Η μάχη των τιτάνων

Και στο τέρμα κουράζεσαι???

7x7 χωρίς αλλαγές να ξεχωρίσουν οι άνδρες από τα αγόρια.-

4 Likes

Εκεί στοχεύουμε, δεν υιοθετώ το δεύτερο σκέλος γιατί δεν ξέρω πόσο καλοί ή πόσο σάπιοι είστε, εγώ για την ηλικία μου καλούλης είμαι αλλά κρατάμε και μια πισινή :joy:

2 Likes

Ελα, συνελθε :stuck_out_tongue:

Btw, παιζω και μπακ, τα εχω γραψει παραπανω. Αν θελει καποιος να λουφαρει στο τερμα, be my guest. Απλως πειτε το μου :slight_smile:

1 Like

Ελάτε να σας δείξω τον Ndombele των φτωχών (οριακά καλύτερη φυσική κατάσταση πρέπει να έχω)

1 Like

Θα θελα να κατέβω Αθήνα για να δείξω σε κάτι γατάκια τι εστί Άρσεναλ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Καλά να περάσετε μάγκες.

Για να συμμετέχω και εγώ και επειδή η σπόντα μου είχε στόχο @nnnkkk για κάθε γκολ σου εγώ γίνομαι Τότεναμ για μια αγωνιστική pl και θα γράφω post λατρείας στο θρεντ της πρέμιερ. Αν δεν σκοράρεις θα γράψεις ένα σεντόνι λατρείας για την Άρσεναλ στο ίδιο θρεντ είσαι; :rofl: :rofl:

1 Like

Αχ και να 'ξερες που έμπλεξες… Βέβαια είμαι συνήθως άρχοντας του κέντρου αλλά θα τα βολέψουμε.

Ρε συ @Giasonas, απ’ όταν το είπες μου έχει σκαλώσει, δεν υπήρχε μια ιστορία του Σκρουτζ (μάλλον του Ντον Ροσα) με το κέρας της Αμάλθειας??? Δεν έχω και άμεση πρόσβαση στα κομιξ μου και δε βρίσκω κάτι σχετικό στο ίντερνετ, αλλά είμαι σίγουρος ρε γαμωτο

2 Likes

?

2 Likes

:heart: :heart: :heart:

1 Like

Θα ερθω με μπλουζα Πασοκ :stuck_out_tongue:

1 Like

Τι αλλαγές ρε μλκς, σιγά μην πάρουμε και τάιμ άουτ για νερό.

3 Likes

Σκληροπυρηνικοι.

Παω για υπνο, παιζω μπαλα το πρωι. Καληνυχτα.

Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς

(+1)

1 Like

Είμαι ζαλισμένος από νωρίς, καθώς σήμερα είναι η τελευταία φορά που γιορτάζω πριν μπει το 3 μπροστά, εννοείς ότι συμπληρωσαμε 10αδα?

3 Likes

Xρόνια πολλά μανμου

10άδα ναι, πάμε για old school Τιτανομαχία από ότι φαίνεται, ρεκορ συμμετοχών :stuck_out_tongue:

1 Like

@nnnkkk χρόνια πολλά και καλά μαν !

2 Likes

Δεν εχει κινηση τις Κυριακες, αν του το κλεισουμε Παρασκευη θα ειναι κομπλε. Μιλαω για το Campeon του Λακη στη Φραγκοκλησιας, στο Μαρουσι.

1 Like

Χρονια καλα @nnnkkk

Σοβαρη ερωτηση: τι παπουτσια φοραμε σε αυτα τα γηπεδα; Κανουν τα multi ground με την ψιλη ταπα ή θα ψαχνω για παπουτσια;

1 Like

Τι νούμερο φοράς; Για κάνα 45 σε κόβω.

1 Like

Εισαι τρελος! Ταπας ειμαι, 42 2/3 ή 43 φοραω, αναλογα τη φορμα του παπουτσιου.

EDIT: “Ταπας” - “ταπες”, καλα πηγε αυτο :smiley:

1 Like