Η μάχη των τιτάνων

εμεις παντως με δικο μου φιλο θα εχουμε αμαξι, οπωτε κανονιζουμε να μαζεψουμε κανεναν απο μετρο χαλανδρι καθως ερχομαστε…

υποψην o σπαμαν εχει αμαξι,αφετηρια Γαλατσι

Ειμαστε 2!

Μαζέψτε και μενα. Χωραω και σε πορτ-παγκαζ. 8)

τουτου για τουλαχιστον 2 ατομα θα εχω εγω με το φιλο μου(δεν ξερω αν χωραει τριτος γιατι εχει μικρο αμαξι) αλλα οκ, θα τα βολεψουμε…παραλαβη τιτανων θα γινει απο μετρο χαλανδρι, 7 το απογευμα λογικα…θα το σιγουρεψουμε ποιοι με ποιους κτλ απο αυριο,don’t worry, παιζουν αρκετα οχηματα…xemnas+martian+keeper θα παραλαβω εγω λογικα αμα ειναι και μου πει ο φιλος μου πως ειμαστε οκ για 3 ατομα, αλλιως θα τα βρουμε απο αυριο για τον περισσευουμενο τιτανα…

Quiz:

Πως θα χωρεσεις 5 ‘Τιτανες’ σε μικρο αυτοκινητο? :smiley: :stuck_out_tongue:

ελπιζω οι 3 σας να ειστε μικροσωμοι τιτανες απλα:p

αλλιως ο τριτος και μεγαλυτερος θα παει με αλλον, διοτι οντως 5 τιτανες τιτανιου μεγενθους λιγο δυσκολο να χωρεσουν σε μικρο αμαξι…ειδωμεν

θα ξερω αυριο λογικα. αν ερθω θα φερω και οποιον θελει. περισσο μενω.

[COLOR=“Red”]Lupin
φιλος Lupin
HopeRidesAlone
dude
Xemnas
Pumpkin
Martian
montecristo
Stelios
Μule
Keeper
φίλος dude no1
shaman
Thorgal
tzamrock[/COLOR]

samis-ειμαι-gay-μεχρι-αποδειξεως-του-αντιθετου (?)

Sorry τωρα τοδα. Μπορω να φερω και γω οποιον θελει αλλα παραλαβη ΜΟΝΟ απο Μετρο Χολαργου ΑΥΣΤΗΡΩΣ!:smiley:

Edit: Προστεθηκε ο tzamrock και μπορουμε να φερουμε και φιλο αν δεν ερθει ο Σαμις. Δεν εχει ξαναρθει μαζι μας ο φιλος αλλα πιστευω οτι μπορει! Το εχουμε ανετα το 8χ8.

εγώ πάντως λέω να ρωτήσω τον νούμερο δύο απόψε, αν δεν έχετε πρόβλημα. πιστεύω ότι το δικαιούμαι :P.

αν έρθει ο σαμις, είμαστε ήδη 2 οχτάδες. προτιμώ να μαστε 18 για ευνόητους λόγους…

Ρε αληταράδες!

[COLOR=“Red”]Lupin
φιλος Lupin
HopeRidesAlone
dude
Xemnas
Pumpkin
Martian
montecristo
Stelios
Μule
Keeper
φίλος dude no1
shaman
Thorgal
tzamrock[/COLOR]
m[COLOR=“Yellow”]a[/COLOR]n[COLOR=“Yellow”]o[/COLOR]s[COLOR=“Yellow”]8[/COLOR]7

samis-ειμαι-gay-μεχρι-αποδειξεως-του-αντιθετου (?)

Ώπα, μόλις διαπίστωσα πως παίζουμε με τον ΜΠΑΟΥΓΚ Κυριακή 7:30 και όχι Σάββατο που νόμιζα… #-o

Άρα λυπάμαι αλλά μην με μετράτε… :frowning:

μιας και εχουμε εναν λιγοτερο-προσθετ εναν φιλο στη λιστα (δεν εχει ξαναερθει μαζι μας) - αν υπαρχει προβλημα μου το λετε κ τον κοβουμε…δεν παρεξηγιομαστε…:stuck_out_tongue:

Lupin
φιλος Lupin
HopeRidesAlone
dude
Xemnas
Pumpkin
Martian
montecristo
Stelios
Keeper
φίλος dude no1
shaman
Thorgal
tzamrock
φιλος tzamrock
manos87

νομιζω οτι κ ο φιλος dude -2 ειναι ευπροσδεκτος…

Ρε! Μόλις ετοιμαζόμουν να δηλώσω συμμετοχή!

E, χωρας!:slight_smile:

18 θελουμε!

και γω θα ειμαι οφ τελικα. παω γηπεδο να δω το ματς. μου βρηκαν εισιτηριο. τα λεμε στο επομενο.

samis, στην επομενη μαχη της σπυριαρας, your ass is mine biatche!

Μανο δηλωσε στη λιστα, 18αδα θεμε να ειμαστε κουλ -ισως χρειαστει καθε ομαδα να εχει απο μια αλλαγη, ψιλοαπαραιτητο οπως εχουμε παρατηρησει τις τελευταιες φορες-

και στη σπυριαρα και στην ασπρομαυρη class my ass… :stuck_out_tongue:

Lupin
φιλος Lupin
HopeRidesAlone
dude
Xemnas
Pumpkin
Martian
montecristo
Stelios
Keeper
φίλος dude no1
shaman
Thorgal
tzamrock
φιλος tzamrock
manos87
φίλος dude no2

εξακολουθώ να χω ένα μίνι ερωτηματικό για μένα, αύριο θα ξέρω σίγουρα. αυτή τη στιγμή με μένα είμαστε 17, δε μας χαλάει ένας ακόμα.

Εμένα μωρή γιατί δε με βάζεις, σου χω κάνει κάτι;