dude
spamspamspaman
φίλος dude no1 strikes back
Mule
manos
μπορείς να γράψεις ξεκάθαρα, μέρος-μέρα-ώρα ??? :? :-k
7 η ώρα, Βαζέχα.
μέρα ?
Δευτέρα
Δευτέρα, 7, Βαζέχα
dude
spamspamspaman
μοντεκριστος
θα μαζευτούμε όμως ??
Δευτέρα, 7, Βαζέχα
dude
spamspamspaman
Mule
manos
μοντεκριστος
ΞΑΝΑΛΕΩ, να είστε λίγο νωρίτερα για να ξεκινήσουμε 7.
dude δεν το σώζεις την έκανες την μαλακία τώρα…
φροντιστε, θα νιωσετε την οργη του θορ…
προτείνω - επειδή μου έχουν σπάσει πολλές φορές τα @@ - να πληρώσουν την τιμή του θορ
τουτέστιν όποιος αργεί, πληρώνει παραπάνω
καλή ιδέα, να περαστεί στο καταστατικό περικαλώ
επειδή λογικά θα μαστε 8, ψήστε και κάνα δικό σας παλουκάρι.
Μόλις με ειδοποίησαν ότι τη Δευτέρα έχω κανονικά σχολή, άρα μάλλον ακυρώνω. Θα πω στα σίγουρα το βράδυ
σορρυ
Ισχύει;
Mαζευόμαστε;
Δεν φαντάζομαι να σας πειράζει η βροχή;:-s:p
Πείτε μου αν χρειαζόμαστε και άλλον να προσπαθήσω να φέρω.
να προσπαθήσεις να φέρεις, ναι. τώρα όσον αφορά τον καιρό, νταξ, θα δούμε πως θα πάει αύριο. αν χρειαζόμαστε βάρκα για να κινούμαστε μες το γήπεδο, θα το ακυρώσουμε. αν ρίχνει ψιλόβροχο, εγώ παίζω.
περιμένω τελικό οκ να δούμε τι θα κάνουμε
αλλιώς άκυρο
όσον αφορά τον καιρό, θα το δούμε αύριο προφανώς.
όσον αφορά τ άτομα, φαντάζομαι πως και ο κρισπ και ο γιαννης… μέσα είναι, οπότε είμαστε 7… αν δε βρειτε κάναν φίλο να συμπληρώσουμε, ε, πάει για ακύρωση.
Εγώ συμμετέχω κανονικά και με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
Λοιπόν το ένα άτομο που υπλόγιζα να φέρω δεν έρχεται και δύσκλα θα βρώ και άλλον γιατί η παρέα μου παίζουμε και αύριο…
Να ξαναμετρηθούμε μία φορά και τα λέμε και αργότερα.
Dude δες pm
Παιδια εγω μεσα ειμαι, απλα δεν απαντουσα γιατι εχω ενα ραντεβου στον οδοντιατρο το απογευμα, αλλα μαλλον θα προλαβω οριακα να ερθω…
δε φέρνεις και τον οδοντίατρο? αν μέχρι τις 2 δεν έχουμε βρει 3 άτομα ακόμα, παίρνω για ν ακυρώσω… εγώ δεν έχω άλλον να φέρω, ο μιουλ και ο μόντε τα ίδια, περιμένω απάντηση από μάνο (ελπίζω να μην κοιμάται) μπας και σωθεί η παρτίδα.