Η μάχη των τιτάνων

θα περάσει κανένας με αμάξι απο μετρό χαλανδρίου?αν είναι πείτε γιατί δεν έχω μεταφορικό μέσο

αν δεν κάνει ο dude το συνηθισμένο δρομολόγιο, τότε θα έρθω εγώ.

οριτζιναλ και εγώ με μετρό θα έρθω…είναι 3 λεπτά με τα πόδια απο τον σταθμό…αν δεν ξέρεις που είναι λέμε μια ώρα στον σταθμό και πάμε μαζί περπατώντας…

οκ πάμε έτσι αν είναι.πές ώρα.

Έξι παρα είκοσι…

done:)

Δεν μπορεσα να μπω χθες μετα το live.

Stelio και Mule ερχεστε κανονικα. Ακυρωνω “Eπιτιμο”+τον φιλο του.

Οποτε φανταζομαι κατεβαινουμε καπως ετσι:

dude
Thorgal
manos87
ChrisP
tzamrock
φίλος dude no1
φίλος dude no2
trampakoulas
tylerdurden
leto
original1924
Stelios86
Mule
φίλος Thorgal

ελπιζω να μην εχετε αλλαξει γνωμη.:?

Thorgal μ’ έπαιρνες αλλά κοιμόμουν… ΟΚ εγώ.

Ωχ, sorry for that.:frowning:

Ok, αυτο ηθελα να δω, αν ψηνοσουν ακομα!!:slight_smile:

πωπω, σεξ όλο ζωντάνια.

btw, λέω να πω κ στον σάμαν να ρθει (τελειώνει στις 5 πρόβα τελικά…) μη γίνει καμμια στραβή και το πολύ πολύ να κάνουμε ανά 5-10 λεπτα ροτέησον στη μια ομάδα.

πείτε και για αύριο άμα είναι να ρθει κανείς ρε ρεμάλια. red rum, οφείλεις να ρθεις. έχω έναν φίλο αλλά πρέπει να του πω σχετικά σύντομα. ΜΙΛΑΤΕ.

shaman δεν έρχεται τελικά σήμερα, φροντίστε να στε όλοι παρόντες και στην ώρα σας μην αρχίσω να παίρνω δελτία. δεν μαζεύω κανέναν από μετρό χαλανδρίου, 2 βήματα είναι. αν υπάρξει κάποια ανάγκη, κωλ μη.

Sexy football in the rain today. :slight_smile:

any news ? θα παίξουμε ?

που είναι του diego ?

του diego είναι εκεί που χαμε παίξει 8χ8 το περασμένο καλοκαίρι.

έχει κανείς κιν ρεδραμ? πάλι το χάσα γμτ :lol: αν είναι δώστε το μου ή στείλτε του ένα σμς να μας πει αν θα ρθει αύριο να ξέρουμε τι θα κάνουμε με τ’ άτομα. χτες είπε νομίζω πως ψήνετε για την κυριακή…

μοντε, ρώτησες mandrake?

η μπάλα θα γίνει πάντως.

http://www.gipedakia.gr/node/165 εδω δλδ ε ?

μέσα κ ο μάνδρακας

σωστός για το γήπεδο, ωραίος για τον μάνδρακα, περιμένουμε ρεδραμ ή άλλον φορουμίτη, αλλιώς λέω σε άτομο της εμπιστοσύνης μου για να κλείνουμε καμμια ώρα…

ο mule δεν έχει επιβεβαιώσει ρε σεις…και είναι 3 και μ ισή και δεν βλέπω να μπαίνει…δεν έπρεπε να ακυρώσεια άτομα thorgal…τώρα είμαστε 13…

Λοιπον, βρηκα εγω αλλον, φιλος Thorgal No2, ειμαστε 14 ακριβως τωρα και κατεβαινουμε ακριβως ετσι.

Ουτε αλλαγες ουτε τιποτα.

Αντε γιατι εχω τσαντιστει τωρα. Οποτε του καυλωσει του καθενα και τρεχουνε 2μαλακες να σωσουν καταστασεις…

εχεις δίκιο thor απλά όταν έχουμε 14άδα καλύτερα να έρθουν κι άλλοι και στην τελική να παίξουμε με μία αλλαγή παρά να τους ακυρώσεις μια μέρα πριν το ματς και ειδικά με mule που δεν μπαίνει και πολύ τακτικά…

anyway όπως είμαστε τώρα!:slight_smile:

Ρε μην τσαντίζεστε, να αγαπιέστε και ν’ ακούτε blackmetal.

Θέλω να δω τι επίδραση θα έχει στην απόδοσή μου το alcohol cocktail που κατανάλωσα χτες.