Η μάχη των τιτάνων

Εγω μπορω αλλα νωρις δλδ μεχρι 7 να χουμε τελειωσει και μπορω και 1-2 φιλους μαλλον αν χρειαστει,για καποιο λογο ομως σνομπαρετε τις μπαλες που ερχομαι…

[SPOILER]

[/SPOILER]

Σε περίπτωση που οι εκλογές πάνε και το επόμενο σ/κ, είμαι ετοιμόμαχος για κυριακή 8)

Για πείτε!

Σόρρυ για το δουβλεποστ, αλλά κανείς ρε; :stuck_out_tongue:

το σαββατο με βολευει εμενα.κυριακη θα ηθελα μπασκετακι…

Σάββατο είναι οι DEP…και φαίνεται από την μεγάλη κίνηση πόσοι ψήνονται :stuck_out_tongue:

Πάλι double post, αλλά αφού βλέπω ότι για σάββατο είστε οι περισσότεροι. Και ο σάμαν μέσα. Για μεσημεράκι.

για πείτε.

Αν ειναι για Σαββατο, ψηνομαι.

Ζεμνας , με ερωτηματικο. 8)

ΣΑΒΒΑΤΟ, δηλωστε για μεγαλο Ντιεγκο και μαχη, ας οργανωθουμε μην εισθε αδερφες!

Νωρίς γιατι εχει και Therion.

Mέσα. 8)

Lupin
Xemnas
Pumpkin

ετσι ρε τιμιοτιτα, παμε
\m/

Lupin
Xemnas
Pumpkin
montecristo-Μονο Σαββατο

Xμμμ…Δωστε κανα ινφο. Που παιζετε συνηθως/τιμη/ποτε δινουμε τα λεφτα/πως παμε στο γηπεδο με συγκοινωνια.

παμε Diego σε χαλανδρι, κανα 7αρι το ατομο παει συνηθως max και οσο για το πως παμε, αμα ειναι ναρθεις ντοντ γουορυ, εχουμε αμαξια και μαζευουμε κοσμο απο μετρο χαλανδριου…ελα, ειμαστε οριακα 5 μεσα σε μολις 15 λεπτα, δηλωστε και οι γνωστοι τιμιοι να γινουμε λεμε
\m/

Oκ, μεσα αν ειναι ετσι. Τα λεφτα την μερα εκεινη τα δινουμε ε? Αρκει να κανονιστει και το ολο θεμα της μεταφορας και κομπλε.

Α και για τι ωρες μιλαμε? Δεν εχω καποιο προβλημα, απλα για να κανονιστω με τις οποιες υποχρεωσεις.

ε ακομα δεν ξερω ωρα, να δουμε αμα μαζευτει λαος και μετα βλεπουμε την ωρα, λογικα απογευματακι νωρις…λεφτα μετα το ματς!

Count me in, then :slight_smile:

Lupin
Xemnas
Pumpkin
montecristo-Μονο Σαββατο
Martian

Lupin
Xemnas
Pumpkin
montecristo-Μονο Σαββατο
Martian
Stelios-Μόνο Κυριακή