Η μάχη των τιτάνων

πρώτα πρώτα, αυτή ήταν μια γκέυ δήλωση του τύπου “περιμένω στη γωνία βλέποντας το θρεντ κι όταν συμπληρώσουν θα κάνω κλαψομούνικο ποστ ότι δεν με θέλουν στην παρέα τους τα υπόλοιπα αγοράκια” :stuck_out_tongue:

κατά τ’ άλλα, όποιος θέλει να παίξει, ας κάνει ένα γαμημένο κουότ για να συμπληρώσει το όνομά του, ήηημαρτοοον!

σε περιμένουμε.

ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ :):!:

Καλά λοιπόν!

Lupin
φιλος Lupin
HopeRidesAlone
dude
Xemnas
Pumpkin
Martian
montecristo
Stelios
Keeper
φίλος dude no1
shaman
Thorgal
tzamrock
φιλος tzamrock
manos87
φίλος dude no2
[B][SIZE=“7”]ΓΡΑΚΧΟΣ[/SIZE][/B]

Απ γιορς , μπίαααατς :!:

ok, έκλεισε το αδελφάτο.

πείτε ώρα/μερος ρε χαμούρηδες…

7.30 με 9.00, κυριακη σε Diego ρε γαβ γαβ…

Οσο για εσας-ναι ΕΣΑΣ- που δεν ερχεστε για να κατσετε σπιτι και να δειτε μπαλα ή να πατε γηπεδο, θελω την επομενη φορα σοβαρο σχολιο για το γεγονος οπου καποιος προτιμαει να ΒΛΕΠΕΙ μπαλα, αγνοωντας την προοπτικη να οντως ΠΑΙΞΕΙ…

post of the day.

Λούπιν και εγώ νιώθω άσχημα που δεν θα έρθω να παίξω, το ξέρεις πως πάντα γουστάρω να έρχομαι, πόσο μάλλον αυτή τη φορά που κατεβαίνει τόσος κόσμος (μέχρι και ο Γράκχος θα σας ξανατιμήσει μετά από καμία διετία! :p)

Αλλά εδώ μπαίνουν στη μέση [COLOR=“Red”]θρησκευτικοί[/COLOR] λόγοι! :stuck_out_tongue:
Aν παίζαμε αύριο εννοείται πως θα ερχόμουν!

:lol::lol: θα εκραζα αλλα ομολογω πως το εθεσες πετυχημενα

καλα τα λέει το παιδι. κ δώστε του κανα φιλακι τωρα, γιατι αν κανει καμια κηδεια ο ΠΑΟΚ, θα τον ξαναδουμε με τα λουλουδια την άνοιξη… :lol:

fixed :stuck_out_tongue:

ακυρος ο φιλος μου…

Lupin
φιλος Lupin
HopeRidesAlone
dude
Xemnas
Pumpkin
Martian
montecristo
Stelios
Keeper
φίλος dude no1
shaman
Thorgal
tzamrock
manos87
φίλος dude no2
ΓΡΑΚΧΟΣ

17 ειματσε…καλα ειναι…

16 είστε :stuck_out_tongue:

άκυρος κι εγώ τελικά, 2 βδομάδες αποχή είπε ο γιατρός… :confused:

κοιτάχτε αν θέλετε επιπλέον άτομα για σιγουριά, μήπως δεν έρθει κάποιος και καταστραφεί το παιχνιδι.

ίσως έρθω να γελάσω με τα χάλια σας.

Lupin
φιλος Lupin
HopeRidesAlone
Xemnas
Pumpkin
Martian
montecristo
Stelios
Keeper
φίλος dude no1
shaman
Thorgal
tzamrock
manos87
φίλος dude no2
βρετανικό κουνάμενο ατσάλι

Ωρα να κανονιστει μια και καλη και το μεταφορικο θεμα. Ποιος γλυκουλης συναδελφος τιτανας θα βοηθησει εναν απορο Αρειανο?

fixed :stuck_out_tongue:

Λοιπον, εγω μιλησα με δικο μου και μου ειπε πως ειμαστε οκ για 3 ατομα σε πισω καθισμα…οπωτε οποιοι ενδιαφερονται ας μου το πουν μια ωστε οι υπολοιποι να κανουν τα κουμαντα τους

Βασικά αυτό. Κοιτάχτε αν έχετε κανέναν επιπλέον να φέρετε και πείτε το εγκαίρως εδώ.

Lupin καβατζωνω ηδη μια θεση για το πισω τιτανοκαθισμα!

Και, οχι, δεν εχω καποιον φιλο/γνωστο να φερω μαζι. Και 16 ατομα καλα δεν ειμαστε?

οκ, keeper21+martian ηδη μεσα για αμαξι μου, το εχουμε αλλο ενα ατομο, ας μιλησει συντομα ομως…7 παρα 5 μετρο χαλανδρι ραντεβου, θα σας μαζεψουμε απο κει…οποιος επισης καθυστερησει θα γευθει δολοφονικο τακλιν μετα ολο δικο του(και αυτο ειναι δεσμευση)

Eρωτηση: Σταθμος Χαλανδριου εχει 2 εξοδους? Αν ναι, σε ποια θα βρεθουμε? Και τι χρωμα θα ειναι το τουτου? Οχι τπτ αλλο, αλλα θελω να αποφυγω τυχον δολοφονικα τακλιν στον αγωνα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

δεν θυμαμε τις εξοδους, το αμαξι νομιζω ειμαι μωβ(!) αλλα νο γουορις, θα σας δουμε στο δρομο, οπως ειπα και σε keeper21 πιο πριν…βρεθειτε σεις εκει, εχει και ο keeper21 το κινητο μου, θα τα βρουμε…επισης στο αμαξι μολις προστεθηκε η γρια πουτανα ο Γρακχος οπωτε εμεις κλεισαμε για μεταφορικα…οσοι λοιποι θελουν, ας το πουν εδω και οι εταιροι αμαξατοι ας κανονισουν ποιους θα παρουν κτλ