πρώτα πρώτα, αυτή ήταν μια γκέυ δήλωση του τύπου “περιμένω στη γωνία βλέποντας το θρεντ κι όταν συμπληρώσουν θα κάνω κλαψομούνικο ποστ ότι δεν με θέλουν στην παρέα τους τα υπόλοιπα αγοράκια”
κατά τ’ άλλα, όποιος θέλει να παίξει, ας κάνει ένα γαμημένο κουότ για να συμπληρώσει το όνομά του, ήηημαρτοοον!
Οσο για εσας-ναι ΕΣΑΣ- που δεν ερχεστε για να κατσετε σπιτι και να δειτε μπαλα ή να πατε γηπεδο, θελω την επομενη φορα σοβαρο σχολιο για το γεγονος οπου καποιος προτιμαει να ΒΛΕΠΕΙ μπαλα, αγνοωντας την προοπτικη να οντως ΠΑΙΞΕΙ…
Λούπιν και εγώ νιώθω άσχημα που δεν θα έρθω να παίξω, το ξέρεις πως πάντα γουστάρω να έρχομαι, πόσο μάλλον αυτή τη φορά που κατεβαίνει τόσος κόσμος (μέχρι και ο Γράκχος θα σας ξανατιμήσει μετά από καμία διετία! :p)
Αλλά εδώ μπαίνουν στη μέση [COLOR=“Red”]θρησκευτικοί[/COLOR] λόγοι!
Aν παίζαμε αύριο εννοείται πως θα ερχόμουν!
Λοιπον, εγω μιλησα με δικο μου και μου ειπε πως ειμαστε οκ για 3 ατομα σε πισω καθισμα…οπωτε οποιοι ενδιαφερονται ας μου το πουν μια ωστε οι υπολοιποι να κανουν τα κουμαντα τους
Eρωτηση: Σταθμος Χαλανδριου εχει 2 εξοδους? Αν ναι, σε ποια θα βρεθουμε? Και τι χρωμα θα ειναι το τουτου? Οχι τπτ αλλο, αλλα θελω να αποφυγω τυχον δολοφονικα τακλιν στον αγωνα
δεν θυμαμε τις εξοδους, το αμαξι νομιζω ειμαι μωβ(!) αλλα νο γουορις, θα σας δουμε στο δρομο, οπως ειπα και σε keeper21 πιο πριν…βρεθειτε σεις εκει, εχει και ο keeper21 το κινητο μου, θα τα βρουμε…επισης στο αμαξι μολις προστεθηκε η γρια πουτανα ο Γρακχος οπωτε εμεις κλεισαμε για μεταφορικα…οσοι λοιποι θελουν, ας το πουν εδω και οι εταιροι αμαξατοι ας κανονισουν ποιους θα παρουν κτλ