροταξικά.
Επίσης, έχω μια πολύ μικρή ενόχληση στη γάμπα, πιστεύω θα ξεπεραστεί με λίγη προσοχή, μας έσκισε το κωλοχιόνι, είχα να παίξω 10 μέρες.
Ας δηλώσουμε και πάλι ποιοι είμαστε μέσα για Κυριακή 6/2 για ώρα ας πούμε 18:00 με 19:30 και αποφασίζουμε πόσους έξτρα θα ψάξουμε και πού θα κάνουμε το ματς.
- Lupin
- nnnkkk
- pantelis79
- martian
- dude
- jonkyr
- Leviathan
- Φίλος Lupin
Επίσης, το να υπάρχει μια αλλαγή δεν είναι απαραιτήτως κακό. Μπορεί κάτι να τύχει μέσα στον αγώνα, από το να κουραστεί κάποιος μέχρι να τραυματιστεί. Ας δούμε πόσοι θα μαζευτούμε από εδώ και αποφασίζουμε για τα υπόλοιπα.
Σορρυ παίδες από εχθές είμαι με covid… Ευτυχώς με ήπια συμπτώματα
Μέσα με μικρό ερωτηματικό, αύριο θα απαντήσω τελεσίδικα.
Εγώ από προχτές είμαι χωρίς κόβιντ, αλλά λέω να απέχω αυτή τη φορά, η φυσική κατάσταση είναι χάλια.
Την επόμενη φορά, οι παλιοί ξέρουν ότι δεν ακυρώνω μπάλες εύκολα.
Ένας ένας μόνο ε, μην τσακώνεστε, έχει θέσεις
@dude, @original1924, έτσι για την τιμή των όπλων;
Είπα πριν 13 μέρες ότι είμαι μέσα.