Η μάχη των τιτάνων

Μέσα εγώ…

Απλά όχι Παθιακάκη πάλι, θα γίνουμε κλειστοφοβικοί στο τέλος.

επιβεβαιωνω και εγω

…για την κλειστοφοβία. Για μπάλα θά 'ρθεις όμως;

:stuck_out_tongue:

Εγώ μέσα αλλά Χαλάνδρια, Μαρούσια και λοιπές επαρχίες δεν ξανατρέχω.

κανονιζετε για μπαλιτσα?δεχεστε αλλον εναν?

και εγώ μέσα, κλείστε και θα τα δω απο δευτέρα γιατί φεύγω σε λιγο.

Και εγώ μέσα!Παθιακάκης βολέυει και για τους νότιους ωρέ!

7 η ώρα ματς? Πολύ θα το θελα, αλλά ούτε ανάσα από τη δουλειά…

μπορούμε κ αργότερα, πριν δε μπορούμε :slight_smile:

Παίδες έχει κλείσει η Τρίτη σίγουρα ως μέρα μπάλας ?

για πες το… :stuck_out_tongue:

Όχι ρε μπορώ…απλά επείδή εχω και βάρδιες δεν μπορώ να είμαι στο forum κάποιες μέρες και θέλω να ξέρω ότι το κλείσαμε…:slight_smile:

κοίτα, όπως βλέπεις έχουν δηλώσει ορισμένοι. από κει και πέρα δεν ξέρω αν θα συμπληρώσουμε… πάντα της τελευταίας στιγμής είμαστε αν δεν το χεις καταλάβει.

Έπειτα από σύσκεψη και με Dude, προτείνω να κλείσουμε είτε στο μεγάλο του Παθιακάκη -βολεύει ο Περισσός- είτε στο μεγάλο του Καραπιάλη -βολεύει το Χαλάνδρι που λειτουργεί κανονικά-. Και στις δύο περιπτώσεις μαζευόμαστε 12 και παίζουμε. Αν δε μαζευτούν 12 φορουμικοί, συμπληρώνουμε…

Τρίτη σάουνντς γκουντ;

Εγώ μέσα.

πάντως το μεγάλο στου καραπιάλη είναι νομίζω το καλύτερο απ όσα έχει περάσει ο περιοδεύων θίασος του ρόκιν. στο μεγάλο του παθιακάκη έχει παίξει κανείς να μας πει γνώμες? μην είναι τσουρούτικο στα πλάγια και φοβάσαι να πάρεις φόρα μη βρείς στο σύρμα…

λοιπόν, για τρίτη κατά τις 8 (μπας και προλάβει και ο κοκκινορούμης) στο μεγάλο είτε του καραπιάλη ή του παθιακάκη, δηλώστε πάλι

dude
shaman
stelios86
chrisp

τι τον παιζετε αυτον τον σαμαν, αφου δεν ξερει

thank you very much!

:stuck_out_tongue:

Πο,ειμαι κρητη…:(…σκατα,κι ηθελα μια τελευταια μπαλα εδω,πριν διδαξω μπαλα στο εξωτερικο:tomato::tomato::tomato: