Η μάχη των τιτάνων

shadow, κάτι μπέρδεψες (λογικό βέβαια). με τον λουπέν είμασταν, εχμ, πως το λένε…

συμπαίκτες!

__α. :-s

__#-o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

__Οκ, οκ, την πάτησα, χαχαχαχα, ε, μα με αυτά που διάβαζα, νόμιζα ότι πήραμε τον Λούπεν αλλαγή (για να αντισταθμίσει την έλλειψή μου -ΛΟΛ!).

:lol:
το ηθικο διδαγμα της ημερας πλεον, οποιος ειναι μαζι με δουδ κινδυνευει…οποιος ειναι αντιπαλος…ας κανει μια ασφαλεια ζωης απο τωρα πριν παιξεi…:stuck_out_tongue:

Επιβεβαιώθηκε τελικά.6 εναντίον 5 και δεν μπορούσαμε να τους νικήσουμε:p.
Την επόμενη φορά ο φίλος dude no1 θα υποβληθεί σε ντόπινγκ κοντρόλ. Έπαιζε paintball το Σάββατο και την Κυριακή έτρεχε πάνω κάτω σε όλο το γήπεδο. Μόνο με ντόπα γίνονται αυτά.

Και για ακόμη μια φορά σόρυ στον Λούπιν που τον σακάτεψα λιγάκι(ειδικά στο τέλος).

αυτο με τις μασχαλες μη το γελατε καθολου, εχω χασει ματς σε μπητς σοκερ γιατι κυριολεκτικα δεν μπορουσα να πλησιασω τυπο που ΕΖΕΧΝΕ…να πλησιασω ε, οχι να μαρκαρω
ξερω, εδω δεν ειναι μπητς σοκερ αλλα πιστεψτε με, ο τυπος και σε 5χ5 δε θα ειχε προβλημα να αναχαιτησει διμοιρια λοκατζηδων, χωρις αντι-ασφυξιογονες μασκες

:stuck_out_tongue:

δεν με σακατεψες εσυ αλλα ο αποπανως εις διπλουν μαλιστα

αλλα εφοσον βγηκαμε απο το γηπεδο περπατωντας, ολα ζαχαρη, αναμενω επομενη τιτανομαχια-γιατι προχτες ναι, ηταν Τιτανομαχια- και σε μεγαλο γηπεδο τωρα…

__Ωραία, ελάτε να παίξουμε τώρα που θα λείπει ο Dude (και οι φίλοι του;)! :lol: :lol: (πάει για Θεσσαλονικοτιτανομαχία το ΠΣΚ)

__ΕΠ! λίγα λόγια για ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗ των τιτανομαχιών… :oops: :smiley: (dude, we love you dude :D)

Kανονιστε για Σαββατο μεσημερακι ρεε… πλζ… :frowning:

εγώ προτείνω κυριακή κατά τις 5 πάντως :stuck_out_tongue:

εγω πσηνω κυριακη…

Lupin, δυστυχώς δεν έχω φώτος με τα ζουλοπρόβατα, γιατί τράβαγα βίντεο…:stuck_out_tongue:
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποια στιγμή…

Για ΣΚ δεν ξέρω σίγουρα εγώ. Θα απαντήσω τελευταία στιγμή, γιατί τρέχουν κάποιες υποχρεώσεις…

ανέβασε το βίδεο ντε. ΣΟΥΡΕΑΛ καταστάσεις λέμενζ.

εγώ από το πρώτο πεντάλεπτο πάλευα με το έμφραγμα, δεν το περίμενα τόσο χάλια αν και η αποχή ήταν μεγάλη (ένα παιχνίδι από τον ιούνιο…). τέσπα, δίνω όρκο νίκης γιά την επόμενη φορά :stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω γιατί το λες για πλάκα…
Εγώ αν κανονιστεί μπάλα τη Κυριακή παίζω, το Σάββατο είναι το ντέρμπυ.

Εγω παιζω οποτε να’ναι. Χεστηκα για το ντερμπυ.

[SPOILER]Σιγα την κωλοφυλλαδα[/SPOILER]

μα δεν το λέω για πλάκα!

Μετρατε συμμετοχες για κυριακη μπας και κλεισουμε

lupin
Thorgal
Dude
Mule

Λοιπόν, ιδού το βίντεο με τα ζουλοπρόβατα που μας περικύκλωσαν την Κυριακή ενώ πηγαίναμε για μπάλα:

Η μαλακία είναι ότι το έκλεισα νωρίς το βίντεο, ενώ θα μπορούσα να τράβαγα και τον Πακιστάνο-βοσκό…
Την επόμενη φορα :stuck_out_tongue:

:lol::lol:

μαρεσε το κειμενακι απο κατω,:lol:

κυριακη αμα κανονισθει, να γινει μεταξυ 4-6 που μπορει και δουδ(αν και δεν το βλεπω να προχωραει)

Τα καλύτερα έχασα! :lol:

Αλλά θα είχε πιό πολλή πλάκα να εισέβαλε το κοπάδι στο “πεδίο” του paintball τη προηγούμενη μέρα! :roll::lol::lol: