Χαχα οκ.
Ρε φίλε, θα προλάβαινα οριακά γιατί έχω κανονισμένα πράγματα μετά, αν ήταν ντιέγκο ή καραπιάλη. Τώρα κάηκε…τι να κάνω ρε γμτ, είμαι πολυάσχολο ρεμάλι.
Χαχα οκ.
Ρε φίλε, θα προλάβαινα οριακά γιατί έχω κανονισμένα πράγματα μετά, αν ήταν ντιέγκο ή καραπιάλη. Τώρα κάηκε…τι να κάνω ρε γμτ, είμαι πολυάσχολο ρεμάλι.
dude
φίλος dude no1
φίλος dude no2
σίχαμαν
κολοκυθοκεφτές
κρισπίνι
keyser
keyser bro
HopeRidesAlone
ανώριμος
Sεντονοwcaster (95%)
arsène lumpin (?)
λοιπόν, η επόμενη φορουμόμπαλα αφιερωμένη στον ρεδ ραμ ε.
μας λες πότε μπορείς και κανονίζουμε :P.
πολυάσχολος και ρεμάλι, δεν πάνε μαζί.
Ok, done εγω, θα παιξω με μπλουζακι redram μεσα απο τη φανελα…
dude
φίλος dude no1
φίλος dude no2
σίχαμαν
κολοκυθοκεφτές
κρισπίνι
keyser
keyser bro
HopeRidesAlone
ανώριμος
Jose lupinioSεντονοwcaster (95%)
οπότε με shadowcaster κλείσαμε. niiiiiiiiice
έχω πολλά νεύρα και καινούργια παπούτσια. προειδοποιώ για πολλές μυταρόλες. φέρτε και τα κράνη απ’ το paintball.
__Tramp, ετοιμάσου να τους κατατροπώσουμε στην άμυνα! Dude, φρόνιμα εσύ!! :lol: Εμένα θα μου φέρεσαι με στοργή και προδέρμ!
Trio dudes
Keyser bros
lupinio
tramp
chrisp
scaster
shamanopumpkins
hope
E?
για τσόντα το βλέπω, αλλά οκ.
Τι έγινε, το ρίξατε όλοι στην προετοιμασία?
Δηλώσεις δεν έχει?
φοβόμαστε μην μας καλέσει ο αθλητικός δικαστής γιά προσβολή του αθλήματος
Ωχ σωστά, φερμουάρ κι εγώ.
__Παίδες συγνώμη, αλλά υπήρξε εμπλοκή!
__Οχι δε το κάνω για αντίποινα που μας βραχυκυκλώνετε τις μπασκετοσυναντήσεις! Πρέπει να είμαι 2:30 στη Συγγρού ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και φοβάμαι ότι δε θα προλάβω… ΦΤΟΥ! #-o
__Θα ενημερώσω και με sms αργότερα, μόλις το έμαθα (πριν από 35’) και βρήκα σύνδεση στο ίντερνετ (τώρα), ενημέρωσα… :?
Περιμενω φοτο Keyser με προβατα που μας εκλεισαν το δρομο προς το γηπεδο σε αυτη την μετα-Τσερνομπιλ περιοχη που κλεισαμε το γηπεδο(σε ειδα απο το πισω καθισμα, πηρες φοτος, ΝΑΙ:D)
Hail σε ολους σημερα, special αναφορα σε μας τους μετα-paintball μαχητες που αν και πτωματα καταφεραμε να παιξουμε δυνατη μπαλα ανα διαστηματα+ αδερφια Keyser, μπαλαρες και να ερχονται πιο συχνα…
Επισης hail σε οποιον με μουτζωσε και εφυγα με ενα χτυπημενο καλαμι, ενα γδαρμενο γονατο, μια κοκκινιλα απο μπαλα στο λαιμο+ ενα σαγονι και μια μυτη που πονανε ακομα λογω μπαλας στη μαπα(τα 2 τελευταια προιντα του κατσικοποδαρου δουδ-ΣΗΜΑΔΕΥΕ ΚΑΛΑ ΓΑΜΩ!:p)
αντε και στην επομενη, τσιρς\m/
__Μα σημάδευε, σημάδευε… …ΕΣΕΝΑ :lol: :lol: σχέδιο για να σε παροπλίσει! :lol: :lol:
__Οσο για εμένα που δεν ήρθα τελευταία στιγμή ([B]βαριά[/B] τσάντα που κουβαλούσα):
[CENTER][/CENTER]
…επικαλαμίδες, ΤΣΕΚ.
…κάλτσες, ΤΣΕΚ.
…σορτάκι, ΤΣΕΚ.
…μπλουζάκι, ΤΣΕΚ.
…ζακέτα+κασκόλ για να μην κρυώσω μετά, ΤΣΕΚ.
…παπούτσια, ΤΣΕΚ.
…αντιμασχαληλικό, ΤΣΕΚ.
…βιογραφικό κλπ για συνάντηση, ΤΣΕΚ
…αλλά ΤΣΑΑΑΑΑΚ, ήρθε το cd που φαίνεται αριστερά και μου είπε “μπάλα σήμερα, ΤΣΟΥΚ”
__Ετσι και με αποδείξεις (φωτό της ημέρας εκείνης), για να μη λέτε ότι είμαι θεατρίνος
Aσε ρε Πελε
:lol: :lol:
:oops::oops:
:lol: :lol:
:D[/CENTER]
TI ANTIMAΣΧΑΛΙΚΟ ΡΕ!!!???
__Για μετά τον αγώνα, όχι για πριν. Κατα τη διάρκεια είναι κι αυτό ένα -όντως- βρώμικο κόλπο σαν κι εκείνο με το σημάδι του dude, που ρίχνει νοκ-άουτ τους αντιπάλους. :lol: ΜΑΣΧΑΛΗΛΑ!! :lol: (πιφ )