Η μάχη των τιτάνων

Και γω για dudemobile,Χ.Ο διπλα σε dude(inside ψιλοfail joke:p)…μονο υπενθυμιστε μου αλλη μια ωρα και μερος για να σιγουρευτω,σιλ βου πλε…

Δουδε,απο αμυνα και κεντρο οπου θες παιζουμε(εγω οταν εχω επιλογη αμυντικο χαφ αυτοποθετουμαι,αν θες πιο συγκεκριμενα:p).Θα κανονισω να τραυματιστει καποιος φιλος σου κατα λαθος,λιγο πριν αρχισουμε,για να λαμψει το ταλεντο.

Την άλλη φορά το dudemobile έφευγε απο μετρό χαλανδρίου για το γήπεδο στις 8 παρά είκοσι…Πάντως να ρωτήσουμε και dude γιατί την άλλη φορά ήταν και shaman & Γιάσωνας και μήπως δεν χωράμε…

Pumkin o dude ρωτάει γιατί ή μία όμαδα πάσχει απο αμυντικούς και ζητάει killer στόπερ μιας και ο μοναδικός true killer o trampkiller πάει πάντα στην αντίπαλη απο τον dude ομαδα!

Μόλις δήλωσε ο Unholy. :smiley:

Killer,ως αργεντινοφιλος,με τη μια εννοια ειμαι σιγουρα:lol::stuck_out_tongue:

Οχι σοβαρα,πιστευω οτι ειμαι καλος πισω.Περιμενω και τον Ντουντ εμεσεν να δουμε πως και τι με τις θεσεις κι αυτα…(ελπιζω παντως να υπαρχει μια προτεραιοτητα για τους φορουμιτες,μην ερθουμε για τα νερα οι υπολοιποι ξερω γω:p)

Σάμθιν λάηκ δατ?

dude
lupin
shaman
giasonas
space
baltruce
sarantis (aka φίλος dude no3)
robbie_pumkeane
keyser

tramp
chrisp
manowarrior87
tylerdurden
κουτσός86
φίλος κουτσού
φίλος κουτσού #2
Unholy_Martyr
tzamrock
(thats why [?])

cool…8)

καλές φαίνονται οι ομάδες, θα δείξει στην πράξη. γενικώς, κρατάω και μία πισινή μήπως έρθει και ένας ξάδερφός μου. έτσι όπως είμαστε μέχρι τώρα, παίζουμε όλοι πάντως, μη γκρινιάζετε προκαταβολικά.

λοιπόν, σχετικά με χαλάνδρι, να είστε 8 παρα 25 εκεί πληζ. έχουν δηλώσει lupin, pumpkin & tyler, θα χω μαζέψει ήδη σάμαν κ γιάσονα, εκτός κι αν πάνε με τραμπ. γενικώς, θα είναι κ άλλο αμάξι μαζί μου, οπότε αν είναι να ρθει κ κάνας άλλος χαλάνδρι, ας το πει. μην αργήσετε όμως, δε θέλω να βάζω βιαστικά το καλσόν μου πριν τον αγώνα, θενξ.

οκ…dude φερε κ το σορτσάκι αν το θυμηθείς…

ανάλυσέ μας το σκεπτικό σου.

για πρωινο ΜΟΝΟ μπυρα και ωμα αυγα.

Ετσι παιζουν οι αντρες ΜΠΑΛΑ το απογευμα.

πς, δε θελω να φορεσω φανελακι, μυριζει.

Λοιπον εγω δεν ξερω πως να ρθω ψηθειται να βρεθουμε καπου για να παμε η ξερω γω ντουντ που να μαι για να παιχτει καμια μετακινηση με το δευτερο αμαξι
!

εγω λεω να φερεις το σχολικο την αλλη φορα ναρχεσαι να με μαζευεις και απο τα Καλυβια γιατι βαριεμαι το πηγαινε-ελα…:p:lol:#-o

να ερθω και εγω χαλάνδρι γιά ενισχύσεις εφόσον βολεύει τους περισσότερους?

μετρό χαλανδρίου, 8 παρά 25. 8 παρά τέταρτο έχω φύγει, εκτός κι αν έχετε πάρει τηλ να με ειδοποιήσετε ότι φτάνετε. παραλαμβάνω lupin, pumpkin, tyler, thats why. κινητό όποιος δεν το χει, pm.

αν δηλώσουν παραπάνω άτομα και δε χωράνε στα 2 αμάξια, έλα. αλλιώς μην καις βενζίνη τζάμπα κι εσύ :p.

Επειδή το έχασα το άκυρο του Στέλιου πάει στις ομάδες ή Stelios and his gang ακύρωσαν την συμετοχή τους…?

θα ρθουν κανονικά, για άλλο λόγο το γραψε.

ORIGINAL1924 ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ?

ρε δε σας εγκατελειψα απλα ειδα οτι δηλωσαν παρα πολλοι και λεω μην τους την χαλασω.εγω ψηνομουν/αι να ερθω.