Σωστή σκέψη, συμφωνώ! 8)
+1
Αν σε πώ Ουρτάδο θα παρεξηγηθείς; :-s:p
A, μιά και δεν παίζει ο Ξέμνας, να προσπαθήσω να μας φέρω τον φίλο μου τον Μάρκο που είχα φέρει την περασμένη φορά στου Καραπιάλη;
Σωστή σκέψη, συμφωνώ! 8)
+1
Αν σε πώ Ουρτάδο θα παρεξηγηθείς; :-s:p
A, μιά και δεν παίζει ο Ξέμνας, να προσπαθήσω να μας φέρω τον φίλο μου τον Μάρκο που είχα φέρει την περασμένη φορά στου Καραπιάλη;
βασικά είμαστε 16, ο Ζέμνας ήταν ο 17ος μπας και γίνει καμιά στραβή (ναι Ζέμνας, δε σε λογαριάζει κανείς).
δε ξέρω, θες να έχεις stand-by τον φίλο σου μέχρι τελευταία στιγμή? δε μου φαίνεται πολύ cool απέναντι του αλλά ξέρωγω, είμαστε 16.
11 αυτοί, 8 εμείς.
Φοβόμαστε τον αντίπαλο, δεν τον σεβόμαστε.
Ο αγώνας δεν τελειώνει μόνο όταν σφυρίξει ο διαιτητής, δεν υπάρχει διαιτητής, αφού.
Αυτό, μόνο.
Μαλάκα Ντουντού έλα αύριο στου Ντιέγκο να σου μάθω πώς παίζεται η θέση!
ΜΑΛΑΚΑ!
keeper και original θα εχουν το ηθικο στα υψη. περιμενω να βαλουν πολλα τεμαχια…
μην ξεχνας και μενα8)
αντε αυριο το ματσακι,μπας και πνιξουμε τον πονο μας
Ναι αλλα εσυ εισαι αντιπαλος οποτε χεστηκαμε.
Σαμις 3 γκολακια για τη παρτυ σου αυριο.Απο αυτα που αρεσουν στο σαμαν κιολας :!:
Kαι άλλα 3 για μένα βάλε, εκτιμώ πως θα χριεατούν! 
Θέλει λίγη κουβέντα το πως θα παίξουμε σήμερα, πρέπει να συζητήσουμε κάποια πραγματάκια πριν το παιχνίδι… :roll:
εσυ θα εχεις εμενα αντιπαλο ομως… 
Mule συμφωνω… πρεπει να καταστρωσουμε σχεδιο αναπτυξης… ηδη εχω πληρωσει το διαιτητη…
Παμε γερα!
Ετοιμοι;8)
εμεις ναι,για σας δεν ξερω ομως:p
Αυτό δεν είναι πάντα αρκετό, όπως φάνηκε και στο χτεσινό ντέρμπι…
Κακογουστο αστειο κατα της ομαδας του Πειραιά.ΟΥΞΟΥ!
Δυναμιτίζω το κλίμα πριν την έναρξη του αγώνα.
Θα απαντησουμε στο γηπεδο!
όποιος θέλει μεταφορά από σταθμό Χαλανδρίου, να μου στείλει το κινητό του και να είναι εκεί 15:55.
χωράνε δύο
σάμαν θα σε σκίσω σήμερα:p:p:p
ξεκινάω και θα φροντίσω να παίζω δεξιά 8)
πριν λιγο γυρισα,πολυ ωραια ητανε,ειχαμε λιγο γκινια βεβαια(ειδικα εγω στο πρωτο μερος δεν μπορουσα να βαλω τιποτα),αλλα γενικα καλη ηταν η μπαλιτσα.περιμενω ρεβανς τωρα8)