παιδιά, υπάρχουν και τηλέφωνα :p. καλώς ή κακώς, δεν είμαστε συνέχεια ονλάην.
έλειπα κι εγώ σήμερα από νωρίς το πρωί (πριν λίγο γύρισα) και δεν είδα τι είχε γίνει. ο mule ήταν να έρθει, αλλά αφού είπε ο θανάσης σε φίλο του, του μίλησα τώρα και του πα να μην έρθει. εγώ δεν έχω πρόβλημα να κάνουμε αλλαγές, αλλά με τόσο κρύο, υπάρχει θέμα είναι η αλήθεια.
Μύλος έγινε…:?
Είναι αλήθεια Tyler πως τις τελευταίες μέρες δεν έμπαινα τακτικά αλλά χθες ρώτησα τι παίζει τελικά και το πρωί μπήκα πριν να μου απαντησει ο Θόργκαλ. Παρ’ όλα αυτά επιβεβαίωσα τηλεφωνικά στον Dude αλλά και αυτός ήταν εκτός και δεν μπορούσε να ενημερώσει το θρεντ. Όταν ο Dude ξαναμπήκε είσασταν ήδη 14 και με θεωρούσατε αμφίβολο οπότε -με δεδομένο πως παίζουμε και αύριο- του είπα πως δεν πειράζει και ας μην παίξω σήμερα…
Παρ’ όλα αυτά από το χθεσινό μου ποστ νομίζω πως ήταν ξεκάθαρο πως αν υπήρχε θέση μπορούσα να έρθω.
Τεσπα, θα προσπαθώ αν μπορώ να επιβεβαιώνω όσο νωρίτερα γίνεται και αυτό ε’ιναι κάτι που καλό θα είναι να το προσπαθούμε γενικότερα, ειδικά για να μην κρεμάμε και όποιον κλέινει γήπεδο.
Δεν πειράζει, το μόνο άσχημο είναι πως δεν θα έχω αύριο Κρισπ, Tyler και Tραμπάκουλα για να συγκροτήσουμε και πάλι την “ομάδα που κερδίζει” :(
Μ’ άρεσε το ματσάκι σήμερα, είχε την πλάκα του εξαιτίας καιρικών συνθηκών.
Αλλά επειδή κάποια πράματα δεν αλλάζουν ποτέ, πάλι λόμπα, πάλι δοκάρι, γαμώ το σπιτάκι σου κωλόμπαλα!
Nαι, ξεκαθαρο ηταν, γι’αυτο και γω ακυρωσα τους 2 δικους μου (που τους ειχα κλεισει 2μερες πριν…) για να ερθετε εσυ με τον Στελιο που δηλωσατε στο τελος. Γιατι πιστευω πως ειναι καλυτερο να μαζευομαστε οσο το δυνατον περισσοτεροι απο δω μεσα.
Ελα ομως και λιγο στη θεση μου. Απο τη μια ενιωθα σκατα που ειχα ριξει ακυρο στους δικους μου και απο την αλλη εβλεπα τελικα να μην συμπληρωνουμε αφου δεν υπηρχε καμια ενημερωση απο εσενα πως τελικα μπορεις (πως υποτιθεται οτι ηξερα οτι τελικα θα ερθεις?:?). Βλεποντας πως μπορει να χαλασει το παιχνιδι εξαιτιας αυτου, βρηκα 14ο για να ειμαστε ΟΚ.
Δεν μπορουσα να φανταστω τι μπορει να εχει συμβει 2 ωρες πριν παιξουμε. Και ειναι αρκετα εκνευριστικο αυτο για οποιον κανονιζει… Στην τελικη αν δεν ειχα κανει ΚΑΜΙΑ απολυτως κινηση σημερα θα κατεβαιναμε 16 σ’ενα γηπεδο που με το ζορι μπορουμε να παιξουμε 7χ7 και θα ταν παλι σκατα το ματσακι…
Anyway, ελπιζω απλως την επομενη φορα να υπαρχει καλυτερη επικοινωνια απο ολους μας.
Συμφωνώ πως καλό είναι από τουλάχιστον μία ή και δύο μέρες πριν να έχει ξεκαθαρίσει πόσοι είμαστε ειδικά για αυτόν που κανονίζει με το γήπεδο (αυτό έγραψα και εγώ) και πως καλό είναι να έχουμε προτεραιότητα οι φορουμικοί στο να παίζουμε.
Το μπέρδεμα έγινε προφανώς στο πως εσύ περίμενες ποστ από εμένα Σάββατο μεσημέρι μετά την απάντηση σου πως ακύρωσες τους δύο δικούς σου (κάτι που έτσι και αλλιώς δεν μου ήταν και εμένα ευχάριστο [-X) που να λέω “ΟΚ έρχομαι”. Εκεί ισχύει αυτό που έγραψε ο Dude πως δεν μπορεί κανείς να είναι όλη μέρα online, εγώ ενημερώθηκα για το ποστ σου τηλεφωνικά από τον Dude και του είχα πεί ΟΚ. Μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα ποστς και έκλεισες τους άλλους δύο. Ϊσως να έπρεπε να έλεγα στον Dude να ενημερώσει το θρεντ ή τουλάχιστον εσένα τηλεφωνικά όταν μίλησα εγώ μαζί του χθες το πρωί.
Τεσπα, συμφωνούμε πως καλύτερα είναι συμμετοχές και ομάδες να κλείνουν όσο γίνεται νωρίτερα!
προς το παρόν φαίνεται να χει καλύτερο καιρό απ τον χτεσινό, άντε να δούμε…
αν θελήσει κάποιος φορουμίτης να ρθει, ας με πάρει τηλέφωνο (αν δεν το χει, ας το ζητήσει εδώ, όλο και κάποιος θα το χει) μέχρι τις 3:15, γιατί θα είμαι οφφλάην μέχρι το τόπι.
Eγώ ψήνομαι για Σάββατο και θα είναι και μία καλή ευκαιρία να συζητήσουμε το θέμα 8Χ8, να μετρηθούμε πόσοι μαζευόμαστε τακτικά, ποιές μέρες βολεύουν τον καθένα κλπ.