Είμαι και εγώ σε αναμονή για άλλον ένα ακόμα
@tylerdurden what say you
Έχετε πει ώρα; Είναι μάλλον δύσκολο για μένα όπως φαίνεται τώρα αλλά αν γίνει η έκπληξη το στέλνω και αν υπάρχει ακόμα κενό ΟΚ αλλιώς δεν πειράζει αν έχει συμπληρωθεί η 14άδα.
Λέμε για 6 με 7:30. Ασχέτως με το αν έχουμε συμπληρώσει ή όχι, αν μπορέσεις, να έρθεις. Θα χρειαστούν αλλαγές αν κάποιοι έχουν να παίξουν καιρό, θα με θυμηθείτε.
Εγώ έχω να παίξω 2.5 χρόνια, ετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές
Παιδιά αλήθεια έχω να παίξω από την τελευταία τιτανομαχία, κοινώς από τα 18-19 (?) μου, κοινώς κοντά 10 χρόνια. Έκτοτε πρέπει να έχω παίξει μετρημένες φορές μπασκετάκι
Με δυο λόγια, για 5x5 είστε μόνο, θα μου στενοχωρήσετε και τον @jonkyr και μετά θα θέλει τουλάχιστον 2 λίτρα μπύρα για να στανιάρει .
Τι 5Χ5, τι 11Χ11, με την γλώσσα έξω θα είμαι μετά από λίγο. Έχω τέτοια λαχτάρα να παίξω μπάλα που παίζω όπου θέλετε, αλήθεια κανένα θέμα για 7Χ7!
Μωρέ λαχτάρα έχεις, αλλά θέμα υπάρχει σίγουρα, αφού ακόμα είμαστε μόνο 9
7x7 εννοείται, γιατί όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει τα σουτάκια στο Γ πάντα μπαίνουν
Εχω δουλεια ρε τυραννε και με διακοπτεις (αλλα οκ, καλά κάνεις, στα κενά μου απαντάω )
Λοιπον. Πάμε ξανά:
Διαβάζω με αγωνία τα μνμ σας, συνεχίστε έτσι.
+1 ακόμα εγώ, είμαστε 10 πλέον
Άντε 4 ακόμα για 14αδα, κανείς;
Βλέπω να κλείνω το 5x5 . Ας το αποφασίσουμε αύριο το πρωί, ελπίζω ότι θα είναι ελεύθερο.
ας το κλείσουμε λεω @pantelis79
10άδα και όποιος έρθει extra αλλαγή, δεν μας βλέπω να μαζεύουμε άλλα 4 άτομα μέχρι αύριο
Αυτό θα κάνω. Θα στείλω PM με πληροφορίες.
Πείτε και συντεταγμένες για όσους δεν έχουμε ξανάρθει.
Έγινε μάχη, έπεσαν κορμιά, αλλά δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα.
Αυτό που μετράει είναι ότι κέρδισε το θέαμα, το ποδόσφαιρο και τα φαρμακεία.
Εσύ που είπες ότι “μακάρι να είμαι έτσι στην ηλικία σου” κι εσύ που είπες “γιατί τον πήραμε αυτόν μαζί μας”, κοιτάξτε λίγο κάτω από τα αυτοκίνητα σας. Μπορεί να έχετε δωράκι.
Hasta la proxima vez.
Υ.Σ.: Είχαμε και κάτι εορταστικά μπαλονια στην κολώνα πίσω από Lupin και Pantelis, αλλά είναι τόσο βουνά που τα κάλυψαν. Ούτε αυτά δεν ήμασταν άξιοι να πετύχουμε.
Ηρωική ήττα…
Μαρτυράς χωρίς ξύλο. Δεν είναι καλό αυτό.