κανονίστε να ξεσκουριάσουμε
το ψήνει κανείς για την ερχόμενη δευτέρα-τρίτη? μιλήστε γρήγορα μπας κ βρούμε κάνα γήπεδον.
Δευτέρα μέσα, 7
Για Δευτέρα και Τρίτη μέσα, anytime, anyplace.
και εγω για δευτερα
The Coloured Ones Strike Back.
δηλώστε λοιπόν για δευτέρα κατά τις 7 να δούμε
montecristo
ChrisP
Giannis…
dude
Αν το πάτε τρίτη σφυρίχτε κι από δω.
7 η ώρα:lol:, πως φαίνεται πως δε δουλεύει κανείς:p
Παίζω σε ένα μουντιαλίτο Δευτέρες ή Τρίτες και θα ξέρω μέσα στην βδομάδα ποια μέρα απο τις 2 ακριβώς…την μέρα απο τις δύο που δεν θα παίζω το ψήνω…Ελπίζω να μην είμαι πάλι γκαντέμης γαμώτο…τόσο καιρό το ψήνω…Εντωμεταξύ παίζω και σε ένα 11χ11 Κυριακές και δεν μπορώ να έρχομαι όταν κανονίζετε…αυτήν την βδομάδα παίζουμε Σάββατο και όταν είδα το thread λέω ωραία κυριακή θα μπορώ και λέτε για Δευτεροτριτή!!χαχα!
Τα μαθήματα ξαναρχίζουν από Νοέμβρη, τώρα πάμε να διδάξουμε τόπι στους Γερμαναράδες!
montecristo
ChrisP
Giannis…
dude
Mule
Πάντως έχει δίκιο ο Red Rum, βάλτε το λίγο πιό αργά (8;)να μην τρέχουμε να προλάβουμε.
montecristo
ChrisP
Giannis…
dude
Mule
Μάνος
Τετάρτη δε θα είναι ανοιχτά? Το ψήνω πιο πολύ αν είναι, και θα μπορούν και όλοι
Anyway, και για Δευτέρα μέσα
montecristo
ChrisP
Giannis…
dude
Mule
Μάνος
spamspamspaman
εγώ δυστυχώς τρίτη και τετάρτη δε μπορώ. αν μαζεύεστε περισσότεροι για τότε, κανονίστε το.
montecristo
ChrisP
Giannis…
dude
Mule
Μάνος
spamspamspaman
φίλος dude no1 strikes back
Αν δεν μαζευόμαστε και άλλοι και χρειαστούμε και άλλες ενισχύσεις με εξωφορουμικούς, πείτε να φέρω κανέναν. Θα ψήσω και Μάνδρακα αλλά έχω την εντύπωση πως το 7 καθημερινή δεν πρέπει να του βγαίνει…
Σωστή εντύπωση έχεις 8)
8?
γήπεδο δεν έχουμε βρει ακόμα.
Δοκιμασε τον Αίαντα στα σύνορα Γέρακα/Παλλήνης. Εϊναι πολύ καλά γήπεδα και έχουν βολική πρόσβαση από Αττική Οδό-Λ. Μαραθώνος και Προαστειακό
παίδες, πήρα τηλ παντού, το μόνο που βρήκα είναι στου βαζέχα 7-8, δυστυχώς αργότερα δεν έχει. είχε και 7 παρα τέταρτο με 8, αλλά επειδή κάποιοι ίσως δεν προλαβαίνετε, έκλεισα το 7 με 8. το γηπεδάκι είναι άθλιο βέβαια, αλλα νταξ. όποιος δεν έχει τρόπο να ρθει, θα συνεννοηθούμε να τον μαζέψω από κάνα τρένο (πευκάκια) ή μετρό (χαλάνδρι) και θα τον γυρίσω εκεί μετά τη μπάλα.
ψ. μετά πάει 10:30, αλλά δε νομίζω να ψήνεται κανείς :lol:
ψ2. φροντίστε όμως 7 η ώρα να χουμε ξεκινήσει κανονικά, μη μείνουμε με το πουλί στο χέρι όπως την τελευταία φορά που παίξαμε 40 λεπτά μόνο…
α. δηλώστε πάλι για σίγουρα.
dude
spamspamspaman
Δυστυχώς παίδες παίζω δευτέρα στις 8…γαμώτο πόση γκαντεμιά…τέλοσπάντων[-X
dude
spamspamspaman
Mule