Η μάχη των τιτάνων

να φροντίσεις να πάμε όταν ανέβεις πριν φύγεις. να χεις και παπούτσια για να μη γκρινιάζεις συνέχεια :p.

Παρασκευη βραδυ με πεμπτη πρωι θα ειμαι εις τας Αθηνας,Fully equipted,οπωτε αν παιχτει τοτε τοπι,μεσα…

nafti87
dude
shaman
stelios86
chrisp

nafti87
dude
shaman
stelios86
chrisp
tylerdurden

O δούδος με προσέγγισε με σκοπό να δηλώσω συμμετοχή. Είμαι αμφίβολος ακόμα, αλλά μπορεί και να έρθω. Θα ενημερώσω.

ΣΚΑΤΑ. παθιακάκη δεν έχει τπτ, καραπιάλη ίσως (…) να χει το μεγάλο στις 9μιση. φαντάζομαι ότι λόγω τσουλού δε θα γουστάρετε, οπότε οδεύει προς φιάσκο η διοργάνωση… :frowning:

Κυριακη ψηστε το…νωρις λιγακι…πολλα ατομα,να παιξομε κανα 7 επι 7…αντε…(συλλυπητηρια για τριτη btw)…πεισμωστε για Κυριακη

αν δεν καταλήξει σε φιάσκο πάντως και εγώ μέσα…

λοιπόν, για αύριο έβρισκα μόνο σε μέρη που πας με αμάξι, οπότε δεν έκλεισα τπτ. απλά πλέον που έχει γυρίσει ο κόσμος να φροντίζετε να δηλώνετε συμμετοχή από νωρίς για να βρίσκουμε γήπεδο να παίξουμε.

έχω κλείσει καραπιάλη για την προσεχή κυριακή στις 7 η ώρα το 7χ7. εγώ ενδέχεται να αργήσω λιγάκι αλλά θα έρθω. δηλώστε συμμετοχές μέχρι κ παρασκευή το αργότερο για να ξέρουμε να φέρουμε άλλους σε περίπτωση που μαστε λίγοι. btw, και 12 άτομα να μαζευτούμε είναι πολύ καλά κατά τη γνώμη μου.

η λίστα.

dude (the delayed one)
ψηλός και όμορφος φίλος dude, a.k.a baltruce

εφυγα γω ρε και δεν σας παει η καρδια να παιξετε, καταλαβαινω…

dude (the delayed one)
lupinosaurus

dude (the delayed one)
lupinosaurus
Μάνος

dude (the delayed one)
To αδικοχαμένο ταλέντο του ΔημονΚλίνερ.

ξεχασες τον λουπιν

:metal:

dude (the delayed one)
lupinosaurus
Μάνος
To αδικοχαμένο ταλέντο του ΔημονΚλίνερ.
Chrispiano Ronaldo (αρκεί 8.30, 9 παρά να έχουμε τελειώσει για να προλάβω το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός)

8 και 20 αρχίζουν οι επόμενοι :slight_smile:

εγω δεν μπορω, απο οκτωβρη παλι

Κανονίστε τον Δεκέμβριο που επιστρέφω στο Ουγκάντα να παίξουμε κανα ματσάκι γιατί εδώ που έχω έρθει όλοι παίζουν αμέρικαν γκέη φούτμπολ και γκέη χόκευ. Σέλω να παίξω!! :frowning:

Ice-hockey rules ρε! Τράβα δες τους Canadiens… GO HUBS!!

Ον’τ’όπικ: Για Κυριακή λογικά μέσα, εκτός αν προκύψει πρόβα, οπότε δε δηλώνω ακόμα.