Η μάχη των τιτάνων

ο φίλος μου δεν μπορεί τελικά

[SIZE=“5”]ΜΕΣΑ ΓΑΜΩΤΕΝ![/SIZE]

Αν χρειαστει φερνω και φιλο

Όχι κουλ, 12 είμαστε:

mule
tramp
shaman
chrisp
ramaya
thorgal
samis
xemnas
φίλος dude
shadowcaster
original1924
Keeper21

__Επιβεβαιώνω τις πληροφορίες του ΚρίσΠ :D.

__Μιάς όμως που περιμένετε απάντηση και από Monte (hey mate! long time no seen :)), αν τον βολέψει ευπρόσδεκτος, άλλωστε εγώ είμαι παλιός τραυματίας και θα παίξω φλώρικα, οποτε αν είναι παίζω και ως χρυσή αλλάγη στο 80’… :stuck_out_tongue:

__Κίπερ21, τέρμα θα παίξεις; :stuck_out_tongue:

[SIZE=“6”]οφ δε[/SIZE]

:stuck_out_tongue:

Παιδια μηπως γινεται να βαλετε ενα ερωτηματικο διπλα σ εμενα γτ προεκυψε κατι επειγον κ θα ξερω αυριο σιγουρα αν θα μπορω να ερθω…

Ω ΝΑΙ!! :smiley: :stuck_out_tongue:

Πω, απο τον Αγ. Δημητριο, ολοκληρο ταξιδι με μετρο #-o

[ul]Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο Xemnas (ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
[/ul]

[ul]Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο Xemnas (ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
[/ul]

[CENTER]----- :stuck_out_tongue: ---------- :smiley: ---------- :stuck_out_tongue: ---------- :lol: ----------- :stuck_out_tongue: ---------- :smiley: ---------- :stuck_out_tongue: -----[/CENTER]

υ.γ. άρα και με το ερωτηματικό του Ramaya και με Μόντε να μην έχει επιβεβαιώσει ίσως πάμε για 5χ5… εγώ κατά 95% μέσα, περιμένω και ένα τηλεφώνημα, αλλά έρθω, δόντ γόρι

σιγά το ταξίδι! κανένα μισάωρο είναι, δεν θέλω γκρίνιες!!!

Θα ερθω και ολοι θα παρετε μια γευση απο το φανταστικο αριστερο μου ποδι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

foot fetish… :-k:lol:

Eπειδή τα ερωτηματικά με φοβίζουν είπα σε φίλο-συμπαίκτη να έρθει.
Αθλητικό παληκάρι, τρέχει ασταμάτητα και έχασε και λόγω δουλειάς το αποψινό δικό μας και έχει όρεξη. Καλό παιδί, δεν κλωτσάει κλπ. ταιριάζει στο κλίμα.
ώρα αν κάποιοι αποφασίσετε πως τελικά θα έρθετε και είναι υπεράριθμος πείτε μου να τον ακυρώσω

Καλά έκανες. :wink:

mule
φίλος Mule
tramp
shaman
chrisp
thorgal
samis
xemnas
φίλος dude
shadowcaster
original1924
Keeper21

ramaya (?)
montecristo (?)

Παιδες εγω ειμαι ηδη χτυπημενος κ σημερα ΄παιζω σε πρωταθλημα ημιτελικο με τν ομαδα μου στα Βρλησσια… Σε 7χ7. Δν μπορω να το χασω… Θα δω πως θα ειναι το ποδι μου κ θα σασ πω απλα τωρα δν μπορω να ξερω… Ελπιζω να μη με κοψει στα 2 κανενας τσουρουκας. Wish me Luck Brothers!!

άκυρο εγώ για μπάλα προέκυψε δουλειά.

Ειμαι με παγο στο ποδι παιδια κ δυσκολευομαι να το πατησω… Ακυρος κ εγω…:?:?:?

Να πω στον δικο μου μετα απτις 2 ακυρωσεις?
Εχουμε και το +1 του Mule oποτε ειμαστε κομπλε.

Πες και στον δικό σου να είμαστε σίγουροι.

παίδες, δεν παίζω, αλλά το γηπεδάκι είναι για 5χ5 ε :stuck_out_tongue:

Του Καραπιάλη?
Πιάνει άνετα και 6Χ6.

Keeper πες στον δικό σου.

12 μετράω :expressionless:

εδιτ: α τσου, ακύρωσε ο ορίτζιναλ, οκ