Η μάχη των τιτάνων

ποτε και που ειναι?

τι να μας χαλάσεις ρε άνθρωπα. έλα να παίξουμε ναουμ

σήμερα στις 8 στου diego στο χαλάνδρι

ρε ορίτζιναλ, μόλις πριν 14 ΩΡΕΣ συμπληρώθηκαν οι 9αδες.

αυτό ακριβώς που έγινε με original εννοούσα σε αυτό το post…

πριν ποστάρετε, σκεφτείτε λίγο, σας παρακαλώ.

βρε δεν λεω οτι δεν κάνετε σωστά που λέτε σε φίλους…εξάλλου συνήθως αυτοί μας σώζουν και συμπληρώνουμε…σαν πρόταση απο δω και πέρα για να μην συμβαίνουν αυτά θα έλεγα να μαζευόμαστε οι φορουμίτες πρώτα και να έχουμε τους φίλους stand by οτι πχ “θα παιξουμε με το φόρουμ και ίσως χρειαστούμε άτομα οπότε θα σε ενημερώσω”…και όντως μπορεί αρκετοί 2-3 μέρες πριν το ματς πραγματικά να μην ξέρουν αν μπορούν…οι guest αυτην την βδομάδα είχαν κλείσει μια βδομάδα πριν…

σαν πρόταση το λέω…μην παρεξηγηθούμε…:stuck_out_tongue:

απλά να βρούμε εναν αποτελεσματικό τρόπο να κανονίζουμε…

H αλήθεια ότι αυτή τη φορά έγινε το ακριβώς αντίθετο απ’ ότι σχεδόν σε όλες τις προηγούμενες.

tyler, ας δούμε με νούμερα τι θα γινόταν αν δεν είχαν δηλώσει οι 5 φίλοι (3 δικοί μου και 2 του στέλιου) αυτή τη φορά.

μόλις χτες το βράδυ θα δήλωνε ο 14ος σίγουρος παίχτης, ο οποίος θα ήταν κι αυτός ουσιαστικά εξωφορουμικός :stuck_out_tongue: (unholy), λαμβάνοντας σας δεδομένο ότι ο ορίτζιναλ θα είχε ήδη δηλώσει. επίσης, θα είχαμε έναν αμφίβολο (thats why). ουσιαστικά, 4 ώρες πριν τη μπάλα θα ήταν αμφίβολο ακόμα και το 8χ8.

όσον αφορά αυτό που λες να έχουμε κάπως σας stand by τους φίλους μας, έχουν κι αυτοί το πρόγραμμα τους. π.χ. ο ένας δικός μου έχει άδεια κ γυρνάει από καλαμάτα για τη μπάλα. αν δεν του χα πει για μπάλα, θα καθόταν κάτω και προφανώς δε θα μπορούσα να τον πάρω χτες να του πω “έλα αθήνα, σε χρειάζομαι για μπάλα αύριο”. του αλλουνού του το σιγούρεψα μόλις χτες το βράδυ, αν είχε δηλώσει σίγουρα ο δατς, δε θα του έλεγα.

αυτό που λες στη θεωρία σωστό είναι. από την επόμενη φορά, ας προσπαθήσει κάποιος άλλος να το εφαρμόσει και στην πράξη να γίνουν κι αυτουνού τα νεύρα τσίτα αφού χάσει κάνα και πεντάωρο από τη ζωή του στο τσάμπα.

btw, μόλις ακύρωσα τον ξάδερφό μου.

τα λέμε εκεί. ορίτζιναλ κ τολκι, ελάτε.

α, αυτό που δε μπορώ να βλέπω με τπτ είναι ποστς του τύπου “πού παίζουμε και τι ώρα”. τα μισά εδώ μέσα τέτοια πρέπει να ναι. βαριέστε να γυρίσετε 1-2 σελίδες πίσω? :?

Σου είπα ότι έχεις δίκιο και ότι εσύ τα τραβάς όλα στο κανόνισμα αλλά μην παίρνεις και τα άκρα…δεν λέμε να μην λέμε σε κανέναν φίλο…αλλά αυτήν την βδομάδα στο ξεκίνημα του κανονίσματος ήταν δηλωμένα 8 ή 9 ατομα εκ των οποίων οι 4 ήταν φίλοι…αυτό θα μπορούσε να γίνει 2-3 μέρες αργότερα εφόσον βλέπαμε πως η συμμετοχή απο άτομα του φόρουμ δεν είναι στα επίπεδα που θέλουμε για να συμπληρώσουμε…και όταν λέω stand by δεν εννοω να μην έχουν τα προγράμματα τους…ρωτάς αν ψήνεται και είναι ελέυθερος κάποιος (του πετάς οτι δεν είναι και σίγουρο αν θα παίξουμε - πουστιά…) και αν ψήνεται του λες θα σου πω σίγουρα όταν θα ξέρψ στάνταρ…

έχει και τα κόλπα της η δουλεια!8)

εγώ δεν κάνω πουστιές στους φίλους μου :stuck_out_tongue: 8)

θα γίνει ξεκαθάρισμα στο γήπεδο σήμερα, ΤΕΛΟΣ.

ρε σιγουρα να ερθω?

Ακύρωσα κι εγώ τον έναν, ελάτε όλοι…

ναι λέμε

γιεπ.

τολκι, πες κι εσύ για αν ξέρουμε ρε.

ok!!:slight_smile:

btw, αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο, ίσως έρθει στην πρώτη ομάδα ο ορίτζιναλ, θα δείξει σύντομα.

τι δε θα ειμαι με την μαγικη τετραδα τραμπ-κρισπ-μανο-ταιλερ?:stuck_out_tongue:

dude
lupin
shaman
giasonas
space
baltruce
sarantis (aka φίλος dude no3)
robbie_pumkeane

tramp
chrisp
manowarrior87
tylerdurden
κουτσός86
φίλος κουτσού
Unholy_Martyr
tzamrock

original και keyser θα δούμε εκεί που θα πάνε.
βασικά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι

α) έχετε τον καλύτερο αμυντικό
β) έχετε τον πιο ολοκληρωμένο παίκτη
γ) έχετε ήδη 2+2 τρεχαντήρια στην ομάδα (στελιος, ανχολη - φίλος στελιου, χρηστος) και ο ορίτζιναλ είναι διαπιστωμένο f16.
δ) ο ψηλός μου μάλλον θα χαραμιστεί τέρμα, γιατί προέρχεται από ασθένεια.
ε) ο κολοκύθας υπόσχεται εμφάνιση αμυντικού χαφ ολκής, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να τον πιστέψω.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ

είναι ακόμα οι αμφίβολοι thats why & tolkki.

μιας και χάσαμε θα μιλήσω για άσχετα πράγματα…χάρηκα που είδα shadowcaster να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος έστω και στον πάγκο (αν και δεν τον χάλαγε νομίζω που έκατσε πάγκο :naughty: )

τα δρομολόγια του μετρό τελικά τα βράδια είναι χαρακτηριστικά αραιά…

εεε…έκανε κρύο…αυτά!:stuck_out_tongue: