εκείνο που πήγαμε κι έλεγες την άλλη φορά να βρούμε πιο μακριά?
δεν πήρα σε κείνο. το θέμα είναι να προλάβει να ναι περισσό ο τραμπάκουλας στις 6 παρά 5, όχι να παίξουμε μέχρι τις 5μιση. άμα είναι, βρίσκω κ στην αρκαδία :P.
2 ώρες παίρνω τηλέφωνα, έφαγα Χ από παντού (για 6χ6, 7χ7). ο λακης μου πε θα με παρει αύριο που θα ξέρουν αν έχει πρωτάθλημα εκείνη την ώρα. btw, το 7χ7 του λάκη το θυμάμαι σχεδόν όσο και του καραπιάλη, εξού και το σχόλιο για την τιμή…
αν έχει όρεξη κάποιος άλλος να ψάξει, ευχαρίστως.
παλιά έπαιζα συνέχεια 8χ8 στου Ντανιελ Μπατίστα στο Μενίδι και ξέρω σίγουρα πως έχει και ένα 6χ6 (βαριά 7χ7). δεν έχω όμως τηλέφωνο…
μμμ, είχαμε πάει και με τον μάνο μια μέρα προς τα κει.
θυμάσαι την επίσημη ονομασία?
λοιπόν, προς τα κει έχει πολλά γήπεδα. έκλεισα σ’ αυτό που είδα ότι είναι πιο κοντά στην εθνική. [U]εδώ[/U] παίζουμε, 6χ6 στις 4-5:30 (80 ευρώ). να δούμε τι σκατά λέει και δαύτο. άντε, πρέπει να αρχίσετε να μου κολλάτε ένσημα σε λίγο.
dude
φίλος dude no1
φίλος dude no2
σίχαμαν
κολοκυθοκεφτές
κρισπίνι
keyser
keyser bro
HopeRidesAlone
ανώριμος
arsène lumpin (?)
του παχατουρίδη είναι. παίζουν κάτι φίλοι μου εκεί και μου λένε πως είναι ωραία γήπεδα.
:-k
[SPOILER]\:D/[/SPOILER]
μλκ αυτό πήγα να πω :lol:
του ΜΑΕΒΙΟΥΣ :!:
εχω συγγενεις στην αυτραλια παμε να παιξουμε εκει.
οι φωτο του γηπεδου ειναι λες και τα γηπεδακια ειναι στην αυστραλια:lol::lol:
σήμερα λέγαμε με τον σπύρο για την αφεντιά σου :p.
του πα ότι τελευταία φορά σε είδε ανθρώπινο μάτι κάπου στη μακεδονία :-s.
άσε τα σάπια και λέγε αν θα ρθεις τώρα 8).
μετα πηγα κρητη χρειαζομουν ξεκουραση
δεν θα ερθω ρε νικ κατσε να κανω καμια προπονησουλα
και απο την αλλη βδομαδα βλεπουμε8)
__Και πώς πάει εκεί κάποιος χωρίς αμάξι…? (κρίμα να μην είναι διαθέσιμο εκείνο δίπλα στο μετρό Χαλανδρίου)
[SPOILER]DudeMobil?:roll::lol:[/SPOILER]
Κι εγώ δεν το ξέρω καθόλου το γηπεδάκι. Αν είναι να συναντηθούμε κάπου, να πάμε μπούγιο…
κανείς δεν το ξέρει το γηπεδάκι βασικά :P.
όσοι έχουν αμάξι, ας δούνε τον χάρτη. επίτηδες πήρα σ’ αυτό που ναι κοντά στην εθνική, να το βρούμε όλοι εύκολα (ούτε γω έχω πάει ποτέ). εμείς που μαστε ιωνία, περισσό, γαλάτσι κτλ δε χρειάζεται να μπούμε εθνική εννοείται. πιάνουμε τατοϊου, περνάμε πάνω από την αττική, περνάμε πάνω από την εθνική και μετά από λίγο φτάνουμε.
όποιος δεν έχει αμάξι, ας μιλήσει εδώ για να ξέρουμε (ήδη μου χει πει ο λουπέν - αν έρθει).
shadowcaster, αυτό σημαίνει ότι σε περιμένουμε? 8)
ο άλλος λέει θέλει προπόνηση… λες και την χρειάζεσαι για να παίξεις μαζί μας ρε :lol: σε περιμένουμε με ανοιχτά τα πόδια από νεξτ γουήκ.
dude
φίλος dude no1
φίλος dude no2
σίχαμαν
κολοκυθοκεφτές
κρισπίνι
keyser
keyser bro
HopeRidesAlone
ανώριμοςShadowcaster (?)
arsène lumpin (?)
ψ. shadowcaster, είναι κοντά στον προαστιακό αχαρνών :P.
Δεν είναι προαστιακός, είναι η γραμμή του ΟΣΕ Αθήνα-Χαλκίδα (αυτή που παίρνουμε για Terra Vibe) και έχει τρένο από τον Σταθμό Λαρίσης στις 15.22 το οποίο υποθετικά φτάνει Αχαρνές στις 15.33. Βάζουμε και το περπάτημα από τον σταθμό τους τρένου μέχρι το γήπεδο και είμαστε ΟΚ.
[B]Γραμμή: ΑΘΗΝΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ
01-04-2009 έως 31-12-2010[/B]
Δρομολογίου: 1548
α σωστός, καλήφας (τικετο? αν και θυμάμαι λίγα). τώρα την απόσταση δε μπορώ να την υπολογίσω ακριβώς, αλλά θυμάμαι από ποιό ύψος περνάνε οι γραμμές του τρένου εκεί και δεν είναι πολύ μακριά. όποιος θέλει μεταφορά όμως, να πει ε.
Υπολογίζω 20λεπτο περπάτημα με σταθερό ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ βήμα. 8)
Τικέτο παίζει νάναι 2-2κάτι.
- ένας λίγο καλύτερος χάρτης:
Άκυρο. Έχω παίξει γύρω στα 3 πρωταθλήματα στο παραντάιζ.
Όσοι πάνε με αμάξι από αθήνα, μπαίνουν δεξιά στην έξοδο του ΕΚΕΠ της μεταμόρρφωσης, μετά αριστερά πάνω από τη γέφυρα βγαίνουν Τατοϊου, και μετά γύρω στα 500 μέτρα, μετά από μια στροφή που έχει, έχει ταμπελίτσα στο αριστερό τους χέρι. Ε, μετά ακολουθούν ταμπέλες και φτάνουν γρήγορα.
Υπολογίζω 20λεπτο περπάτημα με σταθερό ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ βήμα.
ναι και αν ξεκινισετε τωρα με τα ποδια με πληρη εξοπλισμο
(ποδοσφαιρικα\καλτσες\πετσετα κτλ)σε 1-2 μερες θα
εισαστε εκει το θεμα ειναι να μη συμπιπτουν τα "ΚΑΡΝΕΙΑ"
και ματαιωθει η πορεια:lol::lol:
ο χάρτης μου ήταν για όσους έρχονται με αυτοκίνητο [-X
μιλάμε για άτομα που έρχονται σε φορουμικές μπάλες τα τελευταία χρόνια. περιλαμβάνεσαι σε αυτούς?