Ωραία μπαλίτσα και σήμερα χάσαμε για λίγο αλλά δεν πτοούμαστε θα πάρουμε ρεβάνς.
Queen Rulez μόλις ξεμπλόκαρε έδειξε ότι ξέρει καλή μπαλίτσα έβαλε και αρκετά γκολ.
Μας φάγανε τα δοκάρια γαμώ#-o
Α και πινκς σε όσους καινούριους γνώρισα.
Ωραία μπαλίτσα και σήμερα χάσαμε για λίγο αλλά δεν πτοούμαστε θα πάρουμε ρεβάνς.
Queen Rulez μόλις ξεμπλόκαρε έδειξε ότι ξέρει καλή μπαλίτσα έβαλε και αρκετά γκολ.
Μας φάγανε τα δοκάρια γαμώ#-o
Α και πινκς σε όσους καινούριους γνώρισα.
Συγχαρτηρια σε ομαδαρα μου για το ψυχικο σθενος που εδειξε και καταφερε να ανατρεψει εις βαρος της σκορ στο τελος και να επικρατησει με ενα γκολ διαφορα…πρωτο ημιχρονο κακο, κυριως γιατι δεν ειχαμε βρει καλα τις θεσεις μας και παιζαμε λιγο οτιναναι (εριξα και κατι μπινελικια γενικα αλλα κλαιν), δεν περιμενα πως στο δευτερο μερος θα ανεβαζαμε στροφες τοσο γρηγορα…
hail σε σαμαν/παμπκιν στα χαφ κλασσικα (βαλαμε και ενα ωραιο γκολ με συνδιασμο σε μια φαση), σε ρουκι παιχταρα μπιλροκι -που στο β μερος επαιξε στη σωστη θεση και απεδωσε-, σε καστρομαν που φωναζε και οργανωνε οπως μπορουσε τα πονεμενα μετοπισθεν, σε ηρωικη επανεμφανιση βετερανου ρεντραμ-σορυ ρε που ξεχασα το εισητηριο για Πανουση, την αλλη φορα :razz: + να ερχεσαι πιο συχνα οταν μπορεις:wink: -, σε τιμιο μαρσιαν που εκανε αλλο ενα δευτερο σερι πολυ καλο ματς και τελος στη παρθενικη του εμφανιση με την ομαδαρα μας, μεγαλο τσιρς σε keeper που οταν βρηκε τη θεση του ηταν πολυ καλος και επιθετικα ανεβασε την ομαδα και την εδεσε (βσκ ο ρομβος που καναμε β μερος με σαμαν/παμκιν απο τη μια δεξια, μπιλροκι δεξια, κεντρο κηπερ και εγω μπροστα ηταν φωτια)…τα αρνητικα ηταν κυριως λαθη σε θεσεις και αρκετες λαθος πασες- λαθος σιγουρες πασες βασικα- που στοιχησαν μερικα γκολ…
ΑΛΛΑ επειδη εγινε ματσαρα σημερα μεχρι τελους, πολλα μπραβο και σε αντιπαλους που εχασαν οριακα το ματς και το πηγαν μεχρι τελους, δυνατα οπως το ξεκινησαν…
χαρηκα που γνωρισα πιτσιρικα παικτουρα queen rules (ελαφρως αγχωμενος μιας και ηταν ο πιο μικρος:p ) και βεβαια μπιλοκι, οπωτε μπορειτε να ερχεστε πιο συχνα παιδες, νεο αιμα χρειαζομαστε παντα…
επισης samis
[SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER]σε πειραζα υπερ του δεοντος σημερα:p , να ερχεσαι πιο συχνα παντως αμα μπορεις[/SPOILER]
μια βδομαδα κενο τωρα, οπως ειπαν οι περισσοτεροι και την μεθεπομενη νεα τιτανομαχια
(οι τελευταιες δυο παντως ηταν πολυ νευρο και δυναμε, let’s keep it that way)
τελος, το σκ κερδισε η Εργοτελαρα, πηρε η Αεκαρα το πιο απροσδοκητο ντερμπυ τα τελευταια χρονια-με τον πιο γαμηστερα τσουχτερο τροπο:p-, η Γιουναιτεντ εριξε εφταρα και σημερα εμεις πηραμε μεγαλο ματς με επικη μαχη…οπωτε να εχετε οι γνωστες σημειωμενοτο διημερο 27-28 νοεμβρη για του χρονου, να παιξετε κανα λοτο κτλ !
αντε τα λεμε την επομενη φορα
\m/
υγ. keeper, ξερεις απο ατσαλι, αλλα θες λιγο δουλεια στις λεπτομεριες:p
hope ποιος ησουνα απο την ομαδα,γιατι δε συγκρατησα ολα τα usernames?
Ο τύπος με τη μάσκα.
Περσινά ξυνά σταφύλια.
Ξεκινάτε να δηλώνετε για την επόμενη Κυριακή.
[B][U]
Κυριακή 5 Δεκεμβρίου[/U][/B]
Manosch87
Αν έχετε κόσμο στα Λονδίνα που παίζει μπαλίτσα, σφυράτε, έχω ήδη 4 άτομα, ψάχνω 6.
Μάχη των τιτάνων και φλωριές…
Αυτή εδώ είναι πραγματική μάχη ρε. Epic power metal καταστάσεις.
Μόνο ο de Maio λείπει από το βιντεάκι.
Μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις, ο σημερινός άγωνας μοιάζει εξίσου άγριος όσο ένα strings on- μαξιλαροπόλεμος με Lupin :hippy: και Γράκχο :yesmaster:
p.s: Επίσης μεγάλος αρχηγός Redrum. Μαέστρος, θα έλεγα.
Περισσότερα, αφού γράψετε κι άλλοι.
χαχ, το yes master θα το παρει βαρια:p
H νέα γενιά του ρόκιν είναι πολύ μπαλαδόρα, εύγε.
Ποιος Φέτφα μπροστά στον queen_rulez ειδικά στο β’ που πήρε μπροστά, martian & billrocki επίσης πολύ καλοί. Γενικά πρέπει να κάναμε 3-4 γκολ δώρο με τις λάθος πάσες στο κέντρο, ενώ είχαμε και ρεσιτάλ αστοχίας στην επίθεση.
Από τις καλύτερες μάχες των τιτάνων που έχω παίξει.
Hail σε λουπιν για ποστ σεντονι!
Πολυ δυνατο ματς σημερα,θα μπορουσε να το κερδισει οποιαδηποτε ομαδα απλα ειμασταν πιο τυχεροι στο τελος.
Εριξα πολυ τρεξιμο μεχρι τη μεση του β και μετα δε παλευα σχεδον καθολου.
mvp castro που μαζι με red rum πισω μασαγαν σιδερα,εκτελεστης λουπ και γενικα ολοι παιξαμε καλα.
Πολυ δυνατο και το αντιπαλο τεαμ που μας ειχε παρει το κεντρο σε μεγαλο βαθμο απλα τα βρισκαν σκουρα πιο πισω.
Περιμενω δυνατη ρεβανς και τιτανια επιστροφη DUDE 
ΥΣ Λουπιν εχεις καταντησει ενας HATER!Τουλαχιστον τιμας τα πανταλονια σου λογο rush 
βασικα αυτο νομιζω τα λεει ολα…πραγματικα πρεπει το φχαριστηθηκαμε οι παντες σημερα + βγηκε και ωραιο θεαμα σε στιγμες, ειτε απο συνδιασμους, ειτε απο προσωπικες ενεργειες, ειτε απο θεαματικα γκολ!
αντε και στην επομενη με επανεμφανιση ηγετη Δουδ…
Eπικη μαχη σημερα!
Πολυ καλη μπαλα.Αν και στο α’ ημιχρονο δεν ειχαμε βρει τα πατηματα και τις θεσεις μας στο β’ ημασταν καλυτεροι και πηραμε την νικη!Καστρομαν απιστευτος στην αμυνα,απροσπελαστος.Red rum ηγετης.Εγω εριξα πολυ τρεξιμο γιατι απο αριστερα δεν επαιζε κανενας αν εξαιρεσουμε την επιθεση.Μπραβο στον παικταρα queen rulez.Ολοι σημερα ημασταν πολυ καλοι και εγινε ωραιος αγωνας.Μπραβο σε ολους!Χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα παιδια μεσα απο το φορουμ.Μεσα λιπον και στην επομενη…ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ!8)
[SPOILER]Να βλεπετε Λουπιν να τσακωνεται με Κιπερ για το αν λέει ο νεος δισκος Maiden.Ποσο γελιο!:lol:[/SPOILER]
πειτε και τωρα ποιος κερδισε τη μονομαχια,εγω ή ο μαρσιαν?
Χμμ.Η αληθεια ειναι πως οταν ηταν τερμα επιασε ολα τα δικα σου και ηταν εκει στα τετ α τετ.Οταν ομως ηταν αμυνα του εκανες αρκετες ντριπλες και τον περασες μπολικες φορες.Για μενα,there is no winner!
προς τα εκει κλεινω κι εγω,αν και συνηθως η πλαστιγγα κλεινει προς αυτον που κερδισε η ομαδα του.
Ωραια ηταν.Τσιρζ στις ακαδημιες του ροκινγκ που σταθηκαν στο υψος των περιστασεων,τσιρζ στον Ρεδραμ που κατηυθηνε οπως επρεπε την αρμαδα μας αλλα και σε ολα τα γνωστα ρεμαλια.Βγηκαν μερικες ωραιες φασεις,κλασσικα αρκετες λαθος πασες(απο αυτες που εχεις βγαλει μεχρι ενα σημειο σωστα τη φαση και αν τη δωσεις ειναι σχεδον σιγουρο γκολ)αλλα νταξει,θα τα βελτιωσουμε ολα με το καιρο(εκτος απο τη φυσικη μου κατασταση).Οι υπεροχες και ευωδιαστες σαλιαρες με το αρωμα της μασχαλιπουτσαρδιλας την επομενη φορα ειναι ολες δικες σας:)
Κυριακη 5 Δεκεμβριου:
Manosch87
Pumpkin
billrocki
ο μητρογλου που κολλαει? με καλοπιανεις ωρε??? 
δεν ημασταν οπως ηθελα σημερα. μεγαλο προβλημα στην πρωτη πασα. τουλαχιστον 3 γκολ τα φαγαμε ετσι. χασαμε την μπαλα και βγηκατε 3 τετ-α-τετ. ωστοσο το γυριασαμε καποια στιγμη κι αν ειχαμε καλυτερη ντελικη προσπαθεια θα μασταν αλλιως. βρηκαμε κ το φετφατζιδη του φορουμ… χειλ και σε στελιο που φορουσε φανελα μπαγερν… του χω σπεσιαλ φοτος νεξτ ταιμ…
συμφωνω να παιξουμε τη μεθεπομενη τωρα και να παιξουμε μια μπασκετια αυτο το σκ… εγω μεσα παντως οτι και να κανονισουμε, απλα το σαββατο εχω να δω κερκυρα στην νεα σμυρνη…
περιτοτ οτι το ποδι πρηστηκε σε εκεινη την ανυποπτη φαση που στραβοπατησα… διπλο εχει γινει… :lol
T & Λ. 8)
Πολύ καλό παιχνίδι. Υπόσχομαι την επόμενη φορά να είμαι αρκετά καλύτερος, γιατί είχαμε και κανά 8μηνο να ακουμπήσουμε τόπι.