Αυτες οι ταπες ενοχλουν; Τι δλδ, χολέρα έχουν;
Στα πλαστικά η σχαρα βολεύει καλύτερα.
Αυτα είναι μεχρι και ψιλοεπικυνδυνα.
Καθως δεν εχω εμπειρια απο μικρες διαστασεις γηπεδων, δεν εχω αντιλογο. Θα σας ακουσω σε ο,τι μου πειτε.
Απλως, για την ιστορια, αναφερω οτι σε κανονικες διαστασεις, αυτα ειναι ιδανικα και εχω παιξει ακομη και σε φυσικο χορτο. Υποτιθεται (τα multiground ειναι σχετικα νεα “μοδα” των εταιρειων) οτι με αυτα παιζεις ακομη και σε ξερο. Σιγουρα σε artificial + φυσικο.
Παλιοτερα επαιζα 9Χ9 ή 10Χ10 με φιλους καπου στο Καλαμακι/Αγιο Δημητριο, δεν ειχα θεμα με αυτα, αλλα και ο ταπητας ηταν με καουτσουκ (“τελευταιας γενιας” τοτε). Δεν εχω ιδεα τι παιζει στο Μαρουσι ομως
Ενιγουει, θα δουμε τι θα κανουμε. Ας ειμαστε καλα ως τοτε.
Κανονικα δεν παιζουμε με παπουτσια που εχουν ταπες, για να μη χτυπησει καποιος. Αυτο ειναι το προβλημα, οχι ο ταπητας. Στο συγκεκριμενο γηπεδο πιστευω οτι θα μπορουν να μας δωσουν ενα ζευγαρι με σχαρα σε περιπτωση που χρειαστουμε, μας το εχουν κανει αλλες φορες.
Χαχαχα οκ, στο μυαλο μου παντα η αγορα παπουτσιων σχετιζεται με τον ταπητα, οχι με τον αντιπαλο. Εξηγω: εχω δει αρκετους χιαστους να ξεκουραζονται στο χορταρι, μια φορα (νομιζω οτι) παραλιγο να την παθω κι εγω. “Παραλιγο” επειδη ενιωσα το καψιμο του πονου πισω απο το γονατο, αλλα φαινεται οτι απο τυχη η ταπα ξεκολλησε εγκαιρως απο το χορταρι πριν γινει ζημια.
Η λαθος επιλογη παπουτσιου παιζει ρολο σε δικο μας κατω-του-ερασιτεχνικου επιπεδο. Η αληθεια ειναι οτι στη δικη μου περιπτωση δεν εφταιγαν τα blades που φορουσα, αλλα μια αποτομη αλλαγη πορειας, ομως τα blades ειχαν βυθιστει στο χορτο και κινδυνευσα να αφησω μισο ποδι εκει. Εκτοτε δεν ξαναπηρα blades κι εχω καταληξει πλεον σε αυτες τις ταπες που μοιαζουν ιδανικες για εμενα.
Σεβομαι φυσικα το οτι δεν πρεπει να φοραμε τετοια παπουτσια στο παιχνιδι, σεβομαι τους φοβους για τυχον τραυματισμο, θα βρουμε λυση. Θα προσθεσω βεβαια: “τι να μη χτυπησουμε ρε, δεν παμε για μαχη, παμε για μπαλα”
Από αμπαλοσύνη μπορεί να χτυπήσουμε, όχι επειδή θα δώσουμε κάποια μάχη . Γενικώς εμείς αποφεύγουμε τις τάπες για τον λόγο που είπα, αν κάποιος δεν έχει άλλα παπούτσια τώρα, τον δεχόμαστε κι έτσι. Όταν βέβαια μας πατήσει, τρώει το γαμοσταυρίδι της ζωής του από μέσα μας
Δεν έχω καταλάβει ακόμα α) για πότε κανονίζεται ο αγώνας, β) αν είναι τελικά 5x5 ή μεγαλύτερο γήπεδο;
Πάντως και εγώ όλη μου την ζωή σε 8άρια, 11άρια, 5άρια με παπούτσια σαν του jonkyr παίζω και πέρα από το πάτημα που αναφέρει και ο παντελής (που ΟΚ minor είναι) δεν υπάρχει τραυματισμός διαφορετικός λόγω τάπας.
Δώστε κανένα συγκεντρωμένο info παραπάνω μήπως μπορέσω και εγώ (αν δεν έχουν συμπληρωθεί οι συμμετοχες).
την ερχόμενη Κυριακή, στο Campeon του Λάκη λογικά στο Χαλάνδρι, 10 νομίζω είμαστε so far και πάμε για 7χ7, όπου θα συμπληρώσουμε με κάνα φίλο ή εάν μαζευτούν μερικοί φορουμικοί ακόμα
οπότε ψήσε
Σε δύο εβδομάδες από σήμερα το κανονίζουμε, όχι σε μία. Για Κυριακή 6/2 κοιτάμε!
αα οκ οκ my bad
Campeon, το μοναδικό γήπεδο από το οποίο όταν αποφασίσαμε να φύγουμε από το πρωταθληματάκι του (ναι, τώρα που το σκέφτομαι μάλλον έχουμε φύγει από πολλά πρωταθλήματα, γιατί ή στραβος είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε), είχα φορτώσει τόσο πολύ που έκατσα και έστειλα mail-κόλαφο/σεντόνι, τι σεντόνι δηλαδή, πάπλωμα για κρυες νύχτες σαν κι απόψε, στο οποίο τους δίκασα τοσο βάναυσα που μου απάντησαν σχεδόν με δάκρυα στα μάτια ότι πράγματι είναι μαλάκες (περίπου). Για ένα φιλικό πάμε άνετα βέβαια, χίλιες φορές εκεί παρά στο τσιμεντένιο του Καραπιάλη (αν υπάρχει ακόμα). Βέβαια, έχετε υπόψιν ότι το 7x7 του είναι βαριά για 6x6 και ότι μια φορά που είχαμε κλείσει για 8x8 το μεγάλο από πίσω που χωρίζει σε τρία μικρότερα γήπεδα, έδωσε το ένα από τα μικρά σε κάτι δικούς του και μας άφησε να παίξουμε σε ένα τετράγωνο πράμα - μιλάμε για το απόλυτο fail.
Όσον αφορά τα παπούτσια με τις τάπες δηλώνω ότι όποιος φοράει τέτοια σε δύο Κυριακές από τώρα θα είναι συμπαίκτης μου (νταξει, όσοι δεν έχετε μην τρέχετε να αγοράσετε για να είμαστε στην ίδια ομάδα, κάπου ώπα). Δεν ψήνομαι ιδιαίτερα να τραυματιστώ πάλι με τον ίδιο τρόπο, τα καταφέρνω και μόνος μου πια, δε χρειάζομαι βοήθεια, θενξ. Αν έρθει δε κανένας με εξάταπα, θα φροντίσω να κινούμαι σε αντιδιαμετρική θέση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακόμα κι αν είναι συμπαίκτης μου.
Κυριακή δυστυχώς σημαίνει ότι ο @original1924 θα χαλαρώνει, οπότε next time.
Μου λείψατε λινάτσες. Κι εσείς που δε σας ξέρω. Όχι, εσείς δε μου λείψατε. Απλά είστε λινάτσες.
Σηκωνω το γαντι και γυαλιζω ταπες.
Μερικά δυνατά αποσπάσματα από το ΠΑΠΛΩΜΑ
Αν οι κανόνες που θέτετε εσείς οι ίδιοι δεν εφαρμόζονται, το πρωτάθλημα οργανωτικά συνεχίζει να παραπέει και εκτίθεστε στα μάτια όλων μας.
Βλέπουμε όμως διαρκώς πως υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά όσον αφορά την τήρηση των ‘κανόνων΄.
Στην πράξη βέβαια, όντως δεν εφαρμόστηκε τίποτα, γυρίσαμε πάλι στα παλιά και καμια αλλαγή δεν είδαμε.
Συγκίνηση :’)
Θέλω original1924 για αριστερό μπακ χαφ, πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά.
Άρα είμαστε 9 οι σίγουροι τώρα. Κανένας άλλος από εσάς που γράφεται στο topic το ψήνει να έρθει??
Καλα, θα δουμε ποσοι ειμαστε οταν πλησιασει η μερα! Καλο παντως οτι εχει εκδηλωθει αρκετο ενδιαφερον ηδη
Λοιπόν μπαλαδόροι, είμαι με covid-άκι από Δευτέρα, πρακτικά με μηδενικά συμπτώματα αλλά επειδή εννοείται ότι δε ρισκάρουμε για κανένα λόγο, αν δεν κάνω 3 σερι αρνητικά τεστ θα απέχω.
Περαστικά μανμου!
Άρα είμαστε 8, παίρνω το θάρρος να ρωτήσω μερικούς που είδα ότι δώσανε καρδούλες ή απάντησαν στο θρεντ, αν θέλουν/μπορούν να έρθουν.
@Pargalatsos, @38aris, @samis (νομίζω είναι Καναδά, αλλά πάντα υπάρχει η δυνατότητα έκπληξης βλέπε leviathan), @tylerdurden, @YoungAtlas και @HopeRidesAlone.
Κυριακή 6/2 κανονίζεται στο Campeon
Συμφορουμιτες εγώ σορυ αλλά φοβάμαι τον κοβιντ λόγω του μικρού (3.5 μηνών) αλλιώς θα ερχόμουνα να κάνω το γκολκίπερ. Υπό άλλες συνθήκες θα ψηνομουνα πολύ, παρολο που δεν σκαμπαζω από μπάλα.
χεχε σωστα εχεις καταλαβει. ειμαι Καναδα, τον Ιουλιο, εαν ειναι ολα καλα θα την ριξουμε την τιτανομαχία