Η μάχη των τιτάνων

Στο διάλο πια με το γαμωπροσαγωγό! :frowning:

κατά τ’άλλα όταν εγώ λέω ότι έχω ν’ακουμπήσω μπάλα 4 μήνες έχετε πρόβλημα …

δεν μας τα λέτε καλά κύριος. =p

καλημερα…ιδεα–>να πληρωνουμε καποιον επαγγελματια για να καθεται τερμα :stuck_out_tongue: αν ακι στο μισαωρο που εκατσα εκανα φανταστικες επεμβασεις :lol: 1-3…τα 2 εγραψαν…

επιτελους μια φορα που υπηρχαν φιλαθλοι!..κ τι φιλαθλοι!8O

Λυπάμαι που το έχασα, πόσο μάλλον που οι μαλάκες στο πρωτάθλημ μας έβαλαν με μία ομάδα που έχουμε ήδη παίξει -το θυμήθηκαν και τα άλλα παιδιά όταν μας είδαν- και μας είπαν “Συγνώμη λάθος, θέλετε να φύγετε ή να παίξετε φιλικό;” #-o
Πουστιές του ιδιοκτήτη, μάλλον είδε πως δεν μπορούσε να μας κλείσει με μία από τις ομάδες που δεν έχουμε παίξει και εξασφάλισε με κουτοπονηριά το “μεροκάματο”…

Τεσπα, ελπίζω να σας δώ όλους την επόμενη εβδομάδα, για ποιά μέρα λέτε;

νεξτ δευτέρα, παθιακάκη, στις 10, ψήνεται κανείς?

θα ξέρω μεθαύριο σίγουρα

Εγώ πλέον καθημερινές μόνο 8 με 9 και αν.
Αρχίζουν τα ζόρια.

Και αυτή τη Δευτέρα σίγουρα όχι.

Ωχ ο Κρισπ έπιασε δουλειά! :smiley:

Εγώ για Παθιακάκη είμαι μέσα την Δευτέρα, τώρα αν θέλετε να το πάμε άλλη μέρα για να μπορεί και ο Κρισπ ας προτιμηθεί η Τετάρτη γιατί Τρίτη παίζουμε κάτω.

δεν είχε πιο νωρίς. κι εγώ για νωρίτερα ψηνόμουνα, αλλά δεν. ας πούμε τώρα με 2 άτομα, πώς να κλείσω γήπεδο…?

dude
manos87
mule

trampakoulas (?)

Για Δευτέρα 10 στον Παθιακάκη

dude
manos87
Μule

trampakoulas (?)

Θα μιλήσω και με Μάνδρακα, Σκόκο (αν και το 10 μπορεί να του πέφτει αργά και ο Παθιακάκης μακριά)

Δες πάντως και αυτό που έγραψα για Τετάρτη μήπως βολεύει και τον Κρισπ

όταν μπει ο χρήστος θα μας πει αν μπορεί και βλέπουμε μήπως υπάρχει γήπεδο. τετάρτη δε θα μπορεί λογικά ο σάμαν και νομίζω και ο γιάσονας θα χει φύγει.

dude
manos87
Μule

γιασοναουσκας (?) - βγαζει και αλλο δοντι σημερα 8)
trampakoulas (?)

προσωπικα μονο δευτερα μπορω

Λογικά ξαναρχίζει το πρωτάθλημα και θα παίζω…αν όχι θα χωθώ…θα ενημερώσω σύντομα…

dude
manos87
Μule
shaman

γιασοναουσκας (?) - βγαζει και αλλο δοντι
trampakoulas (?)

έχω κλείσει γήπεδο 6χ6 (και καλά), Δευτέρα 11/01, 10 στον Παθιακάκη

dude
manos87
Μule
shaman

γιασοναουσκας (?) - βγαζει και αλλο δοντι
trampakoulas (?)

stand by

φίλος dude no1
φίλος dude no2

αν δε δηλώσουν τουλ 2 άτομα μέχρι σήμερα το βράδυ (άντε, αύριο πρωί πρωί), το ακυρώνω. από βδομάδα ας αναλάβει άλλος.

__Ηταν και γιορτινές μέρες, γι’ αυτό ήταν αραιά τα δρομολόγια (“έχω μετοχές της Αττικό Μετρό mode on”). Ίσως πάλι ήταν και η αίσθηση του όταν χάνεις και θες να πας γρήγορα-γρήγορα στο σπίτι σου να μείνεις μόνος και να κλάψεις, που έκανε τα δευτερόλεπτα να μοιάζουν με ώρες… ( :har: :lol: “ήμουν στον πάγκο, δεν έχω -ευτυχώς- ευθύνη για την ήττα και το παίζω προπονητής του καναπέ” mode on :stuck_out_tongue: :tomato: ) …κιτρινισμοί και ζήλιες, η αλήθεια είναι πως tyler έπαιξε πολύ δυνατά για ακόμα μία φορά δείχνοντας την κλάση του (ενώ π.χ. αδυναμίες στο κέντρο δεν άφησαν τον Unholάκο να δείξει τη δική του). Οσο είδα μια χαρά παιχνίδι ήταν… ήταν και μεγάλο το γήπεδο (αν και ίσως δεν σήκωνε τόσα άτομα για να ξεδιπλωθεί παιχνίδι) και ήταν “άλλη η αίσθηση” ρε παιδί μου…

__Όσο για το άαααλλο (:naughty:), χεχεχε… εννοείται πως όχι! Τα καλύτερα σας φέρνω!! χαχαχα Κι εγώ χάρηκα που σας είδα όλους παίδες και ιδίως άτομα που είχα να δω καιρό. :wink:

__Είπαμε - είπαμε, τα καλύτερα (χεχεχεχεχε)… είπα να σας δώσω κίνητρα να τρέχετε… “ενέσεις ντοπαμίνης”, “οπτική” “σουπερμαντολίνη”!! :lol:

Άντε ρε! Δηλώστε συμμετοχές και άλλοι! Που χαθήκατε ξαφνικά από εκεί που κατεβαίναμε 16 άτομα;

περιμένω απάντηση από ένα φίλο

τραμπ, εσύ είσαι μέσα δλδ και ψάχνεις και φίλο?