αν θελει κανεις να παμε μαζι ας μου πει
να περάσω απ το γνωστό μέρος κατά τις 8?
8 δεν παιζουμε? μηπως λιγο νωριτερα?
α τωρα τσεκαρα πισω και ειδα οτι παιζουμε 8μισι, οποτε 8 στο γνωστο μερος…
μεγάλο ματς σήμερα
τα δωσαμε ολα στο 1ο ημιχρονο.στο β’ κατσαμε κι απο λιγο να την παθουμε… δειξαμε ομως χαρακτηρα και το πηραμε το ματσακι…
H ισορροπία του παιχνιδιού άλλαξε εντελώς όταν γίναμε εξάδες…
Αλλά ειδικά στο Β’ ήμουν κακός με αποκορύφωμα την τσουρουκιά που τους έδωσα στο πιάτο το τελευταίο τους γκολ… #-o#-o
Δεν με είχα ικανό για τέτοιο χοντρό λάθος…
Ευτυχώς βοήθησε αρκετά ο Αναστάσης που έφερα και ήταν και πολύ καλός ο Κρισπ (ειδικά στο Α’) που σε κάποιες φάσεις βρισκόταν να παλεύει μόνος του.
__EΠ! Δε θέλω τέτοια!! …ξέρω ποιόν πας να “φωτογραφήσεις”! :lol:
__ΑΛΛΑ κάνεις λάθος… οι ισορροποίες άλλαξαν στο β’ ημίχρονο, όχι όταν μπήκα εγώ (πριν το ημίχρονο για όσους δεν ξέρουν). Οπότε, ή φταίει το γήπεδο (:lol:), ή εσείς που τα είχατε φτύσει (μιας και η ομάδα των νέων ήταν η άλλη :lol:) στο β’, ή που με έσπρωχνες στην επίθεση γιατί τα είχες φτύσει για να τρέξεις μπροστά ενώ η θέση μου είναι πιο πίσω, ή γιατί όταν μου έδινες οδηγίες για να καλύψω χώρους έλεγες “Ξέμνα! τρέχα μπροστά! Ξέμνας, γέμισε κέντρο! Πάνω του ΞΕΜΝΑ!! …ρε Κρίσπ, πες κάτι στον Ξέμνα, δεν ακούει καθόλου λέμε!!” :lol: :lol: :lol:
__Πιό σοβαρά τώρα, παίδες ωραίο παιχνίδι και ωραία διάθεση! Το παιδί με τα μωβ ήταν λίγο πιο σκληρός στο παιχίδι του, αλλά και πάλι ωραίος… ίσως φταίει και που δεν συστηθήκαμε :p. Πολύ καλός και ο Αναστάσης που έφερες Mule, όντως! Και ωραίος τύπος.
__Το πόδι ανταποκρίθηκε πολύ καλά (αν και πάλι έπαιζα συγκρατημένα γιατί τώρα έγινε εντελώς καλά), οπότε, πάμε και γι’ άλλα παίδες! 8)
1ον ζηλεύω…
2ον πείτε μου πόσες φορές τράνταξε τα δοκάρια ο σαμανάκος…?:lol:
Παιζει και να ημουν ο μικροτερος και ο κοντοτερος χθες #-o
και ο μόνος που νόμιζε ότι είναι τζάμπα το γήπεδο :roll: :lol:
ποιός φόραγε μωβ χθες ρε σεις? ο φίλος ντουντ? κουλ είναι γενικά, δε χώνεται άτσαλα.
τάηλερ δεν είχαμε δοκάρι χθες 8)
πες μου ότι είχαμε Goal…
γάμα τα, περνάω άγκολη περίοδο. εδώ και ΔΥΟ ΜΑΤΣ
μωβ είχε ο φίλος κηπερ νομίζω.
πιστευω ειμαι ειμαι οκ
για την επομενη μαχη
αντε για μαζευτειτε
να δουμε τι γινεται
1)smaniac
:lol::lol::lol3::lol3:
Παίζει όντως να σε είπα Ξέμνα κάποιες φορές στο Β’ ενώ σε ξέρω και από παλιότερα! #-o
ΟΚ, είπαμε, ήμασταν η ομάδα των πουρών, της ηλικίας είναι, αν θέλεις την άλλη φορά παίξε με τα νιάτα απέναντι πάντως συνήθως εμείς κερδίζουμε! :har:
Πάντως σοβαρά και χωρίς να φωτογραφίζω κανέναν, απλά με τις εξάδες το παιχνίδι έγινε πιό χαοτικό δεν τηρούνταν θέσεις ούτε για πλάκα!
Και απόψε ήταν πολύ καλός σε ένα επικό ματς 5-5 με ισοφάριση στο τέλος που παίξαμε στο πρωταθληματάκι που συμμετέχουμε και την Πέμπτη παίζουμε προημιτελικό.
Ευχηθείτε μας καλή τύχη!
1)smaniac
2)μανος87
υγ: καλη τυχη μγιουλ!
1)smaniac
2)μανος87
3)shaman
να πούμε και καμιά ημερομηνία ε? καθημερινές μπορείτε? βραδάκι.
1)smaniac
2)μανος87
3)shaman
4)Μule
Mε την έννοια πως γενικά ψήνομαι, αλλά αν δεν πούμε για πότε μιλάμε αυτό παραμένει θεωρητικό. Εγώ γουστάρω καθημερινές βράδια αλλά την επόμενη εβδομάδα ελπίζω να παίζω με τους δικούς μου κάποιο βράδυ (αν κερδίσουμε την Πέμπτη :roll:, Μάνο ευχαριστώ! :)) και την Τρίτη είναι το Eject όπου λογικά θα πάμε αρκετοί από εδώ.
Για αρχίστε να λέτε όλοι μέρες/ώρες που βολεύουν…
1)smaniac
2)μανος87
3)shaman
4)Μule
5)chrisp
Καθημερινές μετά τις 8 (και γενικά μετά τις 8 λόγω ζέστης).
Δυο λόγια για το ματς της κυριακής:
Η ομάδα έπαιξε απίθανη μπάλα στο α’ ημίχρονο. Γκολ με κάθε τρόπο, από φάουλ, από αντεπιθέσεις, από τακουνάκια, από μακρινά σουτ ακόμα και με βουντού για να βάλουν οι άλλοι αυτογκολ. Ε, μετά απ’ όλα αυτά τα φτύσαμε λίγο και χαλαρώσαμε, εξ’ ου και η μείωση του σκορ. Αλλά όλοι είδαν ποιοι ήταν οι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ του ματς.
Έδιτ:
Να σημειωθεί τεράστια μανογουορική εμφάνιση Τραμπ-εκενμπάουερ που σκόρπιζε την απογοήτευση στα αντίπαλα φορ και εν συνεχεία για να τους αποτελειώσει σκόραρε και δυο γκολάρες.