Η μάχη των τιτάνων

Περαστικά γίγαντα!

Αντε ρε τι γίνεται; Θα παίξουμε κανά 5Χ5 έστω αυτή την εβδομάδα;

νομιζω ειπαμε αυτη την βδομαδα να μη παιξουμε και να τοπ κανουμε την επομενη για την οποια ειμαι μεσα κατα πασα πιθανοτητα…

μάθανε ότι επιστρέφω και κάνουνε τις κότες, κατάλαβες μιούλ? [-X

για ελα για μπασκετακι τοτε…

Απλώς περιμένουμε να δηλώσεις εδώ:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3473&page=89

Για πες, ποιος είναι η κότα λοιπόν… :roll:

Έδιτ: Αν κανονιστεί μπάλα το Σάββατο, είμαι επίσης μέσα αλλά για απογευματάκι (5.30-6) κ μετά.

κυριακή έχω κοινωνική υποχρέωση. όταν μάθω τι ώρα είναι, θα δηλώσω αν μπορώ, don’t worry… 8)

αν και το φοβάμαι μη φάω καμμία στο μάτι και ψάχνομαι, είστε και άγαρμποι παίχτες… :stuck_out_tongue:

ειπε ο αγαρμπος…

παντως ακομα θυαμαμαι μια κραυγη σου… τρομαξαν και οι πισω…

Για πείτε για μπαλίτσα Σάββατο που λέει και ο Κρισπ…
Όχι αργότερα από τις ώρες που λέει, ίσως και καμιά ώρα νωρίτερα -να αρχίζαμε 16:30- να βόλευε καλύτερα γιατί κάποιοι έχουμε και Roky Erickson το βράδυ…
Λογικά εγώ θα μπορέσω να φέρω και τον Μάρκο που έφερα την περασμένη Κυριακή.

λοιπόν, εγώ σάββατο δε μπορώ τελικά.

για να δούμε, θα μαζευτείτε? :lol:

Ρε αθλητές κάντε μια βδομάδα διάλλειμμα. Εγώ αν παίξω και αυτή τη βδομάδα(3η συνεχόμενη) θα με μαζεύετε στο 10λεπτο.

Aυτο βασικα ρε σεις. Ρεπο αυτο το Σ/Κ και απο το αλλο, μαζευομαστε με γεματες μπαταριες.

η χριστουγεννιάτικη μάχη πότε περίπου πέφτει?

Γυαλίζω τα παπούτσα μου

Λέω να επιστρέψω κ γω μετά απο καιρό ;ρ

επιστρεψτε οχι αυτο το σκ αλλα το επομενο που θα ειναι και το τελευταιο μου μαλλον για παρα πολυ καιρο…

γιατί ρε μετα που θα είσαι?φαντάρος τον φλεβάρη δε μπαίνεις?

ε 16 παω κρητη μεχρι τελη γεναρη-δουλεια κτλ-, μετα ενα ταξιδακι εξωτερικο και στα καπακια φανταρος, οπωτε αριβεντερτσι απο μενα, πσηστε την αλλη κυριακη να παιξομε ενα δυνατο ματσακι οπως προχτες

\m/

το αδελφάτο της ελεεινής τραπέζης…

ηντα θες ρε γροθε!?

Αν κανονισετε για 21-22 Δεκεμβρη,θα εβρισκομαι κι εγω εις τας χαμουτζιας