Mαζεψτε και μενα απο κει ρε 
Θα φοραω μπλουζα Βurzum, για να με βρειτε πιο ευκολα εκει στο μετρο 8)
Mαζεψτε και μενα απο κει ρε 
Θα φοραω μπλουζα Βurzum, για να με βρειτε πιο ευκολα εκει στο μετρο 8)
xemna, βρηκες μεσο?
οποιο παιδι δεν βρισκει μεσο, ας το ποσταρει εδω και οι αμαξωτοι να πουν τι παιζει, ωστε μην μεινουμε τελευταια στιγμη με το πουλι στο χερι…
Οχι δεν βρηκα. Εχμ, θα ειμαι στο μετρο Χαλανδριου απο τις 6:30, εφτα παρα, ξερω γω, αν μπορει κανεις. Να, αφηνω και τηλεφωνο 
[SPOILER]6987868280[/SPOILER]
ρε guys, ας συννενοηθει καποιος με Xemnas να τον παρει με το αμαξι του,μην μαλακιστουμε τωρα last minute…
Ολα οκ, προσφερθηκε ο Shaman, να με κουβαλησει 8)
Όποιος βαριέται να πάει μέχρι μετρό χαλανδρίου με τα μέσα, περνάει από Ανω Πατήσια-Αγ. Ελευθέριο και δεν έχει πρόβλημα να ακούει Thor (the powerhead) μέχρι να φτάσει στα γηπεδάκια, είναι ευπρόσδεκτος.
OK τρέντι τύπε, πότε να ρθω Άγιο Ελευθέριο;
Εφτά παρά δέκα. Στη μεριά προς κηφισιά, στο περίφτερο στην είσοδο.
να το πρώτο ζευγάρι που θα φτάσει αργοπορημένο :P.
Φίλος, δεν έχω αργήσει ποτές. 8)
Δεν έρχεσαι και ποτές, άρα λογικό.
thrash talk, γουσταρω
Sweet.
Dude, θα σε δω στο γρασίδι. Αυτό είναι απειλή.
κούφια απειλή είναι βασικά, έχω ακυρώσει από χτες.
άλλος εγχειριστηκε στα μάτια, άλλος δε βλέπει :P.
Σκάνδαλο.
Οι αντίπαλοι είχαν πάρει αναβολικά.
Το γήπεδο δεν ήταν ίσιο.
Ο αέρας φυσούσε αντίθετα.
Και σφαχτήκαμε κι από πάνω. Οι άλλοι πρέπει να πήραν τουλάχιστον δύο ανάποδα αράουτ.
Αίσχος. Παράγκα.
Αγνοώντας τον αποπάνω, πολύ ωραία μπαλίτσα παίχτηκε σήμερα. Και επική ανατροπή όχι μαλακίες.
Ελα αηδιες, στημενο ηταν και σε καποια φαση ειπαμε να σας δωσουμε την νικη. Οποιος ηταν εκει και ειχε ματια, ξερει! 
Κατα τα αλλα, ναι, ωραια μπαλιτσα παιχτηκε. Γουσταρα πολυ την ολη φαση!
10 λεπτα ρε πουστηδες ηθελα παραπανω με τη μπαλα μονος μου:p, τοτε θα βλεπατε, ανατροπη my ass…
Τhumps up σε ολα τα παιδια σημερα, εμεις το χασαμε το κεντρο απο τα μισα και μετα διχως ιδιαιτερο λογο-oh wait, κουραση λιγακι- και λογικα επηλθε η ανατροπη…
cheers σε οσους καινουριους ειδα+special love σε πιτσιρικα martian, ευθυμος και ωραιος τυπος:D !
απο τους δικους μου τιτανες συνεχιζω, πινκ σε γρακχο που εναντια σε αρκετα προγνωστικα, μεσα ηταν αλανθαστος εκτος βεβαια στο τερμα που επνιξε μερικα σουτακια…επισης το επιθετικο διδυμο σαμαν-παμκιν μοιρασαν μερικες εξαιρετικες μπαλιες σε αντεπιθεσεις(τα μισα τακουνακια μονο να βγαιναν απο σαμαν θα ειμασταν brazil), μοντε τιμιος εκοψε αρκετες μπαλιες+εβαλε btw το πιο ‘μεγαλη αποσταση’ γκολ του ματς, φιλος δουδ καθοριστικος στα παντα-εκοβε,γυριζε αμυνα, ταπαντα ολα-+ τελος φιλος moi που εκανε καλη δουλεια σε αμυνα και επαιξε ΤΙΜΙΑ και δυνατα, σαν τιτανας…
ειχαμε προβλημα στο κεντρο ομως και λιγο με τις πασες-βσκ πολυ με τις πασες, ΠΟΛΛΕΣ λαθος πασες-…
next time bitches, χασαμε σιγουρο ματς και κραταμε τη διαστημικη μπαλα της αρχης…παλτε μας ελειψες :’)
Η ομάδα μας ήταν πιο συγκροτημένη. Ξέραμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο, κάναμε συντήρηση δυνάμεων στην αρχή δίνοντας χώρους στον αντίπαλο και όταν ήρθε η ώρα χτυπήσαμε στα αδύνατα σημεία του και πήραμε εύκολα το παιχνίδι.
Νομίζω ότι η νίκη αυτή κρίθηκε στην σκακιέρα των προπονητών.
θελαμε γμτ εναν δουδ να κοντρολαρει τις παμπολλες βεντετες της ομαδας μας, ισως απο κει ξεκινησαν ολα…as said, next time bitches!!