Ρε προβοκάτορα :!:
Πινκς κι από μένα στο μικρό θεούλη Μάρσιαν, bitchslaps στους μαλάκες που ξαναείδα και αγωνιστκούς χαιρετισμούς σε όσους γνώρισα, δηλαδή Xemnas, HopeRidesAlonewhateverdude, Keeper21, tzamrock.
Ρε προβοκάτορα :!:
Πινκς κι από μένα στο μικρό θεούλη Μάρσιαν, bitchslaps στους μαλάκες που ξαναείδα και αγωνιστκούς χαιρετισμούς σε όσους γνώρισα, δηλαδή Xemnas, HopeRidesAlonewhateverdude, Keeper21, tzamrock.
Ο Τζαμροκ ποιος ηταν? :p:p
Σημερα πηγαμε να αιφνιδιασουμε παιζοντας χωρις χαφ(τι γιατι,ποιος περιμενει κατι τετοιο?),αλλα τη πατησαμε γιατι μας πηραν χαμπαρι.Εκπληκικη φυσικη κατασταση!..δεν ειχαμε.Και πρεπει να σταματησουμε καποια στιγμη να θυσιαζουμε την ουσια στο βωμο του θεαματος.Ειναι δυσκολο οταν εχεις latin ποδοσφαιρο-dna αλλα πρεπει.Συγχαρητηρια στην αντιπαλη ομαδα και ξεχωριστα πινκς στα φαντασμαγορικα γκολζ του Κιπερ.
Καλά τα λέει ο Μάνος. Τα υπόλοιπα που λένε οι αντίπαλοι για απουσίες,στημένα κτλ απλά δικαιολογίες.
Μπράβο σε Κeeper και Στέλιο οι οποίοι δημιουργούσαν από τη μέση και μπροστά, Xemnas που ήταν ο εκτελεστής,Μάνο με Thorgal που έπαιξαν άμυνα ατσάλι, και tzamrock με φίλο dude2 που τρέχαν πάνω κάτω σε όλο το παιχνίδι.
Γεια και τέτοια ξερωγώ, για αρχή.
Είμαι ο “φίλος Λούπιν” - ή και" ΜΑΚ14" για τους φίλους, και “τζέσσικα” για τους πολύ φίλους.
Καταρχήν ευχαριστώ ξερωγώ και τέτοια, που είχα την ευκαιρία να παίξω μπάλα μαζί σας.
Καλή φάση ξερωγώ, στο fmgreece οι ομάδες είναι ψιλοφιξ κάθε φορά, παίζουμε 11x11 σε γήπεδο 9χ9, και μένουν κι άλλοι 5-10 με το post ανά χείρας στο τόπικ, και - συνήθως - πλακωνόμαστε για το ότι οι ομάδες δεν ήταν δίκαιες, για το ότι τα γκολ μπαίνουν αφού έχει λήξει το ματς, και γενικά για διάφορους λόγους που επινοούμε εκείνη τη στιγμή αν δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος για να πλακωθούμε.
Μετά τη σημερινή μεγαλειώδη μου εμφάνιση, επόμενο και αναπόφευκτο βήμα είναι να μεταβώ πάραυτα στο Λονδίνο, και να αγωνιστώ δίπλα στους 2 σπουδαιότερους σύγχρονους ποδοσφαιριστές, τον εικονιζόμενο Emmanuel Eboue και τον Tomas το Vermaeles, και αφού κλείσω την καριέρα μου να νυμφευθώ σε λιτό γάμο στη Μύκονο την Κατερίνα Στικούδη υπό τις μελωδίες των God is an Astronaut.
Πείτε λίγο ποιοι είσασταν ποιοι από τους μη-πράσινοι, Σπύρος - Άρσεναλ, Γιώργος-Φούλαμ και Γιώργος(?)-Αργεντινή.
Ο αριστερά πίσω - Ρόμα κατάλαβα μετά ότι είναι ο Μοντεκρίστο, Lupin και Μάνο τους ξέρω, αν και δε βλέπω γιατί να θέλει κάποιος να τους ξέρει.
My apologies και στο παιδί με πράσινη σαλιάρα - Ρόμα που βρήκα με τις τάπες, και τέτοια.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Δεν υπάρχεις ρε Μακ!
Α ναι, καλωσήρθες κι όλας και όλα τα σχετικά.
NAI ΡΕ ΜΑΚ ΛΑΤΡΕΙΑ!
καλός φάνηκε ο μακ από το 15λεπτο σκάουτινγκ που έκανα, να ξανάρθει.
Eγραψε και το θωρηκτο της αμυνας. Νταξ, καθοριστικος στην αναχαιτιση των αντεπιθεσεων του εχθρου. Στηριζουμε εννοειται (ειναι και Αρσεναλ, αρα!).
Nα πω και γω για την χθεσινη μαχη, λοιπον:
Εγινε και γαμω τα ματς, οι ομαδες ηταν σχεδον ισοδυναμες, οι αντιπαλοι μας εφνιδιασαν στην αρχη με τρια γκολ, αλλα δεν ξενερωσαμε και δεν το βαλαμε κατω, γυρισαμε το ματς με σχετικη ευκολια ( χαρης τα δικα μου γκολ \:D/ ) και τελικα καταφεραμε να τους παρουμε.
Hailz, λοιπον στην αδιαπεραστη αμυνα μας, στον Thorgal που εκανε και γαμω τα ματς ( ΜVP μαζι με μενα :roll: ) στον Στελιο που φαινεται ποσα κιλα μπαλα ξερει, στον HopeRidesAlone και στον Μανο.
Τωρα οσο για τους αντιπαλους, ο Lupin ηταν σχετικα καλος, Σαμαν και Pumpkin με το χρονο χαθηκαν μεσα στο γηπεδο και δεν βοηθησαν οσο επρεπε, Martian πολυ καλος πισω ( ευχαριστω και για μερικες κλοτσιες που με κερασες, σορυ για την αγκωνια, εγινε καταλαθος ) Μοdechristo αθορυβη δουλεια στα αριστερα, αλλα την εχανε σχετικα ευκολα, και δεν βοηθησε στην αναπτυξη, οπως και κανενας σχετικα απο τους αμυντικους.
MVP o Mακ, το τανκ πισω στην αμυνα που εκοβε ολους και τα παντα ( εκτος απο μενα φυσικα :roll:) , καλως ηρ8ες και στο φλωρουμ, καλα ποστ και απο μενα λοιπον.
Παρατηρηση 1: Ισως αν παιζαμε λιγο νωριτερα να μην ηταν βρεγμενη η μπαλα απο την υγρασια. :-s
2: Αν δεν γινονταν μερικες ατομιστιες απο την δικια μου ομαδα, ή αν δεν τους καναμε χαβαλε απο ενα σημειο και μετα, αφου τα στελναμε επιτηδες εξω, θα τους ειχαμε ξεφτυλισει κυριολεκτικα.
ΥΓ 1 --> Χαρηκα που γνωρισα και μιλησα με πολλους απο εσας πριν και μετα το ματς, Hailz σε Martian, Shaman, HopeRidesAlone, και Pumpkin --> γαμω τα παιδια 8)
ΥΓ 2 --> Ξαναλεω γαμω τα ματς. Να ξαναδημιουργησουμε παρομοιο, συντομα. 
[SPOILER]4 γκολ μονο, ηθελα να χωσω και αλλο ενα. Την επομενη δεν θα λυπηθω κανεναν σας
[/SPOILER]
Λολ, είσαι μεγάλη ψωνάρα ρε Xemnas :!:
Με ψησατε ρε αλητες.Την επομενη κραταω μια θεση για αριστερο χαφ!ΤΕΛΟΣ:p
moi
Πάμε, επόμενο.
Κυριακή βραδάκι?
μεσα…
εδιτ,xemnas,lol
Και εγω!Αλλα οχι και πολυ βραδυ ετσι;
Αλήθεια, το Σάββατο σαν μέρα σας έχει κάνει κάτι ας πούμε; Και το αποφεύγετε πάντα;
Βασικα οντως.Σαββατο ειναι καλυτερα ρε σεις!
Κυριακή βράδυ μια χαρά.
Shaman
HopeRidesAlone
Lupin
σαββατο βγαινουμε ρε γιδια8) (at least i do)