Η μάχη των τιτάνων

Άρα έχουμε

@nnnkkk
@pantelis79
@Lupin
@jonkyr
@LedZep

είναι κανάς άλλος? Ιδανικά άλλους 9

I summon thy @dude @original1924

Μέσα κ εγώ.

2 Likes

Μέσα. Αρχίζω ζέσταμα προκαταβολικά, γτ έχω να τρέξω/αθληθώ λογικά από την τελευταία τιτανομαχία.

Lol :joy: που τον θυμήθηκες. Επικα 6x6 στου Καραπιάλη! Και μένα μου διαφεύγει το όνομα του.
@dude θυμάσαι?
Ο sodomaniac πρέπει να ήταν

βαρακια τυπου σκριτςσκρατς (sic)

image

παλιομεταλλας λιγο μεγαλυτερος σε ηλικια απο τους υπολοιπους, αλλα ηξερε μπαλα και μας εβαζε τα γυαλια (low bar)

Νομιζω θυμηθηκα γιουζερνεημ αλλα θα το βαλω σε σποιλερ

Summary

ΣΟΝΤΟΜΑΝΙΑΚ

α τωρα ειδα το εδιτ του Σαμι - ναι

Τρεχαντήρι απίστευτο ήταν. Βγάζαμε γλώσσες με τραμπακουλα να τον σταματήσουμε

Sodomaniac μέγας μύστης με βαράκια στα πόδια και αντιανεμική φόρμα στους 45 βαθμους σε Καραπιάλη :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ε με μπέρδεψες, τι βαράκια σκριτς σκρατς τώρα :exclamation:

Μεγάλη λατρεία ο σόντο, το ριβιού σάμαελ ακόμα το ποστάρει. :smiley:
Και μπασκετάκι ήξερε, όλντ σκουλ τζαμπ στοπ πολύ αποτελεσματικό.

Έδιτ: Όχι απλά αντιανεμικό αλλά και σκουφάκι!

Εντάξει με πείσατε, αλλά από μεθεπόμενη βδομάδα και μετά.

1 Like

Μέσα είμαι

4 Likes

Να ετοιμάζω χάρτη για ντιέγκο δηλαδή;

Φέρτε πίσω το :razz: :exclamation:

1 Like

Άρα έχουμε

@nnnkkk, @pantelis79, @Lupin, @jonkyr, @LedZep, @original1924, @martian, @ChrisP, @dude.

Είμαστε 9 ήδη, με την προυπόθεση ότι θα γίνει απ’τη μεθεπόμενη βδομάδα (να πούμε γύρω απ’το ΣΚ 3 με 7 Φλεβάρη?) για να βολευθεί ο @ChrisP και ότι θα έρθουν άλλοι 5 για να βολεφθεί ο @jonkyr που δεν καταδέχεται τα 5x5.

Θα χρειαστεί βέβαια κάποιος να κλείσει τα γήπεδα κλπ, γιατί εγώ είμαι άσχετος με αυτά, περιοχές, ποια είναι καλά κλπ

1 Like

μπραβο, καντες τις απαραιτητες προθερμανσεις. Αναμενεται να κατεβω μεσα στο επομενο διμηνο - οποτε θα ξανασημανω το κερας

Ας πούμε για Κυριακή 6 Φλεβάρη, μια απογευματινή ώρα τύπου 4-5-6. Εγώ όπως έχω πει τα γηπεδάκια που ξέρω είναι στο Μαρούσι, μπορώ και σε 5x5 και σε 7x7 να κλείσω.

3 Likes

Σοντομάνιακ μεγάλη παιχτούρα. Άμα κάνατε και τον ντουντ re-activate…!

1 Like

Βολεύει αρκετά, +1 από εμένα για ημερομηνία/ώρα/μέρος.

Μέσα κι εγώ για ώρα μέρος, θέλουμε άλλους 5 (ή και 7 για αλλαγές :stuck_out_tongue:), ελάτε κάποιος ακόμη ρε!

Αύριο θα είμαι στο 7x7, θα ρωτήσω για διαθεσιμότητα τις Κυριακές και θα ποστάρω εδώ. Ας μαζευτούμε όσοι πιο πολλοί γίνεται και πιστεύω θα βρούμε να συμπληρώσουμε 14άδα με κάποιους εξωτερικούς.

1 Like

Ναι παιδες, 7x7 με εξωτερικούς αν είναι για να συμπληρώσουμε, μια χαρούλα

Θα παιξω και στο 5Χ5, απλως μου τη σπαει. Επισης, ιδανικα ψαχνουμε μια 18αδα ρε. Να υπαρχει καμια αλλαγη… Εσεις δλδ, εγω βγαζω τρια ημιχρονια (sic).

Με 14 ατομα ισα ισα θα βγαλουμε 5Χ5 + αλλαγες.